Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AlanuS

Detronix

Czy zagrasz na Serwerze?  

1. 1. Czy zagrasz na Serwerze?

2. 2. A co powiecie na nowe mapy M1? Czy jednak klasyk, to klasyk...

• Chcę nowe!
    • Niech tradycja będzie tradycją ^ ^
  3. 3. Zmieniono wygląd broni do expa 85-95lv, mogą być? LINK----> http://tnij.org/nowebronie75

• Git majonez.
    • Weź to usuń, bo wstyd...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 za dużo nowości 

Po 2 za dużo smieci

Po 3 Serwer pod IS. = Niewypał 

Teraz gracze szukają raczej serwera który będzie przypominał

dawny klimat metina a nie kolejny syf robiony pod PLN.

Życzę szybkiego startu oraz ...

Szybkiego Upadku :)

Na samym początku chciałbym Ci jedynie przypomnieć o zażyciu codziennej dawki specyfików potrzebnych Twojemu organizmowi do normalnego funkcjonowania.

Co do nowości, to w przypadku tego servera są one na minusie ;p

Wszystkie "śmieci" są usuwane u kata, ale równie dobrze można je po prostu wyrzucić na ziemię i znikną po 5 sekundach ^ ^

Jaki kurva is, ludziu weź ogarnij dupę... Już na samym początku jest wyraźnie napisane, że wszystko jest dostępne w grze i nawet SM można zdobyć za zabicie metków i bossów.

W is'ie są jedynie same podstawowe itemy jakie ma każdy server np. Pakiet Premium 14 dni (Exp +50%, Drop +50%, Yang +50%) za 10zł, więc wydaje mi się że nie jest to aż tak drogo, a poza tym nie musisz go kupować bo expi się bardzo przyjemnie ; )

Opublikowano

­

Po 1 za dużo nowości 

Po 2 za dużo smieci

Po 3 Serwer pod IS. = Niewypał 

Teraz gracze szukają raczej serwera który będzie przypominał

dawny klimat metina a nie kolejny syf robiony pod PLN.

Życzę szybkiego startu oraz ...

Szybkiego Upadku :)

Na samym początku chciałbym Ci jedynie przypomnieć o zażyciu codziennej dawki specyfików potrzebnych Twojemu organizmowi do normalnego funkcjonowania.

Co do nowości, to w przypadku tego servera są one na minusie ;p

Wszystkie "śmieci" są usuwane u kata, ale równie dobrze można je po prostu wyrzucić na ziemię i znikną po 5 sekundach ^ ^

Jaki kurva is, ludziu weź ogarnij dupę... Już na samym początku jest wyraźnie napisane, że wszystko jest dostępne w grze i nawet SM można zdobyć za zabicie metków i bossów.

W is'ie są jedynie same podstawowe itemy jakie ma każdy server np. Pakiet Premium 14 dni (Exp +50%, Drop +50%, Yang +50%) za 10zł, więc wydaje mi się że nie jest to aż tak drogo, a poza tym nie musisz go kupować bo expi się bardzo przyjemnie ; )

czemu strona tak dziala masakrycznie ?? laguje ze masakra

Opublikowano

Ale doje**łeś tą sygnaturką xD TOP 1 serwer Hihihi xDDD

Typowa Ethandia ;d 

Bo to był jeden z najlepszych serverów jakie kiedykolwiek powstały pod względem stabilności jak i grywalności. Dlatego to właśnie jego pliki postanowiłem wykorzystać i mam na to pełną zgodę autora...

Opublikowano

TS będzie i to jeszcze najprawdopodobniej dzisiaj, ale wstępnie ogłaszam jego otwarcie na jutro...

BETĘ UWAŻAM ZA OTWARTĄ!

Link do downloadu: https://mega.nz/#!roxnUJpQ!LfcFo0tGoRBC17ikqsIAYhNt6j7008-q3VwCqMfZnXY

@Edit: Do Handlarki dodano Kupon o wartości: 900SM.

Przepraszam za nadmierny drop śmieci, wgrałem złego backupa...

OSTATNIE ZMIANY:

-Usunięto drop "śmieci"
-Ikonki Instr. Umiejętności.
-Zwiększono nagrody za misje
-Możliwość wyrzucania Kostiumów.
-Skrócony czas badań (Biolog i Seon Pyeong).
-Dodania i Zmianki wpadają bezpośrednio do ekwipunku.

Ogłaszam konkurs na GamePlay Serwera.
Wystarczy jedynie polubić stronę AlanuS.pl na fejsie i wysłać link do filmu oraz ID konta na PW, aby otrzymać Kupon 125 SM.

eb5ggzA.png

Opublikowano

Wejdę i sprawdzę.

Jedynie co na szybko rzuciło mi się w oczy to czas u biologa.

Myślę, że przy zębach, księgach i pamiątkach jest zbędny lub za duży.

Edit:

Kolejna uwaga:

Brak rozdzielczości 1360x768

Opublikowano

Serwer jest tak bogaty we wszelkiego rodzaju misje, że biolog stanowi jedynie dodatek do gry i dlatego czas jest adekwatny do oddawania przedmiotów. Rozważę tą propozycję i skrócę czas oczekiwania o połowę ; )

Przy monitorze 19 calowym polecam jednak rozdzielczość HD ; >

Opublikowano

Rady ode mnie:

1) Usunąć Kufry instrukcji z metków, albo usunąć instrukcje ze sklepu, albo zwiększyć ich ceny - przy możliwości kupna za taką cenę nikt nie będzie się bawił w dropienie tych kufrów.

2) Klasyczne m1 - tak wynika z ankiety :P

3) Wbudowany BS

4) Dodatkowe zakładki EQ

5) Możliwość usuwania itemów, których nie można wyrzucić

6) powiększenie stackowania itemów

7) ... na razie to tyle - przyjemnie się gra

Opublikowano

Rady ode mnie:

1) Usunąć Kufry instrukcji z metków, albo usunąć instrukcje ze sklepu, albo zwiększyć ich ceny - przy możliwości kupna za taką cenę nikt nie będzie się bawił w dropienie tych kufrów.

2) Klasyczne m1 - tak wynika z ankiety :P

3) Wbudowany BS

4) Dodatkowe zakładki EQ

5) Możliwość usuwania itemów, których nie można wyrzucić

6) powiększenie stackowania itemów

7) ... na razie to tyle - przyjemnie się gra

1. Kufry, to dodatkowe ułatwienie i wcale nie musisz ich zbierać, a u skillmasterów są na wszelki wypadek jakby np. zabrakło Ci 3 Ku to po co masz wyjeżdżać za mury m1, skoro masz bliżej npc u którego możesz kupić ku za grosze ;p

2. To przecież są klasyczne M1, ja w ankiecie pytałem o całkiem nowe mapy ^ ^

3. BS najprawdopodobniej będzie w cliencie, a jeśli już teraz go strasznie pragniesz to polecam jakiegoś po prostu pobrać... :D

4. Będą 4 karty w eq bo w zupełności starczą, a wyglądają estetyczniej niż 5.

5.Takie itemy usuwamy "wrzucając" je na handlarkę.

6. Nie ma takiej potrzeby, a jeżeli już to na src przy pierwszym większym update.

7. Bardzo mnie to cieszy, a będzie coraz "przyjemniej" ; > 

Opublikowano

błąd na stronie, nie da się wejść... :/ oraz błąd w łączeniu - nie da się połączyć.

Restartowałem server, już jest online ;) 

a co do tego virusa, to na ostatecznym cliencie na pewno go nie będzie, widocznie avast go nie wykrył, bo u Vipe client był czysty. Ja skanowałem swojego AVG, ale mam ciut innego ^ ^

Opublikowano

Czemu nie mogę wejsc na bety? 

Pobrałem clienta ze strony i piszę brak połączenia z serwer wtf? 

Widziałeś taką magiczną informację jak "Wybierz CH"? ;p

Server jest cały czas online.

Opublikowano

W ile wbije 75( buff i postać)?

Dobre pytanie, ale zależy od wielu czynników które pewnie znasz ^ ^

Średnio, bez is'a na pełnej "pompie" hmmmm, ok 5h ; > 

Ale i tak polecam bić metki i bossy, bo drop naprawdę bardzo przyjemny. Dropi dużo cennych itemów jak i eq +7/9 ;p

Opublikowano

1. Co do usuwania itemów u handlary to niestety nie działa.

2. W ogóle nie chcą dropić zęby orka i księgi klątw (od pamiątek w górę - nie sprawdzałem).

3. 1 wódz orków na 1h, gdzie trzeba zabić ich x5 do misji, a do tego przynieść 10x skrzynie wodza również do misji.

4. Czy szaman został jakoś zmodyfikowany czy po prostu ma służyć tylko jako buff tak jak na większości privach, a szaman leczenie w zasadzie w ogóle jest zbędny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...