Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Juz nie mam co ogladac

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy, nie mam co ogladac od paru dni, dlatego zaczalem po raz 10ty ogladac death note. 

http://myanimelist.net/animelist/Jargi

^moj MAL

Nie interesuja mnie anime w ktorych glownym motywem jest walka, moze sie nawet obejsc bez niej, licze na spoczko fabule.

@Edit dodam, ze od jakiegos tygodnia szukam anime sugerujac sie toplista na animezone i MALu, ale niestety nie moge nic znalezc 

Opublikowano

Osobiście oglądam Shinsekai Yori i jest bardzo ciekawe. Polecił mi ją @Zeciarz . Może Tobie też się spodoba. Fabuła jest jak dla mnie świetna, nie ma aż tylu walk.

Dobra, zobaczyłem, że jest w Dropped.

W takim razie Zetsuen no Tempest. Fabuła opiera się na chłopaku, który chce znaleźć zabójce siostry. Dzięki temu pomaga też dziewczynie, która ma magiczną moc i jest uwięziona na wyspie. Fabuła fajna, zakończenie też.

Opublikowano

Osobiście oglądam Shinsekai Yori i jest bardzo ciekawe. Polecił mi ją @Zeciarz . Może Tobie też się spodoba. Fabuła jest jak dla mnie świetna, nie ma aż tylu walk.

widzialem

i zgadzam sie z twoim zdaniem, swietne anime

@up wolalem zalozyc osobny temat, wiecej osob go zobaczy 

Opublikowano

Hellsing:Ultimate - nie widziałeś? 

nie moge sie do tego anime przekonac

polecisz jakies inne?

Nie masz co oglądać, a tak z*******e anime przekładasz ;_;

Monster? Dłuższe i nie ma walk na moce itp., bo świat realistyczny, ale fabuła z*******a. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Code Geass

Higurashi

Nagi no asukara

sprobuje z Higurashi

Hellsing:Ultimate - nie widziałeś? 

nie moge sie do tego anime przekonac

polecisz jakies inne?

Nie masz co oglądać, a tak z*******e anime przekładasz ;_;

Monster? Dłuższe i nie ma walk na moce itp., bo świat realistyczny, ale fabuła z*******a. 

Monster rowniez zamierzam ogarnac

polecicie cos jeszcze? potrzebuje animcow na najblizszy miesiac

Opublikowano

@kasper777

Prędzej czy później i tak ten temat zostanie zamknięty xD

Coś tutaj nabazgram: 

Psycho-Pass - Pierwszy sezon + drugi sezon + film. Dramat, strzelaniny, dużo krwi, psychologiczne, cyberpunk

Kokoro Connect - Romans, fantasy, szkoła

Golden Time - Romans studentów, dramat, trochę fantasy

Zetsuen no Tempest

Kino no Tabi - Przybysz podróżnik, jeździ od kraju do kraju na swoim gadającym skuterze Hermesie. Filozoficzne, trochę dramatu, jakieś tam strzelaniny małe itp.

Zacznij może na początek od tej krótkiej kontynuacji. Jak Ci się to nie w ogóle nie spodoba, będziesz się mega nudził, to nie zaglądaj do serii TV: http://shinden.pl/anime/3628-kino-no-tabi-the-beautiful-world-byouki-no-kuni-for-you/episodes

Boku Dake ga Inai Machi - Obecny sezon

True Tears

Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers

PS. Że tak spytam, co to znaczy "Shinsekai Yori 25/25 Dropped"? o.O­

Opublikowano

@kasper777

Prędzej czy później i tak ten temat zostanie zamknięty xD

Coś tutaj nabazgram: 

Psycho-Pass - Pierwszy sezon + drugi sezon + film. Dramat, strzelaniny, dużo krwi, psychologiczne, cyberpunk

Kokoro Connect - Romans, fantasy, szkoła

Golden Time - Romans studentów, dramat, trochę fantasy

Zetsuen no Tempest

Kino no Tabi - Przybysz podróżnik, jeździ od kraju do kraju na swoim gadającym skuterze Hermesie. Filozoficzne, trochę dramatu, jakieś tam strzelaniny małe itp.

Zacznij może na początek od tej krótkiej kontynuacji. Jak Ci się to nie w ogóle nie spodoba, będziesz się mega nudził, to nie zaglądaj do serii TV: http://shinden.pl/anime/3628-kino-no-tabi-the-beautiful-world-byouki-no-kuni-for-you/episodes

Boku Dake ga Inai Machi - Obecny sezon

PS. Że tak spytam, co to znaczy "Shinsekai Yori 25/25 Dropped"? o.O­

dzieki dzieki, Zetsuen sobie ogarne

Shinsekai juz poprawione X-D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...