Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestescie cwani wam powiem : :D macie wszystkko w serwerze co na  niektorych brakuje :P wrecz sama doskonalosc :P nie bede ukrywal ze fajknie sie prezentuje jak to zazwyczaj jest w prezentacji :D ale zobaczymy jak jest w praniu widzimy sie na becie pis yol elo jebac biede ! :D

:)

Nie ma co ukrywać że jest troszeczkę błędów ale nic "krytycznego". A od tego jest beta żeby to wszystko wyłapać. Co jakiś czas robię przerwę i wszystkie zebranie bugi/problemy/propozycje poprawiam,implementuje.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z zalogowaniem się wywala clienta cały czas możesz to naprawic?

Usuń root i locale z folderu pack po czym spatchuj klienta. Dzisiaj postaram się poprawić patcher aby zamieniał odpowiednie pliki.

Opublikowano

serwer zapowiada się fajnie, ale proszę o opd na pw.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Skile na P sa na start?

I co z bronmi na 75 poziom? tylko ripper czy dropia z czegos

Bronie z ripera,śmierci lub można wymienić za szkatułki.

Skille 17 > P.

Opublikowano

Polecam, polecam.

Ekipa naprawdę ogarnia, 100% profesjonalizmu, serwer sprawdzony i zapowiada się wyśmienicie :)

Pozdrawiam! 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Chciałem zagrać, alee... OFF xD

Chyba Ty masz off, beta cały czas jest włączona.

Zbieram +

Opublikowano

Chciałem coś powiedzieć w regulaminie jest adnotacja że publikacja serwera powinna nastąpić "24h przed przewidywanym startem" a wy prezke już macie od 15 lutego :) Beta testy się nie wliczają więc temat powinien być już 15 lutego zamknięty :) Regulamin to regulamin i trzeba go przestrzegać chyba że macie jakieś układy to wszystko wyjaśnia ­

Opublikowano

Chciałem coś powiedzieć w regulaminie jest adnotacja że publikacja serwera powinna nastąpić "24h przed przewidywanym startem" a wy prezke już macie od 15 lutego :) Beta testy się nie wliczają więc temat powinien być już 15 lutego zamknięty :) Regulamin to regulamin i trzeba go przestrzegać chyba że macie jakieś układy to wszystko wyjaśnia ­

Ja regulaminu nie znam na pamięć skąd miałem to wiedzieć? Moderatorzy są od pilnowania czy temat jest zgodny z regulaminem forum nie ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...