Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csro-R Official Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-902248-0-24108300-1455907211.jpg

Na wstepie

Witam w publikacji oficialnego chinskiego Silkroad-R. Serwery zostaly otwarte 11.06.2015 przez firme ICCGAME.

Dawna wersja Csro prowadzona przez firme CIMO jest OFF

Ogolne informacje o serwerach

*** MAX LV =130 / MAX DG=14 / Eu+CH

***Exp & Sp rate x10 (porownujac do isro)

***Gold rate -minus x1

***Brak pc oraz ip limit

***Bot dozwolony

Szczegolowe informacje o serwerach

+++ All Unique 130lv

+++ 1-70 Lv Free Sos Ekwipunek

+++Max Plus=15

+++ Nowy system job, trade z miasta do miasta jest off , zarabia sie expiac na mobach w jobie

+++Co 10lv do inventory wpadaja nagrody

post-902248-0-22023100-1456065556.jpg

+++ Dg11 Egy Set B -Drop z mobow d11

+++ Dg12 Sox- Drop z mobow d12

+++ Dg13 z Bossa

+++ Dg14 z Super Bossa

+++ Opcje Reversa

post-902248-0-74080600-1455911412.jpg

+++ Inne Opcje Grab Peta

post-902248-0-68036600-1456055873.jpg

+++ Item Mall (Inny niz na isro-r )

post-902248-0-95096200-1456059043_thumb.jpg

post-902248-0-68524500-1456059283_thumb.jpg

post-902248-0-37636000-1456063471.jpg

About Gameplay

Na serwerze nie wystepuja GFy poprzez madra polityke Administracji.Dodatkowo bot nie posiada opcji pet filtr, report to city i autologinu wiec niema mowy aby na serwerze byly GFy lub boty 24/7. Kazdy musi pare razy na dzien wpasc i sie naprawic. Bot jest prosty w obsludze ale jest po chinsku.

Angielskojezyczny bot powstal 2dni temu we wspolpracy z pewna osoba ale aktualnie przechodzi testy w celu wykrycia i wyelminowania bugow.

Gold jest ciezki w zdobyciu bo bardzo malo leci z mobow przez co ceny itemow sa niskie.

Farmienie sp to przyjemnosc bo doslownie do 70lv mozna siedziec na darmowych plvl u chinczykow ktorzy tez farmia chary, a kieruja sie zasada ze im wiecej low lv w party , tym lepszy exp dostaja ich chary. Exp w party tez jest przyjemny bo pomimo ze serwery maja dobrze ponad pol roku to do party na alexandri bardzo latwo sie dostac  ( od 107 ciezko o wolnego spota)

Lagi czasem wystepuja najczesciej w weekend , ale jest pewien program ktory je elminuje

Co do gildi , to jest tylko 1 spoza chin , i sa to polacy ( my B) ) Malo ludzi wie o istnieniu csro-r co sprawia ze sie dobrze gra bo to jedyny serwer sro gdzie niema turkow i nobow.

Widok na hotan w ciagu dnia

post-902248-0-83505600-1455914389_thumb.jpg

Linki

http://silkroad.iccgame.com/index.shtml

Poczte e-mail polecam zalozyc na yahoo poniewaz tylko tam przychodzi aktywacja

P.S.

Na bierzaco bede staral sie  akualizowac temat i dodawal informacje o serwerze, mam nadzieje ze moderator nie ma mi za zle ze robie publikacje oficiala w dziale priv :s

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na temat Gildi

Liczymy tylko i wylacznie na dobry team wiec nie robimy masowki , pierw chcemy zweryfikowac kogo zapraszamy na serwer. Mile widziane osoby ktore graly na ksro, csro,tsro

Zainteresowani pisac na PM

Lub na FB przyjmujemy zgloszenia https://www.facebook.com/groups/940130819408953/?fref=ts

Pozdrawiam

Opublikowano

Jaki jest sens grac na chińskim officialny servie?

-lagi

-z nikim sie nie dogadasz

-nie wiesz nawet co podnosisz bo client po chińsku

-brak bota, brak czegokolwiek.

A co do pisania że "do 70lvl gra to sama przyjemność" jest istną głupotą, gdyż trudności na SRO-R zaczynają się własnie od 70lvl'a. Wiem na własnej skórze bo sam na officialu sro-r 70lvl wbiłem w niecałe 4tygodnie, a dla porównania między 70-76 w następne 4tygodnie, tak tylko dla uzmysłowienia wam że po 70lvl sro-r jest niemal identyczne jak zwykłe isro.

Opublikowano

Jaki jest sens grac na chińskim officialny servie?

-lagi

-z nikim sie nie dogadasz

-nie wiesz nawet co podnosisz bo client po chińsku

-brak bota, brak czegokolwiek.

A co do pisania że "do 70lvl gra to sama przyjemność" jest istną głupotą, gdyż trudności na SRO-R zaczynają się własnie od 70lvl'a. Wiem na własnej skórze bo sam na officialu sro-r 70lvl wbiłem w niecałe 4tygodnie, a dla porównania między 70-76 w następne 4tygodnie, tak tylko dla uzmysłowienia wam że po 70lvl sro-r jest niemal identyczne jak zwykłe isro.

Odp1

lagi ? jakie lagi

Odp2

post-902248-0-74894700-1456054837_thumb.jpg

Dodam jeszcze ze chinczycy w szkole ucza sie angielskiego , ale nie kazdy chce rozmawiac po angielsku

Odp3

wystarczy zmienic region w cliencie i masz po ang.....................................

Odp3

brak bota? To bysmy nie gral na officialu

Odp4

Nie porownuj isro-r do csro-r.To zupelnie inny client i na csro-r jest wiele rzeczy ktorych na isro-r niema

Wlasnie takich osob jak ty nie zapraszam na ten serwer

post-902248-0-64511300-1456055149_thumb.jpg

Opublikowano

No dobra sie argumentami wymieniliśmy, no i mimo wszystko pomyślałem że sprawdze.

I pierwsza konkluzja.

Nie wiem jak wy nie macie lagów, chyba że macie neta 100MB, bo ja mam neta 8MB i mam delay po 20sec, wykonam 2-3 ruchy postaciom i lag na 15-20sec.

Co do ilości graczy to faktycznie troche jest, nawet taxi od razu znalazłem, ale z takim lagiem to gra mija sie z celem.

chyba że to zależy od servera. Ja wystartowałem na 4 z listy którą dałeś na początku tematu.

Opublikowano

No dobra sie argumentami wymieniliśmy, no i mimo wszystko pomyślałem że sprawdze.

I pierwsza konkluzja.

Nie wiem jak wy nie macie lagów, chyba że macie neta 100MB, bo ja mam neta 8MB i mam delay po 20sec, wykonam 2-3 ruchy postaciom i lag na 15-20sec.

Co do ilości graczy to faktycznie troche jest, nawet taxi od razu znalazłem, ale z takim lagiem to gra mija sie z celem.

chyba że to zależy od servera. Ja wystartowałem na 4 z listy którą dałeś na początku tematu.

Nikt z nas niema lagow ,

Jak ty masz to polecam vpn albo proxy chinskie i problem z glowy

Opublikowano

Mogłeś Xandi napisać na którym gracie..

Sprawdziłem i na każdym servie lagi są inne, najmniejsze ale i tak coś koło 500-1000ms mam na pierwszym serverze z listy na górze tematu.

Faktycznie exp leci szybko, może nawet nieco szybciej niz na phsro (privie od projecthax) :P

Z tego co zauważyłem chińczycy przyjmują praktycznie każego to party, jest sporo taxi w jg cave i na wingach.

Znalazłem nawet bota i udało mi się na niego zalogować, nie wiem z jakiego wy korzystacie ja znalazłem sroHelper, problem tylko że wsio jest po chińsku i nie wiadomo jaka opcja za co odpowiada.

Może i nawet spróbował bym wibć pare lvli ...tylko te lagi...

EDIT:

jest wersja N-bota do officialnego CSRO-R, i tez działa :D pewnie tego uzywacie.

byw. mógł byś Xandi zamieścić ten temat na epvp myśle że znalazło by się kilkadziesiąt oso które z checia by zagrały, i jakaś angielskojezyczna społecznośc mogła by się tam rozwinąć. jedynie to trzeba by ustalić jeden ew. 2 servery na których by się grało.

Opublikowano

byw. mógł byś Xandi zamieścić ten temat na epvp myśle że znalazło by się kilkadziesiąt oso które z checia by zagrały, i jakaś angielskojezyczna społecznośc mogła by się tam rozwinąć. jedynie to trzeba by ustalić jeden ew. 2 servery na których by się grało.

Szymk0 nie podbijaj postow na epvp bo sie zleca TR, fakt faktem popelnilem blad dajac tej lajzie '' cleiomar1'' link a ten udostepnil turkom.. ale prawdopodobnie dostal bana w grze za bot spam w hotan

Wiec  jesli temat csro-r na epvp ucichnie to turki sie nie zleca

nadzieje ze jak nikt na epv

Z ciekawości spytam, czy klienta idzie pobrać jedynie z oficialnego źródła? Bo pobieranie 15kb/s to tragedia. Nie posiadam słabego neta, więc pytam :)

Mam na MEGA wrzuconego clienta kto zainteresowany pm

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jutro na Facebook'u zostanie zalozna grupa Csro-R , a tam udostepnie Clienta, Tutki, potrzebne programy (np do lagow) itd itp

Opublikowano

No na taxi lvl zasuwa :P wczoraj w 6h wbiłem 45:D

Co do ilości online to oczywiście to co podałes jest błędne.

Mi np. wyświetla coś takiego:

S4IfwuI.jpg?1

raz pokazuje że jest 4k online a raz że 48k ;D

to jest silkroad wiec jak servery są crowded czy polupated to wątpie aby było wiecej niż 3k ludzi.

Opublikowano

wszystko wszystkim . tylko powiedzcie jak jest z wbijaniem na serwer?

Wbija sie za 1x bo serwery sa populated/easy i prosze nie sugerowac sie opiniami ludzi ktorzy graja na serwerze 1 dzien i pisza tu glupoty....

Na wiecej pytan odpowiem na pm

Opublikowano

Jakie głupoty? kto?> co? :D liczba graczy którą podałes jest nieprawdziwa bo bot źle zczytuje pakiety czy coś w tym rodzaju. wystarczy spojrzeć na to co ja zamieściłem i widać że nie wiadomo tak naprawde ile jest online.

servery sa easy tylko jak w chinach jest po 22.

Czemu xandi nie napiszesz na jakim servie gracie?

po 2dniach na taxi ... lv 58 i 80k sp :p

Opublikowano

captcha wpisuje sie automatycznie, wystarczy wybrac odpowiedni znaczek z tej szarej chmury która sie pojawia.

Opublikowano

przecierz ci napisałem że chciałem do pobrać ale prędkość mam 0kb

już znalazłem na forum ktoś wrzucił inny link do tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...