Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać 2000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No k***a na pewno nie kupuj komputer bo to najgorszy zjebany pomysł tak samo możesz podpalić te pieniądze, zostaw sobie albo wykup siebie czyli kup ciuchy, dobre buty i dodatkowo idź na siłkę. 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli bez 2000zl nie ma co isc na silke? Smieszne te rady "wez sie za siebie, idz na silke" jakby nie dalo sie tego zrobic bez pieniedzy.

Jesli nie masz pomyslu jak wydac pieniadze, to prosty znak, ze nie musisz ich wydawac.

Opublikowano

Czyli bez 2000zl nie ma co isc na silke? Smieszne te rady "wez sie za siebie, idz na silke" jakby nie dalo sie tego zrobic bez pieniedzy.

Jesli nie masz pomyslu jak wydac pieniadze, to prosty znak, ze nie musisz ich wydawac.

Kupi sobie dobre suple, nie jakis syf, a tak zalozmy do lata na luzie by to wtedy wydal. Ja bym tego nie zostawial, moze nie wydal wszystkiego ale bawil sie za to, nie ma co kisic, wszystko przemija, hajsu nie wezmiesz do grobu. Te nauki, ze warto kitrac kase na lata wyniesliscie po stracie kasy z komunii? Zyc trzeba chwila, uwierz mi - lepiej zalowaz ze sie cos zrobilo niz nie zrobilo. Chyba ze nie masz zycia, mieszkasz na wsi to komputer + zapas zarcia.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Kupi sobie dobre suple, nie jakis syf, a tak zalozmy do lata na luzie by to wtedy wydal. Ja bym tego nie zostawial, moze nie wydal wszystkiego ale bawil sie za to, nie ma co kisic, wszystko przemija, hajsu nie wezmiesz do grobu. Te nauki, ze warto kitrac kase na lata wyniesliscie po stracie kasy z komunii? Zyc trzeba chwila, uwierz mi - lepiej zalowaz ze sie cos zrobilo niz nie zrobilo. Chyba ze nie masz zycia, mieszkasz na wsi to komputer + zapas zarcia.

Juz rozumiem. Cwiczenie bez supli, to nie cwiczenie? Zalosne myslenie. Skad wyniesione? Pewnie z yt, wk inne syfy. 

Zyc trzeba chwila, to moze sobie milioner mowic. Jakbym mial 2000 pod opieka, to bym wydal na byle co. Pieniadze na drzewie nie rosna. Takze z tego co widze, kazdemu latwo mowic "wydaj na to sramto tamto" Nikt jakos nie powie jak zarobic :) Nie dziwie sie.

Edit. W ogole to pierdolisz "hajus do grobu nie wezmie" jakby mial juz z 90 lat. Tymczasem on jest mlody. Oczywiscie majac 70lat, usiade sobie na werandzie mojego starego zgliszczalego domu i pomysle "jaka szkoda, ze majac te 2 tysie, nie kupilem supli, kompa i troche grassu"

@Xcmer ja rozumiem zrobic wycieczke do okola swiata, ale pisanie "lepiej cos zrobic i potem nie zalowac" w kontekscie wydania na silownie, ziolo to jest k***a arcybzdura.

Opublikowano

Juz rozumiem. Cwiczenie bez supli, to nie cwiczenie? Zalosne myslenie. Skad wyniesione? Pewnie z yt, wk inne syfy. 

Zyc trzeba chwila, to moze sobie milioner mowic. Jakbym mial 2000 pod opieka, to bym wydal na byle co. Pieniadze na drzewie nie rosna. Takze z tego co widze, kazdemu latwo mowic "wydaj na to sramto tamto" Nikt jakos nie powie jak zarobic :) Nie dziwie sie.

Edit. W ogole to pierdolisz "hajus do grobu nie wezmie" jakby mial juz z 90 lat. Tymczasem on jest mlody. Oczywiscie majac 70lat, usiade sobie na werandzie mojego starego zgliszczalego domu i pomysle "jaka szkoda, ze majac te 2 tysie, nie kupilem supli, kompa i troche grassu"

Ale kolega cytowany przez Ciebie dobrze napisał. Wypadki chodzą po ludziach, lepiej być szczęśliwym cały czas robiąc co się chce, niż żyć myślą że kiedyś coś się zrobi, bot o czasem prowadzi do zguby...

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Jakbym miał 2000zł w kieszeni to zapewne bym kupił grafikę do komputera+zasilacz a resztę bym wydał na imprezy.

Tobie mogę polecić:

-PC

-Zostawienie pieniędzy na przyszłość (np.kurs prawa jazdy)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zainwestuj w jakiś pewny projekt, to masz szansę sporo się dorobić.

Wtedy kupisz sobie PC, PS4, Wakacje, Imprezy itd.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

2k  to nawet nie jest średnia pensja,kup to na co masz ochotę,potrzebujesz albo będziesz potrzebował. Ja osobiście bym wydał na żarcie,alko,kompa i jakieś gierki.Jak jesteś towarzyski to zrób extra bibe ze znajomymi.

Twoja kasa,twoja sprawa i sumienie nie powinno cię gryźć jeśli wydałeś ją w odczuciu innych na "pierdoły",zarobiłeś uczciwie nie ukradłeś,coś się od życia należy.

Opublikowano

Kup kompa, a w domowych warunkach też można ćwiczyć.. 

Opublikowano

Na kompa sobie wydaj, ale jeśli grasz tylko w lola to daruj sobie. Mózg mile widziany ale siłka też ujdzie.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

dozbieraj wiecej i kup kompa

Za 2k będzie taki... średni komputer, od 3000 będzie już całkiem niezły ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...