Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3.0.12 Crascher - BootNet

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

­Witam, pragnę poinformować iż problem z Exploitem który pojawił się kilka dni temu został rozwiązany a zarazem rozjebany exploit który używaliście na komputerach łączył się z zewnętrznym serverem VPS sprawdzając czy macie wykupionego VIP'a oraz dodając was do bazy danych Bootneta ( 185.82.202.90 ) po domenie auth.r4p3.net. Po kontakcie z administratorem serwerowni i przedstawieniu dowodów server został zablokowany co skutkuje iż exploit póki co nie działa

357161455065223862139.jpeg

611311455063882862139.jpeg

Osobom które używały exploita nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować iż zostaliście częścią

IRC Bootneta

Pozdrawiamy

Team Ts69

Opublikowano

­­Jak się ma w głowie przeciąg i myśli, że przez korzystanie z takich oto exploitów nie będzie żadnych konsekwencji to się grubo myli, zawsze jest jakiś haczyk.. xD

Bardzo dobrze, tępić ścierwo!

Opublikowano

@PokerFace. powiem ci tak akurat mój antyvirus był tak inteligentny że zablokował mi to odrazu gdyż spróbowałem pobrać niestety co do tych osób co z tego korzystały to dobrze im tak jeśli myślą że to jest pomoc darmowa do wywalania innych tsów jedynie co mają w główkach to ważne że za darmo a nie wiedzą że mały haczyk w tym  jest ;).

owner.png

Opublikowano
@1361622928-U485574.pngмαтι™. - taa wykrył Ci to antyvirus >.< + weź pisz zdaniami a nie w jednym zdaniu walniesz 219381 błędów... "niestety" się piszę a nie "niestedy".

Czyli tak samo jak używanie Cracków Annona :v :v :v :v :v :v :v :v :v

Opublikowano

Tak to jest, ludzie wola darmowe a takie zawsze ma haczyk, dlatego ja biorę mało za bota, ale biorę i jestem fair.

Ale ludzie nigdy nie zrozumieją że skrypty bierze się od zaufanych ludzi ew. jak już chcą używać, uruchamia w izolowanym srodowisku.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

­Witam, pragnę poinformować iż problem z Exploitem który pojawił się kilka dni temu został rozwiązany a zarazem rozjebany exploit który używaliście na komputerach łączył się z zewnętrznym serverem VPS sprawdzając czy macie wykupionego VIP'a oraz dodając was do bazy danych Bootneta ( 185.82.202.90 ) po domenie auth.r4p3.net. Po kontakcie z administratorem serwerowni i przedstawieniu dowodów server został zablokowany co skutkuje iż exploit póki co nie działa

Osobom które używały exploita nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować iż zostaliście częścią

IRC Bootneta

Pozdrawiamy

Team Ts69

A wasza licencja crackowana to też nie botnet?

Ile osób chwaliło się, że pokazywaliście dostępy do serwerów poprzez skrypt w waszej licencji...

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

­

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

IRC Bootneta

Pozdrawiamy

Team Ts69

A wasza licencja crackowana to też nie botnet?

Ile osób chwaliło się, że pokazywaliście dostępy do serwerów poprzez skrypt w waszej licencji...

Twój mózg którego nie posiadasz działa na craku to,że rjposkie craki skanowały cały swiat nie znaczy że craki anonna też to robią idz lizać dupe dalej na rejpie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomo że od xyz same botnety można dostać nie polecam.

Nic nie chcę mówić ale jesteś osobą tak inteligentną żeby udostępniać najbardziej hakerska strone pod ts3.. nie pomyslales nad tym czym więcej osób zna strone tym gimbaza lubi sie bawić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...