Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Uranos S2

SK OperatoR

Uranos.eu S2  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Uranos.eu S2 ?

• Tak
      60
    • Nie
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]
[REKLAMA]

Prezentacja może ulec zmianie

aRDtZKl.png

Witajcie!
Z uwagi na to, iż wielu graczom spodobał się nasz serwer, lecz mieli parę zastrzeżeń postanowiliśmy otworzyć S2 takie, jakie gracze chcieli.
Dlaczego S2? Ponieważ na S1 gra jeszcze sporo ludzi i napewno nie zamierzamy im tego serwera zamknąć.
Serwer S1 będzie cały czas przez nas wspierany, jak i wszelkie aktualizacje wchodzące na S2 będą również wprowadzane na S1.
Zmiany, które wprowadziliśmy:
- Poprawione Sklepiki Offline
- Poprawiona Mapa Handlowa
- Zmniejszona trudność expa na mapie 90
- Antywirus już nie blokuje klienta
- Poprawione Tereny Gildii
- Dodane Metki na mapie 180
- Nieskończone Zmianki i Dodania
- Crafting KD
- Stackowanie KD
- Zmieniony System Petów
- Zwiększony drop z bossów na mapie 150
- Możliwość powrotu do wyglądu zbrojki pomimo założonego kostiumu
Jeżeli macie jeszcze jakieś sugestie, co moglibyśmy zmienić przed startem serwera to piszcie w komentarzach.

7JOsILa.png

lyK8h4i.png

4ve2OtC.png

J5MmSQM.png

http://s2.uranos.eu

1SdzMpz.png

http://forum.uranos.eu

pKk6AnX.png

http://s2.uranos.eu/register

j1SmKHZ.png

http://s2.uranos.eu/download

UwEDrIs.png

IP: UranosEu.net-speak.pl

CVZGvcm.png

www.facebook.com/Uranos.eu

8oV6Y26.png

Na serwerze dostępne są Dwa Królestwa

FYDWml0.png             MpLvLaR.png
    Jinno                                                                   Shinsoo

5Icktpq.png

nfF9pVe.png

mnhsJYl.png

OIZI9ta.png

EyRGAf4.png

aHBWjOI.png
9MiOiu4.png
zkBKKlO.png
AyWInEQ.png
TPhTKuX.png
D9XHzKT.png
ztqgQD0.png
nLp5MbW.png
8Js3pQn.png
22UIej0.png
RMf7Bb9.png

8fgnuZn.png

91BruBU.png

py8WIfm.png

NZrJuTV.png

Ilk2T3I.png

Ck3QSJa.png

P4wVzQU.png
JeH821Z.png
2mZkGiv.png

7VVrFA4.png

Biv22cN.png
XFBcqex.png

UgNsiCR.png

MrlAr3i.png

gOdB5Gx.png

Ux7Uw3M.png
veBmoOQ.png
a5G1TCE.png
LPR99U6.png
GTlhN0y.png
6oI7941.png
RAF5Vm9.png

AEZs9pm.png

rGRXyhl.png
uOUl6NM.png
KB9WdRs.png
ceOCicX.png

SDsb2SD.png

Qz2zy3b.png

nY8zqH0.png

Vvpmg4w.png

ZwSmS2d.png

gWPZ5FZ.png

YmRmiO7.png

LF7S4Ht.png

MyTskbT.png

uxYJtmi.png

KttkHCF.png

dgzNLha.png

9qqwYUD.png

25qsPsd.png

1zuCScO.png
IOHsooi.png
exkEbuu.png
7uT4paS.png

xgMbSDy.png

0AjbIPG.png

Z3Bn9Cy.png
nfun1AN.png
iqroZmd.png
jGABZJe.png
HXL5SE7.png
zvdJ0Lq.png
hIdxaZD.png
z5Zz5kJ.png
MgEBAFQ.png
HkewZv2.png

k7xR5Sc.png

1VB3rwN.png
uNkaO4Q.png

9Stx3Cm.png

N6rz13w.pnglBctFI6.pngfXF9siF.pngeYhwHBd.pngnGiMGv0.pngtiKDIy4.pngqle7vef.png

TehUslb.png

MQXv7EX.png7lcnJte.pngTNmnkqm.pngNoldMd0.pngDrs7X2L.png9cTJcxO.png4gruSRP.pngZsNLrIl.png2ai034R.pngMP3Dz2C.pngHvFqy5n.pngTI18ZjT.pngnoHNAHk.png9E2V4Gi.pngaT6Nn82.pngTxZ3ve0.png4foP1Xo.pngjPkjNn5.pngQ1cgzDU.png

6iufEOT.png

0ay1EoI.png
O6KC7XH.png
1dSJV9t.png
9W6rX5m.png
FvV8yS6.png

2PAcIGa.png

Eizxj8g.png
fH3qy3O.png
n1KoX3R.png
f9hZZEe.png
BCPBm1U.png

logo.png

Opublikowano

Serwer wygląda na fajny, lecz zdeczko zniechęca mnie liczba poziomów do poziomu trudności. Większość dzisiejszych mediumów ma 99-120 poziomów, a tutaj wygląda to trochę inaczej. Niemniej nie zawitam, bo czekam na dobry serwer PvP, ale życzę powodzenia w rozwoju. :)

1z67dxt.png

Opublikowano

Chętnie bym zagrał zaje***** macie zbroje/miecze :)

Tylko jest ale , niemam zbytnio z resztą nie lubię grać na medium gdzie będę wbijał godzinami lvl , exp sam w sobie powinien być przyjemny ale niestety do medium :)
Tak to zasłużyliście na szersze grono graczy , ale w waszym wydaniu Uranos.eu EASY serwer by był zaje.b**** :)

Jakąś reklamie macie na s1 grałem nie wbiłem dużego lvl (134 dokładnie) exp odstraszał i ten na mapie 90 o boże:)

Jeśli zmienicie exp na easy to wszystko będzie git :)

A najważniejszo primo jaką reklamę będziecie mieli bo same zapowiedzi u marnych yt z małą ilością widzów nie wystarczy jak idziecie to na grubo

Pozdrawiam i polecam­

Opublikowano

Słaba krótka prezentacja

Prezentacja mnie nie zachęciła do gry i na pewno nie zagram

Powodzenia 

Opublikowano

Ja jak patrze na te wszystkie prezentacje to zauważyłem ze prawie ale to prawie każdy serwer jest podobny do siebie powielane schematy w koło żeby doczekać się czegoś naprawdę fajnego trzeba czekać i czekać mi się osobiście serwer nie podoba kopia kopi widziałem wszystko tysiące razy serwer nie wyróżnia się niczym szczególnym przykro mi ja nie zagram lecz życzę powodzenia przy starcie

Opublikowano

z tego co widze s2 jest bardzo ulatwione wiec chyba s2 bedzie latwiejsza opcja s1 pomysl albo chociaz popatrz dobrze na prezke:P gram na s1 ale chetnie wpadne na s2 zobaczyc jak to bedzie wygladalo:)

Opublikowano

No sety dość ciekawe oraz świecenia ;)

Gdyby to był Easy, to może bym zawitał ;)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

4385214557571361454685.jpeg

Właśnie temu nie polecam tego serwer każdy może być gm. jak ogar 100 osób na serwer i jaka to administracja nie polecam ja ma być właśnie taka administracja.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

z tego co tu pisze to nie gm ( naucz sie czytac ) tylko TGM a Ty chyba nie jarzysz co to jest hahah ;D Testowy game master czyli na chwilke dla sprawdzenia czy sie nadajesz:D To nie swiadczy zle o serwie bo kazdy administrator ma prawo  wybierac kogo chce w koncu to jego serwer a jak ktos ma pomoc w rozwinieciu serwera to dlaczego nie?:) Odnies sie do mojej wypowiedzi a nie wklejasz ss i milczysz:) Raporcik za spamm polecial poniewaz wklejasz to wszedzie a nie potrafisz wyjasnic co w tym zlego:D

Opublikowano

Start w piątek 26 lutego w godzinach wieczornych.

A jakas rekalama jest czy na starcie zagramy w 50-100 os? ;D

Opublikowano

No prezentacja zbytnio dużo nam nie powiedziała . Z tego co wiem na s1 exp był masakryczny, jeżeli będzie tutaj tak samo, to jednak nie zawitam .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Jeśli ma to być taki sam serwer jak S1 czyli  masa błędów,nic nowego, niedopracowany i olewka adminów na zgłaszanie nieudogodnień graczy przez administrację który powstał  tylko i  wyłącznie  dla szybkiej  kasy to sobie daruję ten serwer bo  szkoda czasu nerwów i pieniędzy .....

Opublikowano

Wy chyba  macie problem z czytaniem hahaha ;D Rozumiem ze można chodzić do gimbazy i się dopiero uczyć czytać ale Migren jak i xCBG popatrzcie co napisaliście i przeczytajcie prezentacje:D xCGB exp masakryczny? a jak byk pisze ze exp ułatwiony na prezce:D Normalnie wypowiedz wyrywa z butów! :) A co do Migrena - wymień błędy które Cie tak irytowały? :D z tego co wiem właśnie serwer jest dopracowany bo sam gram na s1 a wszystkie udogodnienia graczy to właśnie s2 wiec co z Toba? Oczy już nie te, czy jeszcze niektóre literki nie poznałeś oraz nie doczytałeś dokładnie prezentacji?:P Jak takie coś czasem czytam mam ubaw ze szkoda gadać, tylko czy wam nie wstyd pisać takie komentarze? Przecież na prezce jest napisane całkiem inaczej? To tak jak by pokazywać swoja głupotę wszystkim i się nią jeszcze chwalić :D Nic dodać nic ując czekam na s2 :)

Opublikowano

Nie polecam, to samo co na każdym serwerze. Jedynie co widzę to 3 nowe pety i 2 wierzchowce których nigdy nie widziałem. Tak to to samo i jeszcze S2 to już wiadomo co się z tym serwerem stanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...