Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak połączyć plugin z MySQL?

VayCanDios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, A wiec mam taki problem, taki gościu co mi sprzedał pliki do serwera Minecrafta, a bardziej pluginy mówił ze dużo z tych pluginow łączy się z db mysql, ale w tym problem, ze ten gościu jak to można powiedzieć okradł mnie bo nie dal mi żadnych tabelek do mysql, oraz żadne z plug-inowi nie działają gdy je odpalam na hostingu craftserve.

Gdy mu to Powiedziałem, to wmawiał mi ze złe łącze mysql z plikami a w tym problem nie mam pojęcia jak miałem to połączyć oraz po czasie zablokował mnie na fajsie oraz na skype, po tym jak mu wysłałem screena z baza jaka jest na craftserve, on mi powiedział ze nie mam tabelek żadnych, a mówił mi ze wysłał mi te tabelki, ale tego nie dostałem..

Teraz pytanie się czy mam możliwość odzyskanie tych tabelek do mysql albo jakoś połączyć te pliki z mysql? jedynie jeden plugin udało się połączyć ale tak to nic?

Gdy z dekompilowalem ten plugin uzywając java decompiler, znalazłem tam jakieś informacje na temat db ale za bardzo tego nie ogarniam...

Jeśli zna się ktoś na tym I wie jak bym mógł te pliki ogarnąć aby działały proszę napisać do mnie na mpcforum, za pomoc jest wynagrodzenie.

YsqYCCK.png

Opublikowano

Wszystkie informacje masz w kodzie

musisz tam odnaleźć odpowiednie klasy i zapytania a następnie na podstawie ich zrobić  tabelki

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Możesz zostawić tutaj nick gościa, który Cię oszukał ;]

Obstawiam, że są to pliki myhard..

Znajdź klasę User i wklej ją tutaj.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

napisz nick tego typa 

@antygowno

to pelen profesjonalizm jak plugin sam nie tworzy tabelek... 

wklej tu kod klasy z mysqlem moze tam cos bedzie 

Ech, szkoda, że jak piszesz plugin dla kogoś bądź siebie (nie pod publikę!) to nie powinieneś pisać automatycznego tworzenia tabelek, bo w trakcie tworzenia ich możesz dostosować długości itd. do swoich potrzeb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...