Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro-R Official Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałbym, ale po tym jak CIMO mnie kiedyś wyruchało to nie zaczynam. Grałem na csro circa 2 lata, dużo czasu i kasy przeznaczyłem na chara, wlepili bana na eu-ip także podziękuje jak ma się to powtórzyć i mam znów stracić postać. Co prawda jest to inna firma, ale wolę nie ryzykować, bo znów się przejechać to mała lipa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grają tutaj jacyś polacy? Bo żadnego nie udało mi się złapać a jeśli tak to powiedzcie na którym serwerze, chętnie zaczne grać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak tutaj sprawa wyglada ? duzo ludzi jest ? same boty ?

Ludzi sporo ale z europy to chyba tylko ja , botow srednio , duzo ludzi juz ma 130 i nie boci do upadlego. Mocno za to rozwiniety jest job, bo co chwila sie tluka na jobie. Unique z job temple tez prawie co pojawienie sie ubijaja.

Opublikowano

Polecam sromanie na sro R bez zadnych botow  expi sie wylacznie questami wiec mozna sie cieszyc gra a nie 100 lat bocic tylko malo ludzi jest ale gra sie przyjemnie :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja chętnie bym pograł, ale czytam temat od początku i widzę ilu ma problemy z chińskim clientem to az się odechciewa zasysać :P

Sciagasz , updatujesz, grasz

Co niekotrzy to problemy z clientem maja na kazdej wersji sro wiec prosze sie tym nie sugerowac :)

Opublikowano

Nie ma zadnych problemów z clientem, ci co je mieli to chyba maja problemy z uruchomieniem czegokolwiek na swoich komputerach.

Co do samego grania na csro-r to już bardziej polecał bym gre na sro-r europejskim niż na chińskim, gdyż w obu wersjach nie da się grać bez inwestowania $$, a u nas przynajmnije nie będziecie mieć lagów no i mozna isę jeszcze jakoś porozumiec z innymi gczami, co na csro-r jes niemal że niemożliwe.

Opublikowano

Nie ma zadnych problemów z clientem, ci co je mieli to chyba maja problemy z uruchomieniem czegokolwiek na swoich komputerach.

Co do samego grania na csro-r to już bardziej polecał bym gre na sro-r europejskim niż na chińskim, gdyż w obu wersjach nie da się grać bez inwestowania $$, a u nas przynajmnije nie będziecie mieć lagów no i mozna isę jeszcze jakoś porozumiec z innymi gczami, co na csro-r jes niemal że niemożliwe.

Nie sadze.. csro zawsze bylo robione pod graczy a nie pod $.. przyklad mniej expa na lv, co chwila eventy z ktorych leci IM, 2 sposoby na zdobycie najlepszej broni  Q albo upgrade ( na isro tylko upgrade wiec musisz kupic z IM pierdoly , typowo pod $) . Na isro-R ponac wprowadzili ksiazke expa co jest dobitnym pokazaniem.. kup premke albo wbijaj lv 3lata. Co do lagow my nie mamy , niemiec ktory gra z nami tez niema.. a jak ktos ma to sa darmowe serwery vpn ktore rozwiazuja problem z lagami.

Podsumowujac: Na cSro,ksro, tsro zawsze grali i grac beda ci ktorzy lubia pograc i nie ida na latwizne. Na jsro znajomi graja bez bota i na ratach x1 i chwala sobie gre. Kto liczy ze bedzie latwo przyjemnie i w miesiac zrobi max lv.. to sorry zostancie na isro

• 3 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Ciągnie ten serwer caly czas? Gracie tam chlopaczki ? Jest sens wracac do silka bo sie zastanawiam nad isro, sro-r i tym chinolcem, kiedy grywalem na csro i dobrze wspominam ta wersje silka

5283.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...