Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buff summonera

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@spoczikot

Spokojnie szwagier, zrobię tego Destro, że będziesz tego żałować na arenie <kappa>  :v Chomikiem nie mam zamiaru grać, wiadomo, że prędzej czy później zostanie osłabiony.   :yay:

@Sinlay

Również uważam, że ta postać kompletnie nie pasuje do pozostałych ras. Wiadomo, jakaś musi się wyróżniać, ale chyba nie aż tak...

Destro jest ciężki do ogarnięcia ? xD

Chyba zrobie kfm na próbę jak mi się nie spodoba gram fm xDB)

SPIN2WIN!

spin2win nie zawsze wygra! :D 

Mi tam się podoba odbiegająca tematyka summonera :>

@spoczikot

Spokojnie szwagier, zrobię tego Destro, że będziesz tego żałować na arenie <kappa>  :v Chomikiem nie mam zamiaru grać, wiadomo, że prędzej czy później zostanie osłabiony.   :yay:

@Sinlay

Również uważam, że ta postać kompletnie nie pasuje do pozostałych ras. Wiadomo, jakaś musi się wyróżniać, ale chyba nie aż tak...

Destro jest ciężki do ogarnięcia ? xD

Chyba zrobie kfm na próbę jak mi się nie spodoba gram fm xDB)

KFM jest strasznie ciężką postacią, musisz znać tajmingi i się nauczyć cancelować animacje co jest dosyć pracochłonne gdyż jeżeli w nieodpowiednim momencie skancelujesz animację to nie wejdzie damage xD. Destroyer jest chyba łatwiejszy od summonera xD  

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Gram Assasinem i szczerze uważam, że Summoner nie jest taką złą postacią, jedyną irytującą rzeczą są te spowolnienia i kot, który stunuje na 2h. :D Co do zmian, to dużo się nie zmieniło, ale jakiś lekki buff to zapewne jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...