Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat]Metin2 Fishbot

mankey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio szukalem fishbota i znalazlem!!

Jest to M2FishBot By Erpel v 2.5 znalazlem go na elitepvpers.de

Link do orginalu:

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/545520-release-m-fish-angelbot.html

Screen:

prevg.png

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/bb483a4a76d447dc23a103bc9284a55530d151113137f119e04f5f0dfee66f0c-1274476516

Ma troche wirusuw ale to przeciez hack :)

Wlaczamy tak jak fishbota Xangelbot V2.5

Instrukcja:

Anzahl-Ile mamy ryb

Toten-Zabija ryby

Wegwerfen-Wyrzuca ryby

Enable-Zapisuje ustawienia

Prosze o +!

M2Fish Beta 2_5.zip

sygnanampc.jpgStachuV.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zbieram +

:D

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czepiam się, ale... Pisząc trzeba było w tytule dać nazwę M2Fish by Erpel (najlepiej z numerem aktualnej wersji) aby od razu było wiadomo o jakiego fishbota chodzi (na forum jest już temat dotyczący wer. Beta 2.3 - tutaj).

A tak ogólnie to fishbot działa prawidłowo (testowałem na KamerMod), ale jednak przyzwyczajenie do xAngelbot bierze górę i wolę tamtego.

Opublikowano

Piękny fish bot :) +

Wszystko działa jak należy 5 zarzuconych 5 wyłowionych ;)

Szkoda tylko że ryb martwych nie wywala: )

Opublikowano

można poprosić jakiś opis ? ;) bo mi nie działa i nie wiem czy coś robię nie tak

pokazuje się takie okienko

screenshot001cg.png

ptaki9wudw3tb4.gif

18706.png

32902.gif

Zbieram +

Opublikowano

Vented, jak wyrzucanie martwych ryb nie działa, jak działa. Zabite rybki oraz przedmioty, które mają zaznaczoną opcję wyrzucania (wegwerfen), lądują na ziemi. Trzeba tylko po zaznaczeniu kliknąć enable, jak i przy każdej zmianie opcji - chyba.

xxxRSAxxx, ten komunikat informuje, że bot nie wykrył okna gry, czyli prawdopodobnie uruchomłeś fishbota za wcześnie. Gdy już zalogujesz się do gry, spróbuj nacisnąć przycisk Ponów próbę, a jak nie pomoże - uruchom fishbota od nowa.

Instrukcja:

1. Uruchm grę, zaloguj się i ustaw się z wędką nad wodą.

2. Uruchom fishbota.

3. Ustaw czas wyciągania wędki (fishdalay) oraz czas ponownego zarzucenia wędki (botdelay).

4. Naciśnij start.

By ustawić dodatkowe opcje (zabijanie ryb, wyrzucanie ryb i przedmiotów), rozciągnij okno w dół.

Opublikowano

Bosko wszystko działa jak należy bot zdecydowanie bardziej rozbudowany i ma więcej opcji jak xAngelbot v2.5 Edited by srulian96 daje + :)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

a te trojany w skanie to co?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby w telewizji zobaczyli by Justina Biebera chcącego popełnić samobójstwo,

9% wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Jeśli należysz do tego 1% nastolatków które wyłączyło by telewizor wklej to do swojej sygnatury ;)

Opublikowano

Ludzie, mam bardzo wazne pytanie, skoro jeden uzytkownik uzywal bota w Kamer modzie

to czy ja moge uczyc go przez Kamera na privie ????

Prosze o odpowiedz...!!!

A jesli nie da rady to poleccie jakiegos fajnego fish bota na privy.... :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MrPiotrek122

Spróbuj włączyć przez normalnego metka metin2.exe albo przez moda kamera do pl

bo na easymetin2 nie działa :P

THSUBASA ty tez spróbuj :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zbieram +

Opublikowano

próbowałem i nadal mam to samo ;/ a trzeba jakiejs obejscie to tego??? bo jak cos to nie mam ... próbowałem jeszcze przez patcha by 3g1 i nie działa

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

Masz wszystkie pliki w tym samym folderze???

Jak nie to musisz mieć wszystkie pliki w jednym folderze

Ale jak masz wszystkie plik w tym samym folderze to nie wiem o co chodzi :(

Zbieram +

Opublikowano

Witam, Mam taki sam problem jak MrPiotrek12. Próbowałem umieścić wszystkie pliki bota w jednym folderze ale to nic nie pomogło :( Mógłby ktoś napisać dokładnie, od początku napisać jak to trzeba ustawić ? :P Pozdrawiam.

To Ja :D

69986662.png

Opublikowano

Można dać pliki do folderu metina :D

Działa na zminimalizowanym :)

Zbieram +

Opublikowano

wszystko ładnie ale czemu tak dugo trzeba czekać zarzuca łowi ryby złowil 1 czekam 2 min zeby znowu zaczą lowic to normalne

jak odznaczyłem wszystko to lowi caly czas

Opublikowano

wypakujcie fishbota do folderu...zmiencie nazwe tego folderu na: M2FishBot 2.3. Potem pobrać kamer mod dzialajacy na PL... odpalic gre przez kamer moda zalogowac sie wybrac postac ustawic sie z wedka przy wodzie. zminimalizowac gre i wlaczyc fishbota :D

Pomoglem? daj + B)

tgmsiatek.jpg

Opublikowano

Mam pytanie . Ściąglem Metin2Mod_PL . Wypakowałem do folderu metka i wyskoczylo mi kilka bledow. Mam spatchować tego metina żeby normalnie dzialalo ?

EDIT : Juz DZIALA !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...