Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odwołanie Od Bana

olokos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie na mh napierdala i teraz placz

1. Nie napierdałem na mh ? :P

2.Wale metina :D

3.Nie płacze , tylko mówię o je*** supporcie jak by dostał bana to może już się pożegnać ..

pozdro :D

xD 51 post

Nie jestem taki Poje*** żeby 53lvlem (którego już w rankingu nawet nie ma ^^ to odwołanie to do dupy se mogę wsadzić ) napier**** na mh ...

Może tylko ty...

Opublikowano

Mi zbanowali konto na 20lat za cos tam (bo qmpl wszedł na konto i spamił chyba)

Napisałem odwołanie a ich to gowno obchodzi wiedz raczej bana dostaniesz:/

Nastepnym razem jak cie ktos przyłapie to albo nie odpisuj albo sie nie przyznawaj:)

Opublikowano

Słuchaj ja nieraz pisałem skargi na graczy którzy używali sh wh itp miałem dowody na filmikach i za każdym razem gm odpisywał mi to : Dobrze teraz będziemy obserwować tą osobę dziękujemy za zgłoszenie po prostu nie włanczaj wh przez kilka dni albo wcale nie wbijaj na metka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja 41 ale tyle itemów, że miałbym od zasrania kasy unsure.gif jeszcze dropek 21 co ma z 5 medali i 1kk 21 ogonów skorpiona ... i takie tam wink.gif to tylko niektóre ...

Opublikowano

mi tam na Twierdzy zbanowali z 5 kont 40lvl(do tej pory nie wiem za co,na e-mail nie napisali).Ale się nie przejmuje teraz ustawiam expbota,ale bez MH i nie zbanowali(jeszcze :P ).

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...