Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać 2000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zarobiłem 2000zl przez internet ale juz nie zarabiam, myślałem zeby kupić komputer do gier bo na lolu mam tylko 30fps,albo kupić ps4 i gry, lub zrobić coś ze sobą i pójść na siłkę.Co wy byscie zrobili z taka kwota dodam ze mam 16lat

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie kupuj ps4 ani tym bardziej nie wydawaj na kompa żeby grać w lola.

Każdy Ci tu napiszę żeby się wziąć za siebie i iść na siłkę.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Kup sobie e-fajke(10+ do swagu wśród gimby umysłowej) a resztę przepij lub zakup sobie zapas mocarza :) 

@Hola nie każdy.

Opublikowano

Nie chodzi o lola chcialbym zagrac w hurtworld wiedźmina itp nie pale i nie zamierzam

No to kup PS4 i graj w Wieśka. Nie zadawaj głupich pytań, bo Ty decydujesz co zrobisz z kasą i nie słuchaj obcych ludzi jeszcze z forum o grach bo potem będziesz miał za złe, że Ci źle doradzili.

Opublikowano

Za 2 tys nie kupisz kąpać do gier. Konsola prędzej ale pytanie czy masz gdzie ja podłączyć? Aby oddać przyjemność grania.

Popieram kolegów wyżej, lepiej iść się napić xD jak postawisz drinka to mogę i ja z tobą iść :3

Możesz pomyśleć o rozbudowie swojego PC, albo kup sobie coś związanego z hobby o ile masz jakieś.

Opublikowano

Gdybym ja miał 2000zł to bym przepierdolił na ciuchy, buty, oraz na kolejna pierdołę, no i choinkę zapachową do auta. xD

Ostatnio zamówiłem do wystrugania maskę z Crasha Bandicoot'a Aku Aku: http://scr.hu/73gz/qoe0m

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Jak można doradzać kupno PS4...

Wszystko zależy od Twojego hobby - zainwestuj w to, co na co spędzasz największą ilość wolnego czasu.

Opublikowano

Zależy ile masz lat. Pomyśl przyszłościowo, może będziesz potrzebował "na start" gdy skończysz szkołę i będziesz chciał iść zaocznie na studia i pracować. Wtedy na początek na mieszkanie będziesz miał. Możesz zabrać dziewczynę na 2 tygodnie gdzieś nad morze na wakacje, jest dużo możliwości.

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Wplac do banku i zostaw na czarna godzine :) to najlepszy wariant ze wszystkich

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Od ciebie zależy co byś chciał robić. Ja swoje 2k przeznaczyłem na kompa bo od kilku lat na niego zbierałem i dzisiaj jestem zadowolony z tego co zrobiłem. A jeżeli ty uważasz, że dla Cb komp jest dobrą decyzją to go kup. A jeżeli lubisz samochody itp. to zbieraj sobie na prawko albo kup jakis motor jeżeli masz zamiłowanie.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Możę jakis instrument gitara itp albo pomyśl co cie interesuje i kup to dziek czemu będziesz sie rozwijał :)

Opublikowano

Witam zarobiłem 2000zl przez internet ale juz nie zarabiam, myślałem zeby kupić komputer do gier bo na lolu mam tylko 30fps,albo kupić ps4 i gry, lub zrobić coś ze sobą i pójść na siłkę.Co wy byscie zrobili z taka kwota dodam ze mam 16lat

Kup sobie dobry telefon.

Opublikowano

16 lat i 2000 w kieszeni, gdybym był na Twoim miejscu kupiłbym jakiś kurs, ogarnij jakiś ciekawy temat i stań się ekspertem, w wolnym czasie wykonuj te usługi, zanim się obejrzysz będziesz miał nie 2 tysiące a 20 tysięcy, pomnażaj to co masz, to że nie masz pomysłu oznacza tylko, że nic nie potrzebujesz, a kupno czegoś tylko by otrzymać tymczasową gratyfikację mija się z celem, dodatkowo jak wszystko ładnie rozwiniesz to nigdy więcej nie spotkasz się z problemami finansowymi, a tym samym będziesz mógł sobie pozwolić na droższe i lepsze rzeczy. 

s4ElBud.png
Opublikowano

Jak nie masz pomysłu to zostaw,też mam 16 lat tylko 4,5k i myslalem na co by wydać,ale postanowiłem że zostawie i sie przyda pozniej ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

16 lat i 2000 w kieszeni, gdybym był na Twoim miejscu kupiłbym jakiś kurs, ogarnij jakiś ciekawy temat i stań się ekspertem, w wolnym czasie wykonuj te usługi, zanim się obejrzysz będziesz miał nie 2 tysiące a 20 tysięcy, pomnażaj to co masz, to że nie masz pomysłu oznacza tylko, że nic nie potrzebujesz, a kupno czegoś tylko by otrzymać tymczasową gratyfikację mija się z celem, dodatkowo jak wszystko ładnie rozwiniesz to nigdy więcej nie spotkasz się z problemami finansowymi, a tym samym będziesz mógł sobie pozwolić na droższe i lepsze rzeczy. 

Święte słowa. Dodam tylko: Inwestuj w wiedzę. Młodość jest krótka i jak ją wykorzystasz to będziesz kimś w życiu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...