Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ots Android

Leon Scott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na jednym forum widziałem że ktoś przerabia klienta pod telefon, myślę że ktos kto umialby zmienić ponad połowę klienta mógł by zrobić dochodowy ots,na kliencie rl można by nawet zarobić, wystawiając to w markecie ale klient ots nawet nie musiałby być w markecie by ots zarabiał, z tego co czytałem dużo ludzi szuka gier "tibiopodobchy" a tibiame to nie to, pozdrawiam

Leon Scott

Opublikowano

Ale to chaotycznie napisałeś. Myślę, że nigdy nikomu się nie uda przerobić klienta Tibii pod Androida. TibiaME ma swoje uroki :p

Opublikowano

Jakiś czas temu myślałem, żeby odpalić windowsa w emulatorze i wtedy sobie tibię odpalić na nim ale nie wiem na ile by to chodziło i jak mocne urządzenie by trzeba było mieć, żeby jakoś działało. I została by kwestia sterowania, ale można by podpiąć normalną klawiaturę.

Oczywiście nie jestem pewien czy to możliwe, bo nie próbowałem tak, ale jeżeli nikt nie będzie chciał tibii przepisać na andka to zawsze byłby jakiś pomysł.

Opublikowano
Ciekawe, działa na Samusgu S4, ale jest wszystko tak małe, że nie idzie grać, zaraz sprawdzę na tablecie ;)

Na tablecie Galaxy Tab 3 niby płynnie chodzi ~40 fp, ale bez klawiatury na bluetooth nie da rady ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...