Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Panelu do serwerów CS,MC, itp (Panel Hostingowy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję darmowego panelu do hostingu. Ogólnie do sprzedaży serwerów podobnego coś do NOZO tylko że darmowe :/

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

I co jeszcze do tego?

Ostatnie panele, które widziałem umarły w okolicach 2011/12 roku. Planujesz sprzedawać serwery, a nie stać Cię na panel za 35zł/msc? Możesz sprawdzić to https://easy-wi.com/, ale wątpię, żeby było to godne uwagi. Jeśli wierzysz, że dostaniesz taki panel (może jeszcze do tego funkcjonalny  xD) za darmo to na wstępie muszę Cię rozczarować.

Opublikowano

I co jeszcze do tego?

Ostatnie panele, które widziałem umarły w okolicach 2011/12 roku. Planujesz sprzedawać serwery, a nie stać Cię na panel za 35zł/msc? Możesz sprawdzić to https://easy-wi.com/, ale wątpię, żeby było to godne uwagi. Jeśli wierzysz, że dostaniesz taki panel (może jeszcze do tego funkcjonalny  xD) za darmo to na wstępie muszę Cię rozczarować.

Nie mam zamiaru sprzedawać ale nie mam już co robić i tak się pobawię 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Revogames polecam, niemniej jednak płatny, w abonamencie 20 pare złotych. Jak Cię nie stać na taki wydatek lepiej odpuść. Serwery nie działają na drewnianych komputerach.

apple.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...