Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

SidenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o usunięcie tych ikonek ponieważ @Maja.. zrobiła te ikonki dla naszego teamspeak'a i jest ona autorką prawa autorskie kolego ;).

podpisuje se pod tym proszę o usunięcie 

Opublikowano

Niestety ale te ikonki zostały udostępnione na innym forum ja je tylko pobrałem i udostępniłem tutaj. To nie mój problem że wasze ikonki latają po internecie.

Opublikowano

Niestety ale te ikonki zostały udostępnione na innym forum ja je tylko pobrałem i udostępniłem tutaj. To nie mój problem że wasze ikonki latają po internecie.

Proszę kolego podaj mi forum na którym znalazłeś nasze ikonki jedynie to co wy  robicie to śmieszne @Maja.. ikonki robi naprawdę dobre a to że wy nie potraficie nic orginalnego wziąść do siebie na serwer to nie moja wina po prostu wielkie z was 0 ogólnie polecam wam usunać te ikonki bo tylko wy je stawiacie ;).

owner.png

Opublikowano

@Lukass Tak to są autorskie ikonki robione przez @Maja.. dla naszego ts3 niestedy znajdują się idioci co kopiują czyjomś pracę nawet nic orginalnego nie potrafią zrobić sami swoją osobą to prezentują ;). Ale widzę kolega zmienił już ikonki ...

owner.png

Opublikowano

Napiszcie jej PM a nie gównoburza sie robi. Jak Maja powtwierdzi to kolega bedzie miał nieprzyjemności.

Swoją drogą nie widze większego problemu żeby zrobić podobne w Adobe PS, wystarczy troche umiejętności ._.

9ctDbVH.png

Opublikowano

Dobra robota!

Tak ts3support nazywa podpierdalanie czyjejś pracy? Dobra robota!

*ZABAWNE*

@SidenPL usuń ten temat to nie twoja praca, a innym forum się nie tłumacz bo inne forum to nie folder TS3Client na twoim komputerze :)

Pasjonat
Opublikowano

ale to są już inne ikonki nie te co były udostępnione, więc o co się plujesz? pierw sprawdzaj potem pisz

• 1 rok później...
  • Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...