Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AlanuS

Detronix

Czy zagrasz na Serwerze?  

1. 1. Czy zagrasz na Serwerze?

2. 2. A co powiecie na nowe mapy M1? Czy jednak klasyk, to klasyk...

• Chcę nowe!
    • Niech tradycja będzie tradycją ^ ^
  3. 3. Zmieniono wygląd broni do expa 85-95lv, mogą być? LINK----> http://tnij.org/nowebronie75

• Git majonez.
    • Weź to usuń, bo wstyd...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem, że gimbaza lubi rozpierdziel, aby tylko dużo i świeciło się jak psu jajca. Ale tym razem mam zamiar powrócić do starych dobrych czasów które już nigdy nie wrócą. Zdaje sobie z tego sprawę, ale jako weteran MT2 i tak będę hostował ten server nawet z własnej kieszeni, choćbym sam miał stać w m1 na "AFK" ^ ^

Mogę jedynie powiedzieć, że server będzie stabilny jak Xenox, który niestety stoi do dziś...

tak btw. jak już i tak zabrałem głos pragnę jedynie przypomnieć, że panina to yebany frajer, oszust i złodziej!

Powiedzial admin Xenoxa.

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Były admin, który został wydymany na hajs.

Przygotowuje sobie już wszystko na betę, także pewnie będzie szybciej niż myślałem... ; )

Opublikowano

fajnie zrobiony serwer ale czegoś mi tu jeszcze brakuje do ideału :)

To na razie zapowiedź, poczekaj na oficjalne wydanie. Zamierzam stworzyć server ze starym klimatem, ale odświeżonym wyglądem i kilku nowościami który przypadnie do gustu starym graczom takim jak ja ; )

# Zmieniono wygląd broni do expa 85-95lv (+9 dodaje 10% na potwory):
fa4IDnJ.png

Opublikowano

­CZEKAM NA START SERVER SUPER :) ! POWODZENIA :) !  I ZAPRASZAM !:)

ethandia nic więcej :)

powodzenia życzę

czyli najlepszy server metin2

Opublikowano

­CZEKAM NA START SERVER SUPER :) ! POWODZENIA :) !  I ZAPRASZAM ! :)

ethandia nic więcej :)

powodzenia życzę

czyli najlepszy server metin2

Tu się z Tobą muszę zgodzić, bo to święte słowa ;)

Ethandia była jednym z najlepszych i najbardziej stabilnych serverów jakie kiedykolwiek powstały. Przypominam, że niestety padła z powodu małej ilości graczy... ; /

Opublikowano

Dziękuje, dziękuje.. Fejm +10 :>

Ethandia stała 7 miesięcy i wyłączyłem ją z powodu małej ilości graczy, a nie bugów. Mała ilość graczy była dlatego, że serwer miał reklame około tygodnia po starcie i to była najgorsza decyzja. 

Opublikowano

Mi osobiście serwer nie przypadł do gustu wszystko widziałem poznałem już xxx czasu temu serwer nie wyróżnia się przynajmniej dla mnie niczym szczególnym aczkolwiek życzę powodzenia na starcie i samych sukcesów by nie padł jak większość po 2 3 tygodniach

Opublikowano

Mi osobiście serwer nie przypadł do gustu wszystko widziałem poznałem już xxx czasu temu serwer nie wyróżnia się przynajmniej dla mnie niczym szczególnym aczkolwiek życzę powodzenia na starcie i samych sukcesów by nie padł jak większość po 2 3 tygodniach

Tak jak już pisałem jest to w pewnym sensie zabytek, który nie jest tak powszednio dostępny. To dlatego właśnie chcę powrócić do tych starych dobrych czasów tej gry, a to z kolei może przypaść niektórym graczom do gustu ; )

@Edit: Podniesiona wartość bonusów Kamieni Duszy:

Magii 150, 200, 300, 400, 550, 950

Wital. 80, 150, 250, 350, 500, 1500
Obrony 10, 25, 50, 75, 100, 200
Opublikowano

Mi sie akurat bardzo spodobał serwer :) ps: kto będzie mógl brać udział w becie? Serwerowy ts3 jest? Czy klasy sa wyrównane?

Jeśli wyrobię się do jutra z hostingiem, to już w piątek będzie można zrobić malutką betę, a co do klas i dmg skilli to są nie edytowane takie jak na PL'u ;)

Ts będzie gotowy na oficjalny start, który odbędzie się do 11.03.16r.

Opublikowano

Mam jeszcze kolejne pytania, fajnie by było jak i na te otrzymałbym odpowiedz :)

- ilu graczy przewidujesz na start? Nie chodzi mi o odpowiedz typu ''zależy'', ''nie mozna tego okreslić'' - po prostu Twoim zadniem, z reklam i zapowiedzi - jak myslisz, ilu przyciągniesz na serwer?

- czy na sam start zaoferujecie full isa dla każdego na 12h (chociażby)

- jak jest z koniem na start? Bo niestety nie znalezłem informacji - jestem ślepy :)

- czy masz paru administratorów (czyt. GM), którzy zajmą się wszystkimi sprawami czy raczej będziesz zajmować się sam?

- szczerze i z ręką na sercu - o co się najbardziej boisz? :)

Opublikowano

@Detronix , lepiej nie wracajmy do sprawy z Xenoxem, to inna bajka.  

Co do AlanuSa, wygląda z*********e, aż chyba pierwszy raz od dawien dawna zagram na jakimś Medium. 

Masz jakąś szerszą w zanadrzu?

#OpISIS

Opublikowano

Mam jeszcze kolejne pytania, fajnie by było jak i na te otrzymałbym odpowiedz :)

- ilu graczy przewidujesz na start? Nie chodzi mi o odpowiedz typu ''zależy'', ''nie mozna tego okreslić'' - po prostu Twoim zadniem, z reklam i zapowiedzi - jak myslisz, ilu przyciągniesz na serwer?

- czy na sam start zaoferujecie full isa dla każdego na 12h (chociażby)

- jak jest z koniem na start? Bo niestety nie znalezłem informacji - jestem ślepy :)

- czy masz paru administratorów (czyt. GM), którzy zajmą się wszystkimi sprawami czy raczej będziesz zajmować się sam?

- szczerze i z ręką na sercu - o co się najbardziej boisz? :)

1. Wszystkich, a tak na poważnie to skąd mam wiedzieć. Nie zależy to ode mnie, także się nie wypowiadam... ;)

2. Full is na 7 dni (exp, drop, yang) kosztuje tylko 5zł, więc myślę że nie jest to aż tak dużo zwłaszcza, że lepiej sobie wydropić SM z metków i bossów które losowo i automatycznie dodają się do Twojego konta. Ewentualnie dropnąć mounta z bonusem doświadczenia.

3. Na start otrzymujemy do wyboru wierzchowca na 24h, a po wbiciu 50lv kolejnego na 3 dni. U Stajennego dostajemy 11lv konia jak i księgę przywołania, dodatkowo możemy wziąć misje na Dragony i Indyki które oczywiście możemy zdobyć w grze bez konieczności inwestowania w is ^ ^

4. Jak na razie jest 4 członków teamu i jestem zdania, że co za dużo to nie zdrowo ;p

5. Dotyczącego tego servera?;> Tego czego każdy administrator, a mianowicie ddosów, bo przed nimi to najlepsze filtry i fw mogą nie pomóc...

@Detronix , lepiej nie wracajmy do sprawy z Xenoxem, to inna bajka.  

Co do AlanuSa, wygląda z*********e, aż chyba pierwszy raz od dawien dawna zagram na jakimś Medium. 

Masz jakąś szerszą w zanadrzu?

Szerszą? Sprecyzuj, bo nie za bardzo wiem o co chodzi... ;p

Opublikowano

Wpadnę na serwa.

Kiedy beta? I czy będzie otwarta dla wszystkich?

Wstępną betę planuje rozpocząć w ten poniedziałek, ale bardzo możliwe że już jutro client będzie do pobrania, a oficjalny start przewiduje na 26.02.

Opublikowano

Super serwer, w końcu zrobił ktoś projekt bez dodatku "pay2win" :) Jeżeli bronisz się nogami  i rękami, że będzie stał to ja zagram. Mam nadzieje, że bugi ogarnięte.

Opublikowano

Super serwer, w końcu zrobił ktoś projekt bez dodatku "pay2win" :) Jeżeli bronisz się nogami  i rękami, że będzie stał to ja zagram. Mam nadzieje, że bugi ogarnięte.

Tak jak już wcześniej pisałem jest to klasyczny server 2k13 bez zbędnych bajerów, które według mnie psują klimat tej gry. W niedalekiej przyszłości planuję zwiększyć tutaj maksymalny poziom do 120, dodać kilka nowych schludnych setów oraz wprowadzić system sklepów offline i większy handel. Jeśli chodzi o stabilność, to jest na najwyższym poziomie, bo są to pliki servera mojego kuzyna @Sheila^^ na których to stała Ethandia przez ponad 7msc i padła z powodu małej ilości graczy. Jak na razie maszyna jest opłacona na 3msc i będzie opłacana przeze mnie nawet jeśli sam miałbym stać w m1 na /inv. Bo ten server to pewnego rodzaju mój "fetysz" taka zachcianka. Brakowało mi takiego servera, chciałem mieć taki server to mam : D

Korzystając z okazji chcę tylko przypomnieć, że jest to server nastawiony na dobrą zabawę, handel oraz drop który jest bardzo przyjemny i daje dużą frajdę z gry. 

"Dosłownie wszystko jest do zdobycia w grze!

Nawet SM które losowo wypadają za zabicie Metków i Bossów."

Opublikowano

@Detronix na gg byś wbił a nie xD

Serwer polecam, wbije na pewno :D

Nie gniewaj się, ale od 2 dni walczę z moim śmietnikiem tzw. "komputerem klasy pc" i miałem wyłączone gg... ; d

Wiesz, musiałem go dokładnie przeskanować w poszukiwaniu niechcianego oprogramowania hah :P

Opublikowano

Po 1 za dużo nowości 

Po 2 za dużo smieci

Po 3 Serwer pod IS. = Niewypał 

Teraz gracze szukają raczej serwera który będzie przypominał

dawny klimat metina a nie kolejny syf robiony pod PLN.

Życzę szybkiego startu oraz ...

Szybkiego Upadku :)

Opublikowano

­

Po 1 za dużo nowości 

Po 2 za dużo smieci

Po 3 Serwer pod IS. = Niewypał 

Teraz gracze szukają raczej serwera który będzie przypominał

dawny klimat metina a nie kolejny syf robiony pod PLN.

Życzę szybkiego startu oraz ...

Szybkiego Upadku :)

wlasnie brakuje takiego typu serverow a nowosci wlasnie jest ok a smieci ? gdzie tu sa smieci prosze cie ...

kto kaze ci wydawac na is'a ? musza sie utrzymac z czegos po za virutalmt2 (ktory nie jest wacle pod isa wszystkie zbroje bronie kd itp ktorych  nie mozna zrobic w grze kd np)    i ty mowisz ze ten jest pod isa prosze cie ... zrob cos lepszego jak umiesz wtedy wszyscy wbijemy i powiemy ci ze masz racje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...