Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej znienawidzony naród w CS:GO?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja trafiłem na ruska co przegrywaliśmy w teamie, nagle ten rusek wychodzi z gry, po chwili wbija ponownie i odpala aimbota i  wygrywamy kazda runde

Opublikowano

Ja tak sobie odpaliłem raz grę na smurfie (s2) i w teamie 4 polaków dzieci no k***a napierdalali tymi majkami z biedry to uszy mnie rozbolały, mieli może z 10-12 lat.

76561197963952284.png

Opublikowano

Umówmy się, że ta gra powinna być od 18 lat i ilość tego typu tematów spadłaby o 40%. Powinno się wprowadzić jakąś weryfikację na dowód czy coś w tym stylu, ale wiadomo, że z czegoś twórcy muszą żyć i po co blokować coś co daje najwięcej pieniędzy - dzieci.

Dla mnie osobiście najgorszym narodem jeśli chodzi o csa są polacy:

-ciągle tylko płaczą na swój team i na przeciwnika

-szukają kogoś na kogo mogliby zrzucić porażkę

-jak widzą rosyjski / śmieszny nick to zaraz tworzą niepotrzebną dyskusję, która powoduje kłótnie i wyzwiska.

-żyją tylko skinami (przeliczają Ciebie na $; czym droższe eq tym lepiej jesteś traktowany, kto wie może liczą na darmowe skiny, albo myślą, że streamujesz.)

-próbują się dowartościować na serwerze mówiąc po angielsku wulgaryzmy i inne łamane słówka typu "ja być lepszy od ciebie" "ja zabijać wszystkich"

Niemcy i Szwedzi- dużo trolli, zawsze próbują się wywyższać. Jak wygrasz clutcha to będą spoko, ale jak przegrasz to jesteś skończony. Będą Ci to wypominać co rundę, że jesteś słaby itd. Uważają się za Bóg wie kogo, ale coś tam grają względem naszych cebulaczków. 

No, ale cóż naprawdę smutno się czasami z takimi ludźmi gra. Nie mam nic do rosyjskich graczy. Pod warunkiem, że chcą grać normalnie. Wiadomo trolli i lagerów się nie przewidzi, ale jak widzę, że gość zdobywa jakieś tam fragi to nie szukam na siłę problemów. Waszym błędem jest to, że się podpalacie w meczach i prowokujecie tych ludzi. Łatwo ich zdenerwować i wtedy nie grają. Ja tam nie mam z tym problemu, chcą iść na a to sobie idą, chcą grać na awp to sobie grają, ja tylko obstawiam bs, który jest mniej kryty i używam bardziej uproszczonego języka typu "bomb a" "mid rush". 

Opublikowano

Moim zdaniem xD
Każdy naród ma te swoje plusiki i minusiki, w każdym są

1.Ogarnięci ludzie.

2.Nieogarnięci ludzie.

3.Totalne zjeby genetyczne ze stulejką na mózgu.

Niestety najwięcej osób z 3. jest w Polsce bo z własnych doświadczeń( 1300h w csgo) nic się nie zmienia dalej jest mnóstwo polaków w różnym wieku którzy:

-Jebią ci matkę

-strzelają do ciebie

-krzyczą i śpiewają na Voip

-mają statystki 0-0-20 i twierdzą że my jesteśmy totalnym gównem i żebyśmy się nauczyli grać

-dalej jebią nam matki

-Płaczą, Płaczą i Płaczą

Oczywiście nie możemy pominąć Tych szczurów tureckich i niemieckich którzy prócz pieprzenia w ich języku, płaczą i się wywyższają :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...