Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AT_Studio - Grafika | Nowa oferta !

AT`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak widać duży postęp w pracach. Aczkolwiek boli mnie to że każda jest identyczna dosłownie. Zmieniony element tu i tam ale styl jest taki sam. To samo "sygnatury" które mają wielki napis i tyle.

Nie wiem ani nie polecam ani nie "nie polecam" Jak dla mnie to każdy metinowy grafik jest słaby bo każdy reprezentuje ten sam styl tylko w lepszej jakości. Zero oryginalności.

#EMERYTURA

Pasjonat
Opublikowano

­

Powiem tak widać duży postęp w pracach. Aczkolwiek boli mnie to że każda jest identyczna dosłownie. Zmieniony element tu i tam ale styl jest taki sam. To samo "sygnatury" które mają wielki napis i tyle.

Nie wiem ani nie polecam ani nie "nie polecam" Jak dla mnie to każdy metinowy grafik jest słaby bo każdy reprezentuje ten sam styl tylko w lepszej jakości. Zero oryginalności.

Polecam brać mniej (albo pół) 

- sygnatury ? To są "loga" skąd pomysł że to sygny ? wtf...

Tak "btw" Metin to jest jeden styl... nie mam pytań.

Pozdrawiam :)

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Polecam ! Jeden z najlepszych grafików na forum ! Brałem grafikę pod projekt Esilis.pl, Bardzo dobre wykonanie, 100% zaangażowania, Dobry kontakt i Dobra cena za to cudo !

Pasjonat
Opublikowano

Dzięki za opinię, i myślę że mój temat nie jest miejscem do dyskusji o nazwie serwera "Treca"

Pozdrawiam.

­

Opublikowano

Pozwolę sobie zacytować jakiegoś patałaszka 
"Hmm, no co ja mogę tu powiedzieć... Mizun i tak zrobił by lepsze...­"
Grafika dla serwera "Sevaria" jest po prostu brzydka. 
Tło wygląda jakby ktoś wrócił z niezłego melanżu i nie trafił do ubikacji. 
Radziłabym również popracować trochę nad ortografią, cytat powyżej "zrobił by" piszemy łącznie.
W dodatku ten zacny odstęp "Pamiętaj !" - cudo.
Mimo wszystko powodzenia :((

Pasjonat
Opublikowano

Radziłabym również popracować trochę nad ortografią, cytat powyżej "zrobił by" piszemy łącznie.

Nie znając mnie nie powinieneś oceniać mojej ortografii ani też cytować moich postów, ponieważ nie wiesz w jakim kontekście są one napisane. 

Post "Hmm, no co ja mogę tu powiedzieć... Mizun i tak zrobił by lepsze..." był czysto sarkastyczny, ale wnioskując po Twoich postach inteligencja jaką zostałeś "obdarzony" nie jest powalająca :) 

Co do grafiki, nie Tobie ma się podobać tylko zleceniodawcy. Każdy ma inny gust, a o gustach nie powinno się dyskutować. 

Czepianie się spacji miedzy wyrazem a wykrzyknikiem ~ bezcenne. 

Serdecznie pozdrawiam i liczę na zmianę postrzegania przez Ciebie ludzi których nie znasz.  :yay:

­

Opublikowano

Nie znając mnie nie powinieneś oceniać mojej ortografii ani też cytować moich postów, ponieważ nie wiesz w jakim kontekście są one napisane. 

Post "Hmm, no co ja mogę tu powiedzieć... Mizun i tak zrobił by lepsze..." był czysto sarkastyczny, ale wnioskując po Twoich postach inteligencja jaką zostałeś "obdarzony" nie jest powalająca :) 

Co do grafiki, nie Tobie ma się podobać tylko zleceniodawcy. Każdy ma inny gust, a o gustach nie powinno się dyskutować. 

Serdecznie pozdrawiam i liczę na zmianę postrzegania przez Ciebie ludzi których nie znasz.  :yay:

­

Nie muszę cię znać, żeby oceniać twoją ortografię - to się widzi na pierwszy rzut oka. 

Ponadto to ty inteligencją nie błyszczysz skoro w swoim poście pokazałam swoją płeć, a ty zwracasz się do mnie na per pan. 

Nie polecam, ale życzę powodzenia.

Pasjonat
Opublikowano

­

Nie muszę cię znać, żeby oceniać twoją ortografię - to się widzi na pierwszy rzut oka. 

Ponadto to ty inteligencją nie błyszczysz skoro w swoim poście pokazałam swoją płeć, a ty zwracasz się do mnie na per pan. 

Nie polecam, ale życzę powodzenia.

Nick: "milordziak"                                               

- Nie mam pytań.

Jeżeli masz jeszcze jakieś "żale" wyraź je w prywatnej wiadomości, a nie zaśmiecasz mi temacik :) 

Bez pozdrowień :pp

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...