Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest Twój największy problem?

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Denerwują mnie te pierdolone bezbeki z forum, pokroju:

nie staje mi

mam małego pisiora

mam stulejke,5cm nadmiaru skóry

Do tego - denerwują mnie social media i ich wpływ na dzisiejszą podstawówkę/gimnazjum, wszyscy Ci pieprznięci streamerzy i youtuberzy pokroju rezi czy inne g****o. Denerwuje mnie poznawanie ludzi przez internet, zero mowy ciała, zero mimiki twarzy, zero akcentu przy rozmowie.

Denerwuje mnie szkoła, przez którą zamieniam się w jeden, wielki kłębek stresu. Denerwuje mnie nasze prawo, najbardziej o prawo jazdy - na egzaminie najedziesz na, przykładowo, podwójną ciągłą tylko jednym kołem, NO I JUŻ PRZESIADKA OBLAŁEŚ. Przecież jakbym miał tak się tego wszystkiego trzymać, to bym stworzył więcej zagrożenia, niż gdybym tych przepisów przestrzegał.

Denerwują mnie nachalni wyznawcy danych religii, z którymi nie da się rozmawiać, jeżeli powiesz im, że nie wierzysz w ich Boga. W Polsce też to występuje.

Denerwują mnie księża, dlaczego na Kościół nie zostały nadane jeszcze podatki?

Pewnie byłoby tego więcej, ale czas iść do szkoły na religię.

Fajny temat tak swoja drogą, przypomina mi trochę dyskusje z /r/askreddit, brakowało mi tutaj takich. Propsy.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Denerwuje mnie głupota ludzka lub chociażby jak wyżej narzekanie na Egzamin na Prawo Jazdy serio ?

Co do Religii to się nie wypowiem rodzice wierzący ja za to przechodzę na Satanizm.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

jestem prawiczkiem aby rozwiązać ten problem muszę znaleźć dziewczynę albo jakaś zgwałcić

Opublikowano

Przeczysz sam sobie, w hobby masz gwałty więc już to musiałeś robić czyżby bezskutecznie ?

Dodatkowo denerwuje mnie trochę co się dzieje z tym forum, że nie jest takie jak 5 lat temu.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Przeczysz sam sobie, w hobby masz gwałty więc już to musiałeś robić czyżby bezskutecznie ?

Dodatkowo denerwuje mnie trochę co się dzieje z tym forum, że nie jest takie jak 5 lat temu.

hobby jest w żarcie ale nie sądziłem że są tu tacy debile by w to uwierzyć, najwidoczniej są

Opublikowano

Denerwuję mnie to, że syn Tolkiena, nie chce współpracować z wytwórniami, dlatego prawdopodobnie nie powstaną kolejne adaptacje. Liczę, że syn prędko zginie a schedę przejmie osoba, która będzie chciała współpracować. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

hobby jest w żarcie ale nie sądziłem że są tu tacy debile by w to uwierzyć, najwidoczniej są

Debilem nie jestem, i proszę o nie kierowanie takich obelg w moją stronę.

To też jest czymś co mnie denerwuje, gdy najprawdopodobniej ludzie nie mający już nic do powiedzenia ani wniesienia do tematu muszą na siłę odpowiedzieć do tego zwyzywać człowieka eh...

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Największym problemem jest mały zarobek z praktyk. Wiadomo ze lepiej miec te marne 100-200zł aczkolwiek zawsze hajs się przyda, a i rodzicom lżej bo swoje wydatki tez mają.

WWO

Opublikowano

Cześć, w ramach pewnego projektu chce stworzyć bazę największych problemów z jakimi się spotykacie, piszcie co was denerwuje, co chcielibyście zmienić, co jesteście w stanie zrobić by pozbyć się tego problemu? 

Zapraszam do dzielenia się waszymi odczuciami i przemyśleniami  ;)

Denerwuje mnie według mnie coraz bardziej postępujące ogłupienie wśród ludzi młodych, spowodowane złym wychowaniem, braniem nieodpowiednich osób za autorytet, brakiem własnego myślenia... Coraz ciężej jest znaleźć osoby wartościowe, mam tu na myśli osoby inteligentne, mądre, kulturalne, z własnymi zasadami, nie idące za stadem itd. a co najważniejsze samodzielnie myślące... Z kolei więcej jest jakichś pseudo śmieszków, jakichś zabawiaczy, jaraczy, chlających itd. To jest według mnie zła rzecz, która mnie w*****a dość mocno, bo głupota niektórych ludzi mnie irytuje jak mało co. :v

Szkoła mnie denerwuje, duzo stresu przez nia mam, a to dopiero techbaza. Zmienić tego nie zmienie, bo tylko gluptasy nie kończą szkoły

Jak się można szkołą stresować? W sensie rozumiem, jakiś tam mały niepokój, przed jakimś testem itp. to rozumiem, ale nie ma co się szkołą zbytnio przejmować. Nie mam na myśli brak nauki, tylko nadmierne zamęczanie się nią, bo to nic dobrego nie przyniesie. ;)

Opublikowano

Denerwuje mnie to, że ciągle mama mnie obraża, poniża i wyzywa, a każe mieć do siebie szacunek.
W sumie nic nie robię, zlewam ją.

Opublikowano

Mnie w*****a poprawność polityczna. Biały nazwie czarnego czarnuchem - rasista. Czarny nazwie białego białasem - co w tym złego? Europejczyk powie, że jest przeciwny uchodźcom - ksenofob. Uchodźca, który bije i gwałci - zastraszanie ofiar przez władzę, by się nie wygadały, bo przecież uchodźcy są tacy wspaniali. Heteroseksualny mężczyzna powie, że jest dumny z bycia heteroseksualnym mężczyzną to jest homofobem, p**** powie, że jest dumny z bycia p****em - jest nowoczesny i wyzwolony.

A tak poza tym w*****a mnie polski rząd (i nie piszcie, że jak głosowałem tak mam, bo nie głosowałem na nich) i to, że w kinie w moim mieście nie ma filmu "Pitbull. Nowe porządki" bo chciałem go zobaczyć, a nie mam kiedy przejechać się do innego miasta do normalnego kina. Na ten moment to chyba wszystko co mnie irytuje. Jak sobie coś przypomnę to dopiszę.

@edit. J****a neostrada właśnie postanowiła zmienić mi IP i przerwać ściąganie. Tak jest zawsze gdy chce sobie ściągnąć coś do pooglądania na wieczór :/

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Jeżeli chcesz pozbierać opinię na ten temat to polecam stronę chujnia.pl :>

A mnie osobiście denerwuje (i jednocześnie ekscytuje xD) złożoność tego świata i tego że każdy ode mnie czegoś wymaga ,a nic nie daje w zamian .

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...