Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buff summonera

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostał buffa i jak każdy z tego się cieszy <kappa> Wchodząc na arenę cały czas widać płacz ludzi jaki to Summoner jest przesraną klasą. Osobiście uważam, że powinien dostać nerfa - tak jak Assassin. :D

maybenow.png

Opublikowano

Dla płaczków i cieszących się: 50 lvl cap daje realny balans. :P

Trochę minie nim dojdzie ten lvl 50, chyba, że są już jakieś informacje o których nie wiem?  ;)

maybenow.png

Opublikowano

Trochę minie nim dojdzie ten lvl 50, chyba, że są już jakieś informacje o których nie wiem?  ;)

Może i minie, ale to była informacja o tym, że takiego stanu rzeczy nie zostawią tak. Wiele osób myśli, zwłaszcza wchodzących do gry, że klasa OP będzie nią do końca. A tak nie jest i nie będzie. ;)

Opublikowano

Święte słowa, pozostaje nam tylko czekać na jakiś konkretny balans... Tak przy okazji by nie zakładać nowego tematu, jaka profesja jest aktualnie lepsza (uniwersalna do pvp i pve) Destro czy Summ? 

maybenow.png

Opublikowano

Święte słowa, pozostaje nam tylko czekać na jakiś konkretny balans... Tak przy okazji by nie zakładać nowego tematu, jaka profesja jest aktualnie lepsza (uniwersalna do pvp i pve) Destro czy Summ? 

Zależy. Jednak bardziej uniwersalny jest SUMM. Od tanka pod supporta. PVP zdecydowanie DE i jego tzw. spin2win.

Opublikowano

A ja czytałam u nich na forumku, że znerfili kotka. W sensie nie może już tak tankować, ale to się chyba pve tyczy. :P

Patrząc po PN to on jeszcze dostał buffa. PVE to izi z ich wykonaniem, a PVP to też dla nich bajka. Kot może i mniej wytrzymały, ale wejdzie w niewidzialność, odbiegnie i nagle kotek znów jest. Zwłaszcza, że łatwo idzie markować przywołanie kota.

Swoją drogą, nawet na frakcyjnym czacie są osoby, które piszą, że summem po 10 wygranych z rzędu. Niektórzy to trolle, ale coś w tym jest.

Opublikowano

Nie dość że mam problem z tą postacią na arence, to jeszcze buffa dostał?!

To chyba jakieś żarty .. 1307524301__nuu__by_cookiemagik-d2ikphu.

Opublikowano

Kurde nwm jaką postać sobie wybrać do pvp...;/

Chcę żeby była w miarę ''łatwa'' do ogarnięcia :p

Zrobiłem sobie bm/bd/fc/summ, i nwm kogo wybrać xD

Opublikowano

Gram aktualnie BM i odnoszę wrażenie, że po tym patchu co był parę dni temu jest dużo słabszy.
Sam bym chętnie pograł Summonerem, ale skille tego kota są tak paskudne, że odpycha mnie ta profesja...

maybenow.png

Opublikowano

A

Gram aktualnie BM i odnoszę wrażenie, że po tym patchu co był parę dni temu jest dużo słabszy.
Sam bym chętnie pograł Summonerem, ale skille tego kota są tak paskudne, że odpycha mnie ta profesja...

Wczoraj zagrałem kilka pvp bm i nie było tak zle przegrywałem tylko z 45lv :D A mam 20 ;)

Bd jakoś mi nie szło xD

Opublikowano

Nie ma sensu robić postaci bo dostała buffa. Jak ktoś wyżej pisał "Dla płaczków i cieszących się: 50 lvl cap daje realny balans. :P".

PS. SPIN2WIN!

Opublikowano

Kurde nwm jaką postać sobie wybrać do pvp...;/

Chcę żeby była w miarę ''łatwa'' do ogarnięcia :p

Zrobiłem sobie bm/bd/fc/summ, i nwm kogo wybrać xD

Tylko nie wybieraj summonera, nie dołączaj do nich :D Summoner trochę nie pasuje do takiej gry ( kotek, kwiatki, mały chłopczyk/dziewczynka ). Na tag matchach, zauważyłem, że najmniejsze problemy z summonerami, ma force master. Ogólnie najczęściej spotyka się kfm, assassina, fm i bd ( no i oczywiście summonera ).

Opublikowano

Tylko nie wybieraj summonera, nie dołączaj do nich :D Summoner trochę nie pasuje do takiej gry ( kotek, kwiatki, mały chłopczyk/dziewczynka ). Na tag matchach, zauważyłem, że najmniejsze problemy z summonerami, ma force master. Ogólnie najczęściej spotyka się kfm, assassina, fm i bd ( no i oczywiście summonera ).

A co sądzisz o kfm? ;)

Opublikowano

@spoczikot
Spokojnie szwagier, zrobię tego Destro, że będziesz tego żałować na arenie <kappa>
  :v Chomikiem nie mam zamiaru grać, wiadomo, że prędzej czy później zostanie osłabiony.   :yay:

@Sinlay
Również uważam, że ta postać kompletnie nie pasuje do pozostałych ras. Wiadomo, jakaś musi się wyróżniać, ale chyba nie aż tak...

maybenow.png

Opublikowano

@spoczikot

Spokojnie szwagier, zrobię tego Destro, że będziesz tego żałować na arenie <kappa>  :v Chomikiem nie mam zamiaru grać, wiadomo, że prędzej czy później zostanie osłabiony.   :yay:

@Sinlay

Również uważam, że ta postać kompletnie nie pasuje do pozostałych ras. Wiadomo, jakaś musi się wyróżniać, ale chyba nie aż tak...

Destro jest ciężki do ogarnięcia ? xD

Chyba zrobie kfm na próbę jak mi się nie spodoba gram fm xDB)

Opublikowano

@spoczikot

Spokojnie szwagier, zrobię tego Destro, że będziesz tego żałować na arenie <kappa>  :v Chomikiem nie mam zamiaru grać, wiadomo, że prędzej czy później zostanie osłabiony.   :yay:

@Sinlay

Destro jest ciężki do ogarnięcia ? xD

Chyba zrobie kfm na próbę jak mi się nie spodoba gram fm xDB)

SPIN2WIN!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...