Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odtwarzanie muzyki za pomocą rzeczy w Minecrafcie - jak?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko z mostu.

Czy jest możliwość odtwarzania muzyki z internetu za pośrednictwem jakiegoś przedmiotu w minecrafcie (płyta, jukebox) ?

Wiecie. Na zasadzie że np nadaje się przedmiotowi, np. płycie wartość w postaci adresu ze strony internetowej, z której puszczana jest muzyka, następnie wkłada się ją do jukeboxa i gra ?

Opublikowano

blok dzwięczny połóż na kamień to bęben i inne z niego są przedmioty murzyczne wpisz w google blok dzwięczny i wiki pedia minecraft i zoba

spodobało daj like :D
Opublikowano

blok dzwięczny połóż na kamień to bęben i inne z niego są przedmioty murzyczne wpisz w google blok dzwięczny i wiki pedia minecraft i zoba

spodobało daj like :D

Czytaj ze zrozumieniem temat... i pisania też się naucz.

Co do tematu, znalazłem coś takiego, nie wiem czy działa itd.: http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-mods/1294939-custom-music-discs-v1-8

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez moda chyba tylko będziesz miał tylko nutki z bloków muzycznych, pamiętam że do 1.2.5 był mod na radio w którym mogłeś wstawić link do wybranej ścieżki i chyba stacji radiowej :D

Pisząc do mnie, w swoim poście proszę umieść " @Kaxers1212 " .

Z góry dzięki.

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o możliwość odtwarzania muzyki Z minecrafta to jest to do zrobienia. Można jakoś podłączyć tam mp3 lub inne takie jaja(chociaż osobiście nie wiem jak)

Istnieje wiele cheatów(hacked clientów) z "wbudowanymi" mp3 w .jarze 

Jednym z nich jest np. KilO: https://kiloclient.com/

Publicznie, jest kilka wersji tego clienta.  

Jedną z nich jest taki z cheatami(killaura, velocity itp), ale jest też wersja z samymi "legalnymi" opcjami, jedynie zmieniająca wygląd Twojej wersji i ułatwiająca życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...