Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat]Metin2 Fishbot

mankey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mnie dziala ;> nie zdradze sposobu xD na almanachu malze po 800k i schodza :P masz + za fb ;)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano
A mnie dziala ;> nie zdradze sposobu na almanachu malze po 800k i schodza masz + za fb

Na Orionie po 1kk schodzą. :) Hack fajny ale pozostane przy xAngelbocie 2.6 :)

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

A mnie dziala ;> nie zdradze sposobu xD na almanachu malze po 800k i schodza :P masz + za fb ;)

To wypierdalaj z tego forum frajerze.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

ja mam następujący błąd:

30llxuh.jpg

dzieje mi się tak przy każdym FB, nie wiem o co chodzi prosze pomozcie

PS. Na tym FB jeszcze potem wyskakuje okienko "Das ist nicht das Metin2 fenster"

:angry:

Idę się potne ciekłym azotem o.O

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżę temat, bo mam problem to jedyny działający mi FB, tylko mam problem. jak wejść w konfiguracje? Bot działa, ale nie wiem gdzie jest konfiguracja

Jak włączam plik SettingsUpdater.exe, to wyskakuje konsolka z komunikatem: Update der Einstellungen erfolgreich. Co oznacza, ze ustawienia zostaly zaktualizowane. ale ja nawet nie wiem jak włączyć okno ustawień. Bardzo proszę o pomoc.

stop1.png

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum

lub spójność wątków może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony,

a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

Opublikowano

Witam. Mógłby ktoś podać konfigurację FB. Tzn : oczekiwanie na wyciągnięcie na poszczególnych poziomach wędki. Mam na +5 i czas na 2900 i wyciągam tylko drobne ryby.

Opublikowano

Przyłączam się do prośby.

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Opublikowano

Proponuję czas 2850 ! I nie wiem jak pozostałym ale jak używam go w ciągu dnia. to łowi jak szalony :)

84250316.jpg

userbar815800.gif

ŻAL - Słysząc te słowo z czyichś ust... pierdolę już dalszą konwersacje -.-

09.07.2010 - Mój pierwszy ban

Opublikowano

Jak odpalam fb to nie wyskakuje mi konfiguracja tylko odrazu łwoi a jak wchodze w plik stegins to mam nacisnac dowolny przycisk gdy to robie steginss wylaczaja sie ...

Opublikowano

@up

Yyyy....a co to "stegins " xD

84250316.jpg

userbar815800.gif

Opublikowano

Możecie mi powiediec dlaczego mi nie zabija rybek i nie wywala farb itp ? bo to troche mni przeszkadza ;( !!

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Przyjacielu, bo musisz w opcjach zaznaczyć, żeby zabijał i wyrzucał ryby.

Toten-Zabija ryby

Wegwerfen-Wyrzuca ryby

Enable-Zapisuje ustawienia

Żeby zmienić i zaznaczyć konkretne funkcje "chwytasz" dolną krawędź Fishbota i przeciągasz w dół i tam all jest.

84250316.jpg

userbar815800.gif

Opublikowano

Mam maly problem pobieram i na 95% blad i tak ciagle prosilbym o wrzucenia na jakis serw obnojetnie

[

Opublikowano

Witam

mam pytanie dotyczace tego naszego FB , mianowicie czy jest opcja utawienia fb na 2-3 kontach?

Jesli tak to prosze o infromacje jak to mam zrobic.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...