Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Wedug Was Jest Naj Lpesza Marka Telefonów

Jaka wedug was jest naj lpesza marka telefonów  

114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka wedug was jest naj lpesza marka telefonów

• Nokia
      43
    • Sony Erikson
      59
    • Samsung
      8
    • Lg
      2
    • Motorola
      1
    • Inne
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stare dobre nokie :) Te nowe ścierwa to scum. No może n95 jeszcze jakoś trzyma poziom ale to nadal nie jest to do czego ten producent mnie przyzwyczaił.

SE - multimedialne telefony. Muzyka to poezja, kompatybilna i rzeczywiście jak up pisze można w sofcie robić wszystko.

Obecnie posiadam LG z panelem słonecznym (było za 1zł to brałem) i jestem zadowolony.

f.png

Opublikowano

moim zdaniem se ale teraz mam cos takiego jak alcatel ot 800

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano
Nokia 3310 - a powiadaja ze nie istnieja rzeczy niezniszczalne

Nokia np. N95 ? - rozpadnie sie po roku z takim samym uzytkowaniem

Co to tego to sie nie zgadzam, mam n95 8gb spadla mi juz milion razy, do roboty ja biore, wszedzie po prostu i co? a nic, telefon caly, lekkie zadrapania, i mam ja juz ponad rok, wiec nie gadaj ze sie rozpadnie bo smieszny jestes jak nigdy nie uzywales tego telefonu...

Nokia i tylko nokia ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nokia - to chyba oczywiste.

Do SE mam uraz, zawsze coś się mi w nich spieprzyło, to klawiatura się zacinała, to ekran, to joystick... W Polsce SE jest raczej popularny dlatego, bo jest tani (bez urazy)... Niby mają te swoje aparaty 12mpx, czego Nokia jeszcze nie ma, ale tak szczerze mówiąc to wolę kupić sobie porządną lustrzanke, bo jej żaden telefon nie dorówna. Pozatym nawet taką Nokią 5800 możemy zrobić ładne zdjęcia (bez zoomu). Ostatnio widzę w Austrii bardzo dużo iPhone'ów i myślę nad kupnem nowego iPhone'a, który ma wejść tutaj w... lipcu chyba. No i ciekawi mnie jeszcze Nokia N8.

@edit

Bym zapomniał... Już nikt nie pamięta Nokii 6230? To były telefony... Niezniszczalne.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Jak dla mnie najwytrzymalszy jest SE, na moich oczach koledzy włączali kamere, rzucali do góry i ogladali nagranie :P i sie trzymał o.O O.o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogolnie najlepszej marki nie ma...

Popatrzmy w historie:

Nokia 3310 - a powiadaja ze nie istnieja rzeczy niezniszczalne

Nokia np. N95 ? - rozpadnie sie po roku z takim samym uzytkowaniem

Samsung:

Dawniej: Slabe telefony i malo multimedialne

Dzis: Telefony Dobrej jakosci z b. dobrymi aparatami ;)

Sony Ericcson:

Dawniej: Srednio wytrzymale , brak dodatkow z poczatku

Dzis: Wytrzymalosc ta sama, slyna z bardzo mocnego softu..

Osobiscie przez 3 lata mialem SE k510i i mialem tylko pare bledow w sofcie ale nic powaznego....

Teraz mam Samsunga Delphi i poki co nie mam z nim problemow chociaz mam go tylko 3 tyg.

Wiec moim zdaniem nie ma najlepszej marki.. Za to najgorsza to Siemens (dzis juz telefonow siemensa nie produkuja.. nei dziwie sie)

mam N95 8GB , byl uzywany na deszczu spadal z duzycch wysokosci , mam go juz 3 lata prawie i wyglada ladniee bym mogl wstawic fote prawie jak nowy;)

Gość EliteShark
Opublikowano

Posiadałem już 4 Sony'iaki i jestem zadowolony z ich użytkowania .. Aparaty mają dobre , nie wieszają się , a mi do szczęścia więcej nie potrzeba ..

Opublikowano

Zdecydoawnie SE ; p Mój kolega (,który posiada k800i) rzuca nim z 1 piętra.. i nic się nie dzieje ; ] tzn. podrzuca na wysokość 1 piętra a ten spada na glebę. Ja swoim C9002 nie robię tak.. xD nie mam jeszcze tak porytej główki. ale nie raz miałem sytuację ,że wypadł z kieszeni czy coś podobnego. Tylko troszkę trzeszczy mi głośnik..

LoL . ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...