Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlatiniumMuOnline| EXP: 50x | DROP: 30% | Season2 | START: 20.02 Godzina: 21:00

PlatiniumMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OFICJALNY START SERWERA 20-02-2016 roku godzina 16!!!

Konkurs przed startowy zapraszam : http://platiniummuonline.xaa.pl/showthread.php?tid=22

Nazwa Servera: PlatiniumMuOnline

Wersja: 1.02C

Max Graczy Online: 350

Max Graczy VipServer:50

Godziny działania: 24/7 

IP: Main

Port: Main

KONIFGURACJA

Exp: x50***|ExpVIP: x75***

Drop: 30%**** | Drop:40%****

HP Mobów: 100%

Reset: 400 lvl  Staty zostają

Koszt:20kk

Max Reset: Bez limitu

150 rr nagorda: Czerwony fenrir *

BB: Off

Guild: 150 lvl

MG: 100 lvl

DL: 110 lvl

Max item level: +13 +28

Usuwanie postaci: do 40 lvla

Serca etc: Tak

Max stats: 32767

Mapy:

Lorencia, Noria,Devias, Dungeon, Atlans, Lost Tower, Tarkan, Aida, Icarus, Kanturu Ruins, Katuru Relics, Cry Wolf,  Vulcanus,  Arena

Spoty:

Moby na każdej mapie rozpiska spotów z kordami podana na forum w dziale "Informacje"  już niedługo

Punkty za level

Dark Knight: 5 /6

Dark Wizard: 5 / 6

Elf: 5 / 6

Magic Gladiator: 7

Dark Lord: 7

Jevel Succes

Bless: 100%

Soul: 60%

Soul + luck: 80%

Life: 70%

Chaos Machine

Item+10: 85%**

Item +11: 65%**

Item +12: 40%**

Item +13: 30%**

Eventy

BC: Tak

DS: Tak

CC: Tak

CS: Tak

GM Events: Tak

Administracja

Platinium - Administrator

*Dla pierwszych 15 osób

**o 5 % większa szansa od piątku od 21:00 do niedzieli do 23:59

***Exp: x70|ExpVIP: x100 od piątku od 21:00 do niedzieli do 23:59

****Drop: 35% | Drop:45% od piątku od 21:00 do niedzieli do 23:59

WIECEJ INFORMACJI NA PV!

wszystkie ustawienia serwera mogą być zmienione wiec zapraszam do propozycji .

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez bardzo chetnie wpadne :)

~~~~~~~~~~~~~~X-Spirit Mu Online~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~Brak Donate Brak VIP!~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~Exp: 500 Drop: 65% Reset:400lvl 500pkt~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~Grand Reset: 100rr-2000crd~~~~~~~~~~~~~~

http://x-spirit.pl/

Opublikowano

Własnie planujemy zrobić by nie zaczynać od 1 lvla tylko od np 200 250 300 i potem znów 200 itp tak co rr 

Wbijam na 100%. Tylko zrób tą cofkę :D, nie mówiąc o s2 <3. Wszyscy teraz tylko te s9 robią, gówno które prawdziwego mu w ani jednym miejscu nie przypomina... 

#Edit. Choć mam małe pytanko, o ile RIP jest możliwy (choć moim zdaniem, każdy ma prawo wiedzieć że serwer pada kilka dni wcześniej, a nie kilka godzin PO), to tego pierwszego pkt nie rozumiem. Tzn, oczywiście że rozumiem, tyle że nie rozumiem.

"1e. Administracja zastrzega sobie prawo do zmiany dowolnego parametru konta w dowolnym momencie jak również, do usunięcia dowolnego lub wszystkich kont bez żadnego uprzedzenia i bez podania przyczyny. 

1f. Administracja zastrzega sobie prawo do wstrzymania udostępnienia gry w dowolnym momencie. "

2#Edit. Sorka jednak nie wbijam, idąc dalej w las i czytając regulamin, mam wrażenie że zaraz zabronisz chodzić mi do kibelka. Jeśli Ty decydujesz kto może wejść do mojego party a kto nie, to raczej podchodzi to pod paranoje, no chyba ze jesteś z PISu to wiele tłumaczy. Dzięki za nadzieję, ale regulamin wszystko zepsuł. 

Opublikowano

Wbijam na 100%. Tylko zrób tą cofkę :D, nie mówiąc o s2 <3. Wszyscy teraz tylko te s9 robią, gówno które prawdziwego mu w ani jednym miejscu nie przypomina... 

#Edit. Choć mam małe pytanko, o ile RIP jest możliwy (choć moim zdaniem, każdy ma prawo wiedzieć że serwer pada kilka dni wcześniej, a nie kilka godzin PO), to tego pierwszego pkt nie rozumiem. Tzn, oczywiście że rozumiem, tyle że nie rozumiem.

"1e. Administracja zastrzega sobie prawo do zmiany dowolnego parametru konta w dowolnym momencie jak również, do usunięcia dowolnego lub wszystkich kont bez żadnego uprzedzenia i bez podania przyczyny. 

1f. Administracja zastrzega sobie prawo do wstrzymania udostępnienia gry w dowolnym momencie. "

2#Edit. Sorka jednak nie wbijam, idąc dalej w las i czytając regulamin, mam wrażenie że zaraz zabronisz chodzić mi do kibelka. Jeśli Ty decydujesz kto może wejść do mojego party a kto nie, to raczej podchodzi to pod paranoje, no chyba ze jesteś z PISu to wiele tłumaczy. Dzięki za nadzieję, ale regulamin wszystko zepsuł. 

Regulamin jest do poprawienia :)

Opublikowano

Także pamiętam te czasy, ale co do servera, to niestety, ale strona odrzuca odbiorców 

Opublikowano

Także pamiętam te czasy, ale co do servera, to niestety, ale strona odrzuca odbiorców 

Strona bedzie zmieniona :)

Tak smao nie bedzie.dyn.pl tylko samo pl :) wszystko bedziemy sie starali dopracowac na tip top :)

Opublikowano

No skoro tak, to się chwali. Będę na pewno obserwował, zobaczymy co z tego wyjdzie. Życzę powodzenia oraz jak najwięcej graczy w takim razie ^^

Opublikowano

Ustawienia +

Strona - (TRAGEDIA!) ---> Co do strony, tak długi adres jest zły, bardzo zły dużo lepiej byłoby np PMO (platinum mu online)

Forum: hosting xaa - (TRAGEDIA!)

Patrząc na te dwie rzeczy, strona forum mówiąc wprost --> 100% serwerów podobnych do tych pada najczęściej do 2 tygodni ;)

Aby zacząć testy, trzeba mieć co testować i aby to wyglądało już ;)

Opublikowano

Ustawienia +

Strona - (TRAGEDIA!) ---> Co do strony, tak długi adres jest zły, bardzo zły dużo lepiej byłoby np PMO (platinum mu online)

Forum: hosting xaa - (TRAGEDIA!)

Patrząc na te dwie rzeczy, strona forum mówiąc wprost --> 100% serwerów podobnych do tych pada najczęściej do 2 tygodni ;)

Aby zacząć testy, trzeba mieć co testować i aby to wyglądało już ;)

Nie wiem czy kolega czytał posty wyżej , ale wyraźnie jest napisane że strona i adres będzie zmienione :)

Opublikowano

Zapowiedź wydaje się interesująca aczkolwiek kwestia GR.. Ja bym obstawał raczej nawet przy 1 itemku 3 opcje exe bo fenka - można dopieścić w grze (patrząc na zapowiedź). Co do sezonu.. Kierowałbym się na jakieś dodatkowe custom eventy żeby dopieścić grę. Powód? AFK dozwolone - duchy na serwerze, AFK nie dozwolone - albo się uda albo się nie uda - taka prawda. Ale ogólnie idea ciekawa, taka świeżość wśród publikacji jak tak patrzę same nowsze sezony.

Opublikowano

Co do startu to proponuję trochę wcześniej. Może godzina 17-18 skoro to jest w sobotę. Osobiście uważam, że lepiej byłoby wystartować w godzinach 16-18 niż 21. Nie wiem tylko co inni gracze o tym myślą ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...