Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wildfire - Drop

Ares2100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak mam aktywna operację Wildfire to żeby mieć drop w postaci skrzynek wildfire itd. to muszę grać misję, czy mogę dropnąć je wszędzie nawet na mm, dm na duscie np. itd?

graphic.png

Opublikowano

na kazdym trybie bedziesz mial dropa na ta skrzynke .. ja napier zrobilem misje i brak skrzynki a pozniej zagralem dwa mecze rankignowe i drop skrzynek za mecz byl i 7€ moje ;3

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

To czyli nie musze grać dmów z grupy wildfire by mieć szansę na nią :3? 

Obojętnie co grasz to masz szansę dostać... 

he?

Opublikowano

senkju maj frend veri macz, maszta lajka i rasz bi 

@ jeszcze sie spytam ile razy dostane skina :v

Co tydzień w środę jednego, nie? 

Opublikowano

Wiem, że co tydzień w środę, lecz pytanie brzmi ILE RAZY będę mieć szansę z operacji na skina z cobbla etc.

graphic.png

Opublikowano

Wiem, że co tydzień w środę, lecz pytanie brzmi ILE RAZY będę mieć szansę z operacji na skina z cobbla etc.

Operacja trwa do 17 czerwca, oblicz sobie ile razy będziesz mógł dostać skina :)

Opublikowano

nie rozumiem ludzi co ładują kase w coś czego w ogole nie ogarniają . masakra jakaś ...

Opublikowano

Jak to jest teraz z dropem skrzynek? Posiadając operacje Wildfire ile razy może polecieć skrzynka z operacji oraz pozostałe. 

Opublikowano

z każdą operacją jest co raz gorzej  kiedyś to za misję dostawało się skiny i dało się zarobić nawet a nie jak teraz 6 euro wydać i jak ma ci się to niby zwrócić ? za skiny które są warte 0.03 czyli dostajesz 0.01 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...