Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AT_Studio - Grafika | Nowa oferta !

AT`

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

**REKLAMA**

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

<tutaj powinna znajdować się grafika>

.

a3p2zp.png

35he1ds.png

2yv6q92.png

hsjjah.png

28uoi9u.png

2re7eqs.png

whchlg.png

2ev6epy.png

9i8v8p.png

New:

sp7pl3.png

16aa7eo.png

2rp9nh4.png

Strona : 

1zb8bhf.png

_________________________________________________________________________________________

25.03.2016 - 15:20  | Aktualizacja portfolio. :yay:

29.03.2016 - 16:02  | Dodano nowe logo.  :yay:

10.04.2016 - 22:35  | Dodano nowe logo.   :yay:

15.04.2016 - 16:16  | Dodano nowe logo.    :yay:

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś strasznie schematyczny tak samo jak Jemilo, w dodatku nie wiem, ale wygląda tak jakbyś próbował się wzorować na czyjejś pracy. Przykładowo to z Thespi strasznie jest podobna do jednej z prac L&A.

Pasjonat
Opublikowano

Jesteś strasznie schematyczny tak samo jak Jemilo, w dodatku nie wiem, ale wygląda tak jakbyś próbował się wzorować na czyjejś pracy. Przykładowo to z Thespi strasznie jest podobna do jednej z prac L&A.

;o uzurpator chciał ogniste to takie dostał ;d z ciekawości pokaz do której pracy to jest podobne ?

­

Opublikowano

Polecam! Wykonał dla mnie piękną grafikę można powiedzieć że za półdarmo

Jego umiejętności są duże i wykonuje zlecenie bardzo szybko! Jeżeli potrzebujesz grafika to odpowiednia osoba.

:yay:  :yay:   :D

Opublikowano

Powiem ci tak, każdy wzoruje się na kimś, tak samo jak na przykład Patryk (Inv3r) wzorował się przy tworzeniu swojej oferty, od FeistyGraphic bo to widać i mało

tego, do pewnego czasu wyglądało to tak jakby co któryś grafik który wstawiał oferty, by tak robił. Ale tak już jest że ktoś wzoruje się w podaniach na mod'a, technika, gm'a czy nawet papieża, od innej osoby. Swoją drogą mówię o DoM1naToR który wzorował się na mojej ofercie Moderatora (to widać nie wyprzesz się).

@topic

Kuba jest jednym z najbardziej utalentowanych grafików na forum, konkretna osoba która zawsze spełnia wymagania usługodawcy!

Pasjonat
Opublikowano

Piękności. Najprawdopodobniej odezwę się w najbliższym czasie.

Zapraszam :) 

@ref.

­

Opublikowano

bardziej mi sie skojarzyla praca thespi z bg strony metin5,

grafika taka srednia ale powodzenia ;)

­

Pasjonat
Opublikowano

bardziej mi sie skojarzyla praca thespi z bg strony metin5,

grafika taka srednia ale powodzenia ;)

­

Nadal się uczę, dzięki.

­

Opublikowano

Polecam, miałem przyjemność kodować jego prace. Super jakość, poza tym, nie musiałem się dopominać o niektóre rzeczy (co się czasem zdarza u konkurencji), wszystko czego potrzebowałem było w PSD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...