Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odwołanie Od Bana

olokos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie mam problem ... Jeden koleś chce napisać ticketa za to, że użyłem wh w dt... można jakoś napisać odwołanie? nie dało mi to przecież korzyści... dry.gif

najgorsze jest to, że się przyznałem na szepcie mellow.gif teraz albo muszę się modlić o to, że ta osoba zapomni wysłać ticketa albo gm nie da mi bana sad.gif ludzie póki co błagam pomóżcie mi jakoś...

Jak dostanę bana i czyjeś odwołanie zadziała ma 5x + do różnych postów i 2x 5* ...

POMOCY :(((

Opublikowano

Jeżeli to PL to odwołania nie będzie, zanim coś zrobisz pomyśl 2 razy.. Ale to przyznanie się na szepcie było głupie :D

Opublikowano

Napisz tak:

Na koncie grał twój kolega, kolega jest tak złośliwy że specjalnie używał WH w DT po tym jak go wypchnęli za ścianę...

ew.:

Był to bug, ja leżałem a że osoba była dość śmieszna to kit wciskałem. W DT jest przecież tak Bug że po zabiciu często postać idzie w głąb ściany i znika dopiero po twoim wejściu, lub zejściu z konia i pojawia się dednięta na ziemi...

To może pomóc :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Gostek nie wysle ticketa na 99% wiekszosc tylko straszy

Nie lubie metin2 ale gram ^.^

metin2_wall08.jpg

W Metin2: Husky,Jablonski45,iLoVePets

Ratuj swoich przyjacieli:www.uniteddogs.com,Peta.org http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66/4edb1574f9bbe414420000586cc78784

youtube.com/jablonski45 wejdz i dodaj ten film odnośnie Petycji

Ni e bądź cham jebnij -

Opublikowano

@UP...

Oni biorą pod uwagę złośliwość i zazdrość ludzi... Myślisz że gdyby ktoś wwalił się na konto FuBu zaczął by bluzgać i obrażać all to FuBu dostał by bana bez możliwości odwołania się?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

jak oni to zawsze pisza ze ban jest nakladany na konto nie na osobe.

Watpie w to ze bana dostaniesz jak cos to byla ironia z tym ze sie przyznales xD

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

@treej masz na razie 5* wink.gif jutro dam ci + jak wyjdzie mi odwołanie / nie będzie ticketa zrobię tak jak mówiłem laugh.gif ogólnie co poniektórych jutro poplusuję albo pominusuję jak kto woli biggrin.gif za dobre odpowiedzi proszę dajcie mi + za temat bo jakieś /\/30 dało - dry.gif

Opublikowano

Powiem tyle:

Za przeproszeniem ich Gów** obchodzi kto grał. Nawet mi odpisali raz że to nie ważne kto grał ale ważne że używał. Ich pracą jest banowanie

za hacki, boty, bugi i to nie istotne czy jesteś "FuBu" czy złodziej na koncie "FuBu". Co prawda czepiają się o byle co ale to już inna historia. Pragnę

dodać iż na jakieś 80% nic nie dostaniesz bo aż tacy to oni nie są a już tym bardziej playerzy ;). Cytuję: Trzeba mieć dowód, a szept to nie dowód no chyba że Cie nagrał w co wątpię.

Tak nawiasem po co się przyznawałeś ? To chyba nie było mądre :/. Jeżeli już będą chcieli dać bana to odwołanie napisz jakieś z wymienionych i spytaj

czy ma jakiś konkretny dowód na to że używałeś hacka.

Ostatnio kolega dostał bana za fish bota. GM pytał skąd ma FB :P ale nie wydał MPC :)

Podsumowanie:

Wątpię że dostaniesz bana :rolleyes:

Pozdrawiam Luksus

Jeżeli nie pomogłem trudno może innym razem ;)

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Ludzie mam problem ... Jeden koleś chce napisać ticketa za to, że użyłem wh w dt... można jakoś napisać odwołanie? nie dało mi to przecież korzyści... dry.gif

najgorsze jest to, że się przyznałem na szepcie mellow.gif teraz albo muszę się modlić o to, że ta osoba zapomni wysłać ticketa albo gm nie da mi bana sad.gif ludzie póki co błagam pomóżcie mi jakoś...

Jak dostanę bana i czyjeś odwołanie zadziała ma 5x + do różnych postów i 2x 5* ...

POMOCY :(((

Napisz tak:

Na koncie grał twój kolega, kolega jest tak złośliwy że specjalnie używał WH w DT po tym jak go wypchnęli za ścianę...

ew.:

Był to bug, ja leżałem a że osoba była dość śmieszna to kit wciskałem. W DT jest przecież tak Bug że po zabiciu często postać idzie w głąb ściany i znika dopiero po twoim wejściu, lub zejściu z konia i pojawia się dednięta na ziemi...

To może pomóc :D

Treej. GMów nie interesuje kto na tym koncie grał ( uwierz , próbowałem :) ). GM nie pójdzie na takie odpowiedzi iż to był bug. Jesio jak się na PW przyznał... Wątpie czy odwołanie zadziała.

43242342423.jpg]
Opublikowano

Powiem tyle:

Za przeproszeniem ich Gów** obchodzi kto grał. Nawet mi odpisali raz że to nie ważne kto grał ale ważne że używał. Ich pracą jest banowanie

za hacki, boty, bugi i to nie istotne czy jesteś "FuBu" czy złodziej na koncie "FuBu". Co prawda czepiają się o byle co ale to już inna historia. Pragnę

dodać iż na jakieś 80% nic nie dostaniesz bo aż tacy to oni nie są a już tym bardziej playerzy ;). Cytuję: Trzeba mieć dowód, a szept to nie dowód no chyba że Cie nagrał w co wątpię.

Tak nawiasem po co się przyznawałeś ? To chyba nie było mądre :/. Jeżeli już będą chcieli dać bana to odwołanie napisz jakieś z wymienionych i spytaj

czy ma jakiś konkretny dowód na to że używałeś hacka.

Ostatnio kolega dostał bana za fish bota. GM pytał skąd ma FB :P ale nie wydał MPC :)

Podsumowanie:

Wątpię że dostaniesz bana :rolleyes:

Pozdrawiam Luksus

Jeżeli nie pomogłem trudno może innym razem ;)

napewno pomogłeś i minusa dostałeś wink.gif i niestety film PODOBNO był nagrany ... jak wrócę z kościoła to dopiszę coś jeszcze :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie też straszyli banem ;PP nie ma obaw ^^, jak coś to powiedz że Ty nigdy czegoś takiego nie pisałeś, że to ,,Fake".

hehe dzięki ziomek wink.gif znam cię z monka laugh.gif olokos1 mój wink.gif

Opublikowano

sorry za double posta ale mi się śpieszy potem scalę huh.gif

ja się obsrałem, że mam perma a tutaj

Powód blokady

wulgaryzmy i obrazy I, olokos1, s12

Zablokowany do 16.06.2010

lol laugh.gif

Opublikowano

sorry za double posta ale mi się śpieszy potem scalę huh.gif

ja się obsrałem, że mam perma a tutaj

Powód blokady

wulgaryzmy i obrazy I, olokos1, s12

Zablokowany do 16.06.2010

lol laugh.gif

miałe to samo w publicznym miejscy na cały dzien nastawiałem expbota i BAN pareze a tam też wylgi :P

Opublikowano

Jak nie chcesz to nie patrz ^^

Radze nie igrać ... właśnie wchodzę na konto 53lvl (eq+9 :((( ) Banish! A ten cały support to jednym słowem GÓWNO

Zgłaszasz naruszenie , piszą że wyciągną konsekwencje , patrze za mieś , I dalej bot lata z aurą i silnym ,METIN TO GÓWNO.

Minęło ponad 6h , zero odpowiedzi , żegnam na zawsze pl'a ...

50 post , koniec gry w

pierdolonego

metina

Opublikowano

pewnie na mh napierdala i teraz placz

pro l33t h44xorze ! -.- z tego co widzę jest tu napisane Multi Player Cheats dry.gif więc nie jeździj mu, że teraz płacz tongue.gif

Opublikowano

Nie bój się, bana nie dostaniesz. ;)

Przyznanie się na szepcie nie jest żadnym dowodem i zbanować Cię za to nie mają prawa. A jak Cię koleś nagrał, to możesz napisać, że siedziałeś na koniu i ktoś Cię wepchnął. Z FB jest tak, że żaden screen, żaden filmik ni jest dowodem, GM musi sam zobaczyć i ocenić, żeby dać bana. Możliwe, że w tym wypadku też tak jest. Poza tym zapewne chciałeś się załapać do kowala 'na gapę', a koleś Cię straszył, żebyś się po prostu lognął. Możesz być spokojny. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...