Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej znienawidzony naród w CS:GO?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście wszyscy powiedzą bez zastanowienia RUSCY ! Owszem są oni kroplą w morzu. Gram w tą grę już 1500 godzin i jestem w stanie powiedzieć że rusek w team to nic. Najgorsi są francuzi w team lub szwaby w enemy. Co do francuzów oprócz ich pierdolenia i trollowania nic nie mam. Ale jak widzę na profilu steam że koleś jest z Niemiec to już mówię w myślach GG. Grałem przeciwko masie Niemców i mogę powiedzieć tylko tyle. Pierdolą aż uszy bolą a najgorszy jest ten ich p********y w dupę fart. Co z tego że koleś ma 300 godzin ale nakuurwia banie i teleportuje się jak tylko może. Grają jakby byli jakimiś prosami a wrażenie mam takie że dupy im się zspasły od tego euro i są nerdami że siedzą w domu i tylko grają w cs.

Opublikowano

Czesi też trollują :D

Co do ruskich to ostatnio grałem sporo meczy z ogarniętymi graczami których poziom był całkiem dobry.

Najgorsze są dzieci, i to jeszcze polskie... Próbują trollować w najgorszy możliwy sposób, c*****o grają i jeszcze cały czas pieprzą głupoty na czacie głosowym :v

banner.jpg

Opublikowano

Ruskie zależy jacy, jak trafia się mili i ogarnięci to fajnie się gra, zresztą jest tak z każdym narodem.

Ale j**** żydów, niemców - zawsze jak na nich trafiam, to na jakieś ameby umysłowe.

Opublikowano

Ja tam jedynie Szwedów nie lubię, oni lepiej wiedzą co masz zrobić w danej sytuacji i tylko "idź tam, rzuć granat tam, defuj, on plantuje!" etc

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Nie no ja np. Troll zadko spotykam u ruskich . Niemcy itp . ale przyrypane jest jak trafisz na kilku kolegów z Turcji lub kraju jęz. Hiszpańskiego co słowa po angielsku nie chcą powiedzieć i drą ryja cały mecz po swojemu i nie wiesz o co im chodzi

Opublikowano

Polacy - trole, płaczki, nooby, grieferzy, dzieci, matko-ruchacze. Tu występuje zło w każdej postaci.

Ruscy - jak wyżej.

Czesi - nooby, trolle. 

Ukraińcy - nooby, ping 500, combo takiego z ruskiem w teamie = 0/16.

Niemcy - skillowo im wychodzi (komp za 3000€ to dla takiego bieda), ale wkurwiają pierdoleniem

Francuzi - idź się k***a zabij. nic z tego że z łączy go z KennyS'em narodowość, nic z awp nie trafi.

Anglicy - 20 godzin = dwa bagnety, karambit i awp dragon lore. ciągłe oglądanie ich czyni z niego nieszkodliwego bota.

Rumuny - 10 latek troll only here.

Ogólnie k***a każdy naród w tej grze jest rakotwórczy. Ale według mnie i tak mniej niż np. w LoL'u.

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Każdy naród jest spizgany na swój sposób, nic z tym nie zrobisz :/.

To jest dobra odpowiedź.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

O dziwo lepiej gra mi się z Rosjanami niż z naszymi kochanymi rodakami...

Moim zdaniem nawet jak chcesz się dogadać z naszymi to i tak cię kickną albo zwyzywają bo w końcu to internet a nie face2face xD

Opublikowano

Są niektórzy ogarnięci, ale też jest patola wśród naszego narodu - głównie to dresy lub pół dresy (swagerzy tak zwani, co mają dużo hajsu). Wolę serio grać z Ruskami, Brytyjczykami niż Polakami. Czasem boje się odezwać po Polsku gdy słyszę jak Polak wyzywa obco krajowca - dlatego zawsze używam angielskiego w CS:GO - jak widzę ogarniętych Polaków to już normalnie używam naszego języka ojczystego.

Opublikowano

Powiem Ci zależy kto się trafi i ile mają lat. Jak jacyś ok +18 Rosjanie czy Polacy da się grać. Gorzej jak się trafią gracze, którzy mają ok. 13 lat. Nawet jak to będzie najmilszy naród na świecie to taki 13-latek może trollować gorzej niż 15 letni Rosjanin. Oczywiście nie chcę obrazić jakiegoś gracze, który ma 13 lat, ale jeśli jest w śród nas taki to zastanów się czy warto..

Opublikowano

Możesz pograć z polakami cebulakami  i zmienisz zdanie.

I ty niby modem jesteś

To zależy od osobowości, a nie narodu...

Opublikowano

Chińczycy najgorsze skurwysyny i weś się z nimi dogadaj.

Ruscy nie którzy są ogarnieci i grają dobrze a z ruskami zawsze można się kłócić :D

Co do Polaków potrafią bardziej wkurwić niż Rusek.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Ruski i Polacy, nie cierpię z nimi grać. Jak słyszę ich jezyki to już wiem "Siedz cicho i się nie wychylaj.".

Najlepiej to mi się gra z narodami niemieckimi. Potrafię rozmawiać po niemiecku, więc może dla tego nigdy nie sprawiali mi kłopotów.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ja umiem po rosyjsku dobrze gadać także spokojnie z nimi mam. Brytyjczycy ostro klną . reszta ujdzie ale jak ktoś słowa po angielsku nie potrafi to jest dopiero lypa

Opublikowano

Ja z niemcami jakoś problemu nie miałem. Ruscy co kilka meczów ogarniają. Czechy... UK też.... Polaków nie komentuje.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To zależy od osoby niektórzy Ruscy potrafią grać, komunikować się po angielsku itp. Zależy im na zwycięstwie. Ale niektórzy mają to w nosie i za wszelką cenę trolują. ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Dla mnie najgorszy naród to Niemcy, wiesz o co mi chodzi, żeby to miało sens to powiem wszystko od początku. Hitler wmawiał im, że Niemcy to najważniejszy naród, a reszta narodów jest nie ważna, liczą się Niemcy i koniec. Uczyli ich w szkołach po 10 godzin, że oni są najlepsi, że reszta to same zera. Teraz taki ''niemiecki dziadek'' opowie historyjkę małemu jaki to ich naród jest ważny, a potem zaczyna się rasizm, a teraz dochodzi do kłótni w języku Polskim i Niemieckim, bo taki polski dresiarz ni c***a powie coś po angielsku. Grałem raz z Niemcami, jak zobaczył, że mam na profilu USA (Wstydzę się Polski, przyznam się do tego) zaczął mnie wyzywać przez cały mecz, a jeszcze mało brakowało, że idiota dostał VAC'a za wh. Potem jest Rosja, no jak wiadomo, zero angielskiego, dres, snopek siana, papieros i wio przed komputer na którym ma 200 pingu i 10 fps. Czasem mam uczucie, że Rosja myśli, że CS:GO to portal randkowy Dla osób homoseksualnych, zamiast grać to gadają o penisach jeden chłop z drugim. Nie no, trafiłem kiedyś na takich Ruskich, że ich nigdy nie zapomnę 16:0, przy czym miałem może staty 7/1, a inni z jakieś kurczę 20/0, 30/1. Ale to raczej smurfy były, bo po 100h mieć to wiadomo. Kolejny naród to Polska, bardziej nienawidzę 14 latków po mutacji, niż 10 letnich dzieci z siusiakowatym głosem, jak Polak zacznie p******** o jakiejś tematyce, która mu się spodoba, to ani jednego słowa po angielsku (Mówię tu o nie których). To raczej wszystko.

Opublikowano

polacy albo ruscy, niby ten sam język a cholernie ciężko się z kimś dogadać. Toxic ludzie jak ich mało(nie wszyscy oczywiście).

Grałem ze Szwedami i było spoko, część nawet znała język polski.

nigdy nie grałem z niemcami, lol.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...