Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Minecraft - Pliki serwerowe jednych z większych serwerów takich jak (Arivi.pl/YTHard.pl/TopHard.pl/CoreMC.pl)

RobertUnder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Sprzedam - Pliki serwerowe jednych z większych serwerów takich jak (Arivi.pl/YTHard.pl/TopHard.pl/CoreMC.pl)
  • Cena - 100 złotych (możliwość negocjacji) 
  • Metoda zakupu - PAYPAL/PRZELEW BANKOWY/ALLEGRO/PSC

• Kontakt - zalecany: PW na forum, teamspeak: tophard.pl,  niezalecany: skype - robert-under
Pliki zostały wykonane pod nasz serwer (TopHard), ale z przyczyny szybkiego rozwoju przenieśliśmy się na sektory do których trzeba było napisać nowe pluginy, więc nasze stare pliki jesteśmy w stanie sprzedać dla innych serwerów które podzielą nasz los i może też tak się rozrosną. 

Oferta wiosenna:

Jako iż nasze stare serwery jak i pliki są już przez nas nie używane mamy do zaoferowania:

50 zł - Gildie, toolsy, efekty, drop, backup'y itp

75 zł - Gildie, toolsy, efekty, drop, backup'y itp + disco + generator map + wiele więcej drobnych dodatków

100 zł - Gildie, toolsy, efekty, drop, backup'y itp + disco + generator map + wiele więcej drobnych dodatków, autorski z optymalizowany silnik 600-700 osób bez lagów

200-300 zł - System sektorów pod mysql, wraz z naszymi plikami itp (Taka różnica, ceny jest dlatego by pokazać, że możemy się targować)

Stary zestaw:

W skład zakupu wchodzi:
- Generator mapy

- Tolsy

• Gildie
  • Drop (turbo drop/exp)
  • Ranking
  • TAB
  • Core (autorski essentials)
  • BackUP 
  • Efekty
  • DiscoZbroja w GUI
  • i wiele wiele więcej
  • zapraszam do kontaktu by dowiedzieć się więcej lub po prostu na życzenie zostaną te udogodnienia dodane. 

- Poprawiony silnik który wyeliminował boty/crashe, serwer jest uwolniony od ataków :)

- Ogólna optymalizacja silnika jak i mapy

Pliki są w 100% czyste i bez "backdoorów", jeżeli się okaże, że w plikach jest jakaś luka zwrócę pieniądze. 

Osoby w komentarzach wymyślają ponieważ, są konkurencją i ich serwery nie potrafią zaistnieć na Polskiej scenie mc. Sami sobie dają "lajki" pod komentarzami i to cały czas te same osoby.  

Jestem osobą poważną i odpowiedzialną i nie ma dla mnie sensu kogoś okradać moje marki są zbyt mocno znane bym miał bawić się w kradzież  Pliki po prostu nie są mi potrzebne a jak mogę dostać za nie jakiś grosz to warto spróbować wystawić i pomóc jakimś mniejszym serwerom.

Obciążenia na dość średniej maszynie przy 600 osobach.

ln3q9b.jpg

Pliki w 100% są z mojego serwera, jestem jego właścicielem. Jeżeli nie wierzysz to zapraszam do kontaktu i Ci to udowodnię. 
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam! Pliki dopracowane w 100%! Dobra optymalizacja! Przy 500 osobach miałem od 18-20tps. :D 

Opublikowano

Nie polecam, wszystkie pluginy są kradzione, a autor tematu nie ma zgody na ich sprzedawanie. Do tego generator, disco i drop są zakupione od użytkownika @TheMajster i nie posiada zgody na ich udostępnianie.

Smutne, że wszystkiego nie wiesz a znów się wypowiadasz :) Pamiętasz te czasy gdy pod moimi serwerami piałeś to samo a potem komentarze kasowałeś ?

To nie są te pliki o których myślisz :) I nie ma tu disco od TheMajster.

Wbij na ts to porozmawiamy. :) I nigdy, żadnego pluginu nie ukradłem. 

Opublikowano

@up Jemu chodzi o to, że sam je skonfigurował, dodał jakieś opcje. Jak pobierzesz jeden z tych pluginów to nie masz nic tylko musisz robić np. rangi, mapki itd. a on sprzeda już gotowe.

Opublikowano

Skoro sprzedajecie pluginy. Od Kopary macie zgode na sprzedaż? Kupiliście od niego? Czy po prostu z wycieku na necie?

Ale przepraszam bardzo ktoś coś tu o Koparze wspomniał ? Jaki miało by sens sprzedawać pluginy z wycieku gdzie każdy może je sobie sam poszukać i pobrać.

Sprzedaję nasze stare pliki serwerowe razem z silnikami pliginami itp. Bo teraz przenosimy się na sektory dlatego wszystko zostało napisane od nowa pod sektory.

@up Jemu chodzi o to, że sam je skonfigurował, dodał jakieś opcje. Jak pobierzesz jeden z tych pluginów to nie masz nic tylko musisz robić np. rangi, mapki itd. a on sprzeda już gotowe.

Powiedzmy tak masz trochę racji bo sprzedaję z konfiguracją i własnymi opcjami w tych silnikach jak i plikach. Nawet konfigurację generatora :P Ale chodzi tu o sprzedaż, całej paczki z serwera z silnikiem plikami itp większość autorska "nie z neta" tylko tworzone celowo pod nas, więc mamy do tego licencje bo w końcu zostało wykonane przez nas. Nawet specjalnie pod nasz serwer wpisywałem licencje, że jak by poszedł jakiś wyciek z naszych plików to mam licencje gdzie ja dodaje na jakich serwerach działa a na jakich nie :) i wszystko odbywa się po mojej stronie więc nawet jak teraz ktoś by kupił podaje mi domenę i ja go dopisuje do nich by na jego serwerze działały prawidłowo i jak da je jakiemuś koledze to logiczne, że nie będą działać. 

Opublikowano

Pliki sprzedajesz wraz z source?

Te source co mam to mogę Ci dołożyć, bo nie każdy ma, ponieważ nie chciało nam się ich trzymać i też nie był potrzebny. Bo pod większość plików mamy bardzo rozbudowany config byśmy sami sprawnie i wygodnie mogli je edytować. 

I za drobną dopłata mogę ci dorzucić source do wszystkiego, gdyż musieli byśmy go wtedy przygotować. 

Opublikowano

Ooo, Widzę, że "Under" Sprzedaje paczki :) i słyszałem, że także moje pluginy. Coś drogo jak 100 zł, psuje Ci reputacje Ty "Pakierze" 

Jak patrze na twój awatar to mi sie śmiać chce..... Taki j****y jedno strzałowiec :D.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To jest oszust, ja Kupiłem od TheMajster'a i polecam go :) Tak poza tym RobertUnder z tego co mi wiadomo, taki pazerny jest na $$ ze ... :D

Nic nigdy ode mnie nie miałeś i nigdy nie oszukałem ludzi. To nie jest temat o "TheMajster" i ciekawe czemu sami sobie posty lajkujecie ?

Nie polecam allegrowicza. Żaden z pluginów nie jest jego autorstwa.

Widziałeś je ? :) Masz je ? :)

Ooo, Widzę, że "Under" Sprzedaje paczki :) i słyszałem, że także moje pluginy. Coś drogo jak 100 zł, psuje Ci reputacje Ty "Pakierze" 

Jak patrze na twój awatar to mi sie śmiać chce..... Taki j****y jedno strzałowiec :D.

Pozdrawiam.

Twojego nie ma, żadnego :) 100 zł ? Sam fix do silnika wart dużo, dużo więcej :D. Ale ja sprzedaje całą paczkę.  

"Jak patrze na twój awatar to mi sie śmiać chce..... Taki j****y jedno strzałowiec  :D." 

Nie znasz mnie kolego :) I widzę, że ty taki drugi eripson xD

I dlaczego swojego swojego zdjęcia na avatar nie ustawisz ? Wstyd czy co? :)

Opublikowano

To jest oszust, ja Kupiłem od TheMajster'a i polecam go :) Tak poza tym RobertUnder z tego co mi wiadomo, taki pazerny jest na $$ ze ... :D

Nic nigdy ode mnie nie miałeś i nigdy nie oszukałem ludzi. To nie jest temat o "TheMajster" i ciekawe czemu sami sobie posty lajkujecie ?

Pozdrawiam.

Twojego nie ma, żadnego :) 100 zł ? Sam fix do silnika wart dużo, dużo więcej :D. Ale ja sprzedaje całą paczkę.  

"Jak patrze na twój awatar to mi sie śmiać chce..... Taki j****y jedno strzałowiec  :D." 

Zdjęcie moje widziałeś, z siłowni i normalnie i jakoś sie nie śmiałeś :)  Wiec nie rozumiem czego teraz spinasz :D

Opublikowano

Pozdrawiam.

Zdjęcie moje widziałeś, z siłowni i normalnie i jakoś sie nie śmiałeś :)  Wiec nie rozumiem czego teraz spinasz :D

No to teraz swoje małpki ogarnij bo trochę syfu robią xD I nie lajkujcie swoich postów. 

Opublikowano

Nie polecam człowieka kradzione pliki i jest pazerny na pieniążki ;)

Ukradłem pliki z własnego serwera ? ahhhhhh co za czasy..........

Opublikowano

Robercie, ostatnio po prostu chcę, żebyście jak najmniej zarobili, wiec Ci co będą chcieli zakupić, mogą coś znalezc u mnie na profilu :)

@topic

Paczki może i są dobre, tylko z tego co pamiętam, że na życzenie twojego przyjaciela "mat_men'a" kopara dopisał pare fajnych komend, przykład screen : http://scr.hu/63lz/gbzef

Opublikowano

To to pliki z bakdorkami?

Nie.

Oj @mat_men co ty wyrabiasz :D

Znajde tam pluginy od xierip'ka ? 

Są to pliki mojego autorstwa z podstawą z jakiś mniejszych plików.

Robercie, ostatnio po prostu chcę, żebyście jak najmniej zarobili, wiec Ci co będą chcieli zakupić, mogą coś znalezc u mnie na profilu :)

@topic

Paczki może i są dobre, tylko z tego co pamiętam, że na życzenie twojego przyjaciela "mat_men'a" kopara dopisał pare fajnych komend, przykład screen : http://scr.hu/63lz/gbzef

Multi moje tak nie wyglądają tylko mat_mena xD Ja mam czyste w 100% :) 

A, że chcesz zarobić rozumiem ale powiedz swojemu pieskowi eripsonowi by nie wysyłał swoich małpek i potem by im nie lajkował komentarzy. 

Opublikowano

@Gorczan czy ty jesteś jakiś spierdolony jest tam napisane "PLIKI XERIPA" 

@TheMajster ty tam k***a oddaj moje 110 zł które zaje*ałeś bez podstawy :) A nie sprzedajesz pliki bez połowy kodu! Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...