Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[+] Bot-plemiona 24/7

ForeverKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[+]  1. Witam, mam na imię Kacper i chciałbym zadać pytanie czy byłoby ewentualne zainteresowanie botem 24/7 (online).

[+]  2. Co powinien zawierać takowy bot?

PS.

Jakby zainteresowanie było to mogę udostępnić alpha (na razie budowanie) jak skończę oprawiać stronkę bo jak na razie mam backend napisany ale nie mam frontendu(co zresztą się szybciej pisze niż backend)

Bot działałby tylko na kontach z kontami premium ( w celu optymalizacji i mniejszej szansy bana)

O to moje propozycje:

- wysyłanie ataku z danymi jednostkami o danej godzinie ( dobre przy dużych akcjach co trzeba wstać o 4 w nocy)

- coś ala wykrywacz ataków i cofka jeśli jest to wioska offowa ( ustalone godziny wejścia na konto w celu sprawdzania, zapewnie nie krócej niż 30 minut w celu nie wzbudzania podejrzeń )

- automatyczne opisywanie ataków (np. w nocy)

- łączność przez proxy ( podane przez użytkownika )

- cena to pewnie jakieś 2-3 zł na mies w celu poniesienia kosztów serwera ( jak na razie hobbystycznie podchodzę do tego )

Opublikowano

Hmm dziwne ze ten twoj bot ma dzialac tylko na kontach z premium ... jak dla mnie chcesz kogos okrasc albo raczej setki osob co sie nabiora na to :)

Pozdrawiam i pisz sobie dalej.

Twoj nick , twoj wstep nie brzmi profesjonalnie , a trzy pojecia frontend , backend i alpha to pseudoprofesjonalizm , choc moge sie mylic :D

Opublikowano

Jeżeli zaistnieje taka sytuacja by napisać bota na konta bez premium to nie ma problemu, tylko tak jak pisze, zamiast budować budynki z PRZEGLĄDY-> BUDYNKI co zresztą jest proste i takie coś w logach pomijają to będzie wchodził na każdą wieś i budował. Miałem na myśli konta, które maja po 250 wiosek i więcej. Wtedy premium jest konieczne by duuużo bardziej zmniejszyć ryzyko bana. Analizując  Twoją wypowiedź, jakbym coś komuś ukradł to pewnie by ten ktos to napisał na MPC i nikt by z tego nie korzystał :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...