Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mandat

Chris.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeśli ktoś nagra mnie za pomocą kamerki samochodowej jak przejeżdżam na np. czerwonym świetle i zaniesie ten film na policję to dostanę mandat i punkty karne tak jakby mnie policjant zatrzymał za to czy jakoś inaczej to wygląda? ­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Jeżeli na filmie widać bezsprzecznie, że to Ty tam jedziesz, to mandat dostaniesz jeżeli policji i zgłaszającemu będzie się chciało ruszyć dupę.

Opublikowano

Jak filmik spełni "wymogi"(dobra jakość/ukaże miejsce/datę/nr. rejestracji itd.) to jak ktoś poleci z tym na bagietki to mogą wystawić mandat.

Opublikowano

Przyjdzie ci pismo lecz chyba jest coś takiego że jeśli nie będzie Cie dokładnie widać (czyt. kierowcy) to możesz powiedzieć że nie jesteś w stanie określić kto kierował samochodem w tym zdarzeniu. Podasz 3 osoby ale wiarygodne, które rzeczywiście mogły kierować tym pojazdem i ominiesz punkty karne. Nie wiem czy to prawda, tylko tak słyszałem i sam nie sprawdzałem.

ZBIERAM PLUSY +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...