Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WH, DMG, MH na Dreikon

Rasterek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema macie może coś działającego na Dreikona? Tego co nie dawno wyszedł [2016r.] 

Bo szukam i szukam a nic nie ma..

jakieś wh/mh/dmg! cokolwiek, jeśli macie coś albo możecie zrobić to proszę o link z góry dzięki! :);) ;)

Opublikowano

także szukam.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko pro damage by lalaker działa i nic więcej ! Po co nowe tematy? Jest chyba kilka dziennie na temat dreikona i w każdym jest napisane że tylko dmg od lalkera działa. Tak ciężko wejść i przeczytać >??

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Tylko pro damage by lalaker działa i nic więcej ! Po co nowe tematy? Jest chyba kilka dziennie na temat dreikona i w każdym jest napisane że tylko dmg od lalkera działa. Tak ciężko wejść i przeczytać >??

tylko ze gdy sie je injectuje to jest informacja o updacie a takowego nie ma wiec nie wciskaj ludziom kitu xD bo tylko tobie to niby dziala

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Ok  zapraszam na spota szybko Cię dojadę na wh i wyjdę ;)  Jakoś przed chwilą jeszcze bossy ubijałem. Co nagle nie działa ?

Jak ktoś ma wątpliwości pisać na pw. Chętnie wejdę i zaprezentuję jak mi śmiga ;)

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Elo, wpiszcie w google dodatki-wspomagacze i wejdzcie w pierwsze co wam wyskoczy i tam znajdziecie klikacza.

Dziala wszedzie a hasło do niego  > pentaq.Zero banów i duzo yang ;).

Opublikowano

To w końcu co tam działa?.Wiem ze na starym malo co działało a tu napewno działał od lalaker1 wh na 100%.

Teraz to nie wiem jak jest.Ten klikacz co podalem wczesniej działa wszedzie to na dreikon tez.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Sielu

Nie jestes administratorem tego dzialu i dodatkowo autorem tego tematu wiec nie spamuj  tylko lepiej pilnuj na serwie ;] bo mozna zauwazyc ze cos juz jest ;]

ps

nie spamuj kolego ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@Sielu

Nie jestes administratorem tego dzialu i dodatkowo autorem tego tematu wiec nie spamuj  tylko lepiej pilnuj na serwie ;] bo mozna zauwazyc ze cos juz jest ;]

ps

nie spamuj kolego ;]

Nie jestem typie z tobą na ty to raz, dwa na mpc nic nie ma więc temat do zamknięcia, trzy żegnam.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...