Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlatiniumMuOnline| EXP: 50x | DROP: 30% | Season2 | START: 20.02 Godzina: 21:00

PlatiniumMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieram i lece testowac, zapowiada się ciekawie :)  B)

Co do startu to proponuję trochę wcześniej. Może godzina 17-18 skoro to jest w sobotę. Osobiście uważam, że lepiej byłoby wystartować w godzinach 16-18 niż 21. Nie wiem tylko co inni gracze o tym myślą ;/

Jestem tego samego zdania :) 21 to troszkę za pózno :) 18-19 było by idealnie :v

Opublikowano

Okej więc myślę że skoro tak mówicie to start zrobimy w godzinach 16-17 :) . Info będzie na www

wszystkie informacje jak i ustawienia pojawią się w czwartek wieczorem na stronie :)

Opublikowano

Jak już wspominałem wcześniej, serwer zapowiada się ciekawie, ma potencjał!

Grałem, troszkę testowałem i o to co wywnioskowałem, takie moje propozycje: :)

Jawele dropią bardzo często, warto obniżyc ich drop, co by były walutą do samego końca, nie przejściowo.

Spoty- rewelacja. Warto jednak zlikwidowac spoty słupkowe na arenie, gdyz SM/MG używając skilla flame, czy tez DL fire bursta, mogą klepac potwory na spotach nie wchodząc na nie, proszę o wprowadzenie spotów "rozwalonych" czy jak to się potocznie nazywa.

Kolejną kwestią jest HP moobów, jest strasznie małe, mam nadzieje, że po testach zostanie podniesione do 100/ 120 % :) Najlepiej 120 B)

No i na samym końcu chciałbym omówic Dark Lorda, jeśli HP moobów nie zostanie podniesione, do tego stopnia, jak wspomniałem wyzej, warto obnizyc mu DMG z Fire Bursta, poniewaz klepie ostro mając gladiusa i 800 STR'a :P Wbije taki DL z EE i będą ciepac wszystko co się rusza w mgnieniu oka ;) A tego nie chcemy! Zdecydowanie!  :v

Następna sprawa, jestem za tym by zlikwidowac ze sklepów wszystkie itemy +5 z opcją i wprowadzic +3 bez opcji :lenny: Co prawda z początku będzie hardcor, ale za to wszystkie cenne przedmioty od +4 w góre z opcją będą miały jakąś swoją wartosc  :)  :)

I na samym końcu chciałbym zapytac jak będzie wyglądac PARTY EXP? Na innych serwerach wszyscy się zarzekają, że jest dobrze zrobione, a pózniej się okazuje coś zupełnie innego :) Porządamy wszyscy wspólnego koksania, nie biegania solo, olewając innych koksając samemu. Dodatkowo, jestem za tym, by zlikwidowac RASOWE PT o ile jest taka mozliwosc, a jeśli nie, to ewentualnie dac takiemu PT z 5% więcej expa niżeli Party w którym znajdują się takie same klasy :yay:

Już gdzieś to wspomniałem, i przytocze raz jeszcze:

1 osoba - exp 100%

2 osoby - exp 105%

3 osoby - exp 110%  (czy coś w tym stylu)

4 osoby - exp 115%

5 osób - exp 120%

No i na sam koniec zostawiłem kwestie Multi ACC. Jeżeli macie jakiś pomysł, sposób na to, to proszę o zablokowanie odpalania większej ilości niż jedno konto na IP. Chcemy by każdy z zalogowanych miał "inną osobowośc", nie lubimy duchów. Tym bardziej jak się ich najebie jak grzybów po deszczu.

Póki co to tyle z mojej strony. Pozdrawiam Unknown! :yay:

Dobra, wszystko juz wiem co i jak :D

Opublikowano

mam nadzieje że dużo ludzi będzie :)

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Strasznie wolno się u mnie strona wczytuje. Wszystkie inne wczytują się normalnie, ale akurat ta nie. Ktoś jeszcze ma jakieś problemy ze stroną PlatiniumMU?

Jednak nieważne. Musiałem zresetować połączenie. Wszystko jest ok ;p

Opublikowano

Chciałbym się jeszcze odnieść do pewnego problemu, który napotkałem. Mianowicie expiłem na spocie Giant'ów, gdzie dropiło około 6-8k zen z każdego grając solo. Potem przyszedł DL i zrobiliśmy z nim party i nagle z tych mobków zaczęło lecieć po 300-400 zen. Dobrze by było naprawić ten dziwny problem. ;/

EDIT: Ponadto usunąłbym ze sklepów skill "Orb of Rageful Blow+12" dla BK. Skill jest dosyć mocny i uważam, że powinno się go dropić, a nie kupić ze sklepu w ulepszeniu na +12 ;p

Opublikowano

Chciałbym się jeszcze odnieść do pewnego problemu, który napotkałem. Mianowicie expiłem na spocie Giant'ów, gdzie dropiło około 6-8k zen z każdego grając solo. Potem przyszedł DL i zrobiliśmy z nim party i nagle z tych mobków zaczęło lecieć po 300-400 zen. Dobrze by było naprawić ten dziwny problem. ;/

EDIT: Ponadto usunąłbym ze sklepów skill "Orb of Rageful Blow+12" dla BK. Skill jest dosyć mocny i uważam, że powinno się go dropić, a nie kupić ze sklepu w ulepszeniu na +12 ;p

To się nazywa ZEN PARTY BUG i administracja musi go usunąć przed startem.

Co do drugiego to niech przejrzą wszystkie sklepy, żeby w nich nie było takich perełek ^^

Jaki jest drop z wypadajek i jak często lecą ? Istotna sprawa na s2 :)

Opublikowano

czy tylko ja mam problem z pobraniem klienta z tych dziwnych stronek ?

Tylko Ty, ja pobrałem normalnie z mega.

Opublikowano

DDOS ? Problem z logowaniem itd

To się nagrałem po półrocznej przerwie.... Nawet nie będę mówić kto się bawi jeszcze w te ataki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...