Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest Twój największy problem?

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Denerwują mnie ludzie, którzy nie chcą robić zdjęć ze znajomymi bo "mają źle ułożone włosy". Mam również problem z ludźmi, którzy są niezdecydowani, kłamliwi, samolubni. Doprowadzają mnie do czerwoności osoby takie, które pomimo słów "obiecuję", robią wszystko na opak.

Denerwuje mnie mój telefon bo się szybko rozładowuje; muchy i komary.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Denerwują mnie ludzie, którzy nie chcą robić zdjęć ze znajomymi bo "mają źle ułożone włosy". Mam również problem z ludźmi, którzy są niezdecydowani, kłamliwi, samolubni. Doprowadzają mnie do czerwoności osoby takie, które pomimo słów "obiecuję", robią wszystko na opak.

Denerwuje mnie mój telefon bo się szybko rozładowuje; muchy i komary.

Ja jestem lysy, wiec zawsze mam dobrze ulozone wlosy. Jestem zdecydowany, szczery, dziele sie z innymi. Zawsze dotrzymuje slowa. Pasowalibysmy do siebie.

Mnie denerwuje czesc ludzi, ktora ma siano w glowie. Jak malpy, wystarczy rzucic bananem, by wypierdolili kase. Podazaja za stadem baranow.

Opublikowano

Denerwuje mnie w społeczeństwie:

-istnienie lewicy, poprawność polityczna, homo, przesadna odmienność, chamstwo, pycha, narzucanie swojego zdania, brak szacunku do innych, wieśniactwo, pajacowanie

u siebie:

- lenistwo, obojętność na zło, pisanie i mówienie zanim pomyśle, niewyparzony jęzor, trzymanie do większości rzeczy przesadnego dystansu, dziwne poczucie humoru.

na forum:

-nadmierna tolerancja idiotów i podludzi chcących się wybić na pajacowaniu.

Jedyne rzeczy z tej listy które mogę zmienić to te u siebie ale mi się nie chce xD

Cyrk.png

Opublikowano

Ja p*******, jak czytam te posty to nie wiem czy się śmiać czy płakać...

Ja mam taki problem, żeby studiując i pracując, gdy nie ma mnie w domu przynajmniej 14h dziennie zarobić sobie na jedzenie, dach nad głową i edukację.

I wcale nie narzekam, wolę takie życie niż ciągłe siedzenie w miejscu ale coś się we mnie k***a gotuje jak słyszę, że ktoś nie ma na rower lub go szkoła stresuje...

A, zapomniałem jeszcze o problemie z alkoholem, z*********e...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pogoda zmienna jak kobieta.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Trądzik który prawie zbiłem już z lekarzem, to że mieszkam na "zadupiu" i daleko mi do wszystkiego i wszystkich oraz że nie mam do końca ...

A tak ogólnie... to mógłbym też powiedzieć że sytuacja w Europie i Polskim rządzie ale staram się tym nie denerwować zbytnio  :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

14 boli ;(

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Na pewno nie będę mógł pograć w nowego BF nawet na minimalnych :(

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...