Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP2]LCGenericName Mini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym Wam zaprezentowac nowy pvp serwer Wizatka.

Nie bede zbytnio sie rozpisywal,wszystko macie opisane na stronce :)

Max lvl 185 na start

Nie ma zadnych mobow,zadnego lvlowania,

JUNO Z 3 ARENAMI ;]

cover npc

Eq+18 full.

Dostepna opcja zmiany klasy bez potrzeby wykupywania skilli,

Jewele 5lvl,mc,hp potki i leki dostepne za 1 gold u npc.

Max 4 sockety.

Kazda klasa jest mocna!

Zapraszam wszystkich! Swietna zaba dla fanow starego dobrego pvp!

http://mini.lcgenericname02.lc/

http://zapodaj.net/de26b630caf14.jpg.html

http://zapodaj.net/139d4c3c2d0df.jpg.html

Opublikowano

Serwer tylko pvp? Boże, jakie to nudne musi być. Dostajesz wszystko na złotej tacy, a pewnie cd 100% i pvp opiera się na klikaniu jednego skilla. Nawet jeżeli cd jest w miarę normalne to i tak żadnej satysfakcji nie ma z takiego grania. 

Opublikowano

Serwer tylko pvp? Boże, jakie to nudne musi być. Dostajesz wszystko na złotej tacy, a pewnie cd 100% i pvp opiera się na klikaniu jednego skilla. Nawet jeżeli cd jest w miarę normalne to i tak żadnej satysfakcji nie ma z takiego grania. 

Jakby mu niewystarczyl GN02. Przeciez mo spora ilosc graczy to poco mu jeszcze serwer? :/

Opublikowano

Tutaj tez ma dosc spora ilosc graczy,napewno jest ich wiecej niz u Ciebie na serwerze :D Mi tam sie podoba,serwer jest super :)

Tobie Karyvlea sie nie podoba bo zawsze bylas cienka na pvp,potrafisz tylko siedziec pod arena i ogladac jak inni sie bawia, ewentualnie hejtowac. Dla fanow pvp ten serwer jest idealny :)

Opublikowano

Tutaj tez ma dosc spora ilosc graczy,napewno jest ich wiecej niz u Ciebie na serwerze :D Mi tam sie podoba,serwer jest super :)

Tobie Karyvlea sie nie podoba bo zawsze bylas cienka na pvp,potrafisz tylko siedziec pod arena i ogladac jak inni sie bawia, ewentualnie hejtowac. Dla fanow pvp ten serwer jest idealny :)

Oczywiscie bo to jest wkoncu serwer najbardziej znanego developera LC -_- A ty zamiast pie*dolic glupoty zaczalbys szanowac kogos zdanie bo sie robisz dziecinny. Ze wszystko za free to kazdy musi to lubic? pff....  

To tylko ty lubisz grac na darmowcach bo nie potrafisz grac na serwerze gdzie musisz wszystko zdobywac a nie dostajesz za darmo...

Opublikowano

Tu nie chodzi o to czy ktoś jest cienki w pvp (chociaż nie wiem skąd ten wniosek, bo dla mnie jesteś tylko randomem i raczej nigdy z Tobą nie grałam). Po prostu to jest nudne. Fani pvp powinni zmienić grę, bo pvp w lc polega na klikaniu 1 skilla (lub dwóch). ;)

Opublikowano

Gralas ze mna nie raz,zawsze plakalas i szukalas sponsorow pod arenka,ale nie bede Ci podawal nicku. Na Plu mam 185lvl 100% i skonczaona postac wiec to Ty raczej mnie nie znasz:P

Opublikowano

Jakby mu niewystarczyl GN02. Przeciez mo spora ilosc graczy to poco mu jeszcze serwer? :/

Bo gracze lubia pvp i poprosili jedynego tak naprawde na ten moment developera aby zrobil dobry serwer, Tobie to nei wyszlo, dlaczego? bo jestes chujowym admimnem ktory gowno robi a duzo gada.

Tu nie chodzi o to czy ktoś jest cienki w pvp (chociaż nie wiem skąd ten wniosek, bo dla mnie jesteś tylko randomem i raczej nigdy z Tobą nie grałam). Po prostu to jest nudne. Fani pvp powinni zmienić grę, bo pvp w lc polega na klikaniu 1 skilla (lub dwóch). ;)

Aha rozumiem, czyli Twoim zdaniem siedzenie calymi dniami na generiku01 i sprzedawanie ksiag souli bylo fajne? ciekawe? interesujace? dla mnie to jest nudne, wole sie pobawic na arenie niz siedziec jak zjeb z niemcami i im dupska lizac za niebki... wez sie kobieto niebkiem w leb pierdolnij i skacz hejtowac, kazdy serwer jest dla Ciebie zly, najlepszy by byl Twoim zdaniem serwer bez pvp, bez pk, tylko exp w nieskonczonosc... duzo gadasz gowno robisz, zapraszamy, zobaczymy czy potrafisz cos wiecej niz tylko gadac :)

Opublikowano

Gralas ze mna nie raz,zawsze plakalas i szukalas sponsorow pod arenka,ale nie bede Ci podawal nicku. Na Plu mam 185lvl 100% i skonczaona postac wiec to Ty raczej mnie nie znasz:P

To chyba nie ze mną grałeś wtf. xD

Aha rozumiem, czyli Twoim zdaniem siedzenie calymi dniami na generiku01 i sprzedawanie ksiag souli bylo fajne? ciekawe? interesujace? dla mnie to jest nudne, wole sie pobawic na arenie niz siedziec jak zjeb z niemcami i im dupska lizac za niebki... wez sie kobieto niebkiem w leb pierdolnij i skacz hejtowac, kazdy serwer jest dla Ciebie zly, najlepszy by byl Twoim zdaniem serwer bez pvp, bez pk, tylko exp w nieskonczonosc... duzo gadasz gowno robisz, zapraszamy, zobaczymy czy potrafisz cos wiecej niz tylko gadac :)

Nie gram już w lc, dla mnie ta gra się skończyła i nigdy do niej nie wrócę. Sprzedawanie książek jest ciekawsze, bo sprzedaż = pieniąszki, pieniąszki = dobry ekwipunek. Wolę zapracować na to, żeby być dobrą na arenie, niż żeby dostać wszystko na tacy. No, ale jak kto woli. 

Nie rozumiem czemu jesteście tak ofensywnie nastawieni do innych. Nie każdy musi się zgadzać z Waszym zdaniem. ;) Dla niektórych ten serwer będzie nudny, a dla niektórych będzie bóstwem. Przestańcie być zaślepionymi fanboyami tej gry, bo ona już się dawno skończyła. Z sentymentu mogę jedynie powiedzieć, że była fajna. 

Opublikowano

Skoro ta gra sie dla Ciebie skonczyla to po co komentujesz kazdy temat i hejtujesz kazdego? I nie jestesmy ofensywnie nastawieni dla wszystkich,tylko dla "płaczków" :)

A gralismy na genericu 01 jak sie nie myle żołnierzyk Alana? :)

Opublikowano

Skoro ta gra sie dla Ciebie skonczyla to po co komentujesz kazdy temat i hejtujesz kazdego? I nie jestesmy ofensywnie nastawieni dla wszystkich,tylko dla "płaczków" :)

A gralismy na genericu 01 jak sie nie myle żołnierzyk Alana? :)

Mam prawo się wypowiedzieć na temat danego serwera. I nikogo nie hejtuje, gdzie tu hejt widzisz? Po prostu stwierdzam fakty i one dotyczą serwera, a nie ludzi. 

Jestem ciekawa na czym admin będzie chciał zarobić. Chyba, że jakieś pro potki będą w is. ;)

Opublikowano

To chyba nie ze mną grałeś wtf. xD

Nie gram już w lc, dla mnie ta gra się skończyła i nigdy do niej nie wrócę. Sprzedawanie książek jest ciekawsze, bo sprzedaż = pieniąszki, pieniąszki = dobry ekwipunek. Wolę zapracować na to, żeby być dobrą na arenie, niż żeby dostać wszystko na tacy. No, ale jak kto woli. 

Nie rozumiem czemu jesteście tak ofensywnie nastawieni do innych. Nie każdy musi się zgadzać z Waszym zdaniem. ;) Dla niektórych ten serwer będzie nudny, a dla niektórych będzie bóstwem. Przestańcie być zaślepionymi fanboyami tej gry, bo ona już się dawno skończyła. Z sentymentu mogę jedynie powiedzieć, że była fajna. 

Zapracowac na dobra postac? na dobry set? Nigdy tego nie dokonalas. Dlaczego? - bo zawsze bylas i bedziesz slaba na arenie. Zapracowalem na wielu serwerach i co? padly bo administracja ssala, tak jak wielki admin MiyoChang. Jedno wielkie gowno.

Skoro nie grasz i nie bedziesz grala to sie nie wypowiadaj, mowisz ze serwer jest c*****y chociaz na niego nawet nie weszlasz? skoncz... nie chcesz grac? ok, nie graj wyjebane w to mamy ale skoncz hejtowac wszystkie serwery skoro na nich nawet na 5 min nie bylas, zaczyna mnie to juz wkurwiac, wszystko zle chociaz na zaden serwer nie weszlas.

Opublikowano

Zapracowac na dobra postac? na dobry set? Nigdy tego nie dokonalas. Dlaczego? - bo zawsze bylas i bedziesz slaba na arenie. Zapracowalem na wielu serwerach i co? padly bo administracja ssala, tak jak wielki admin MiyoChang. Jedno wielkie gowno.

Skoro nie grasz i nie bedziesz grala to sie nie wypowiadaj, mowisz ze serwer jest c*****y chociaz na niego nawet nie weszlasz? skoncz... nie chcesz grac? ok, nie graj wyjebane w to mamy ale skoncz hejtowac wszystkie serwery skoro na nich nawet na 5 min nie bylas, zaczyna mnie to juz wkurwiac, wszystko zle chociaz na zaden serwer nie weszlas.

Jestes '' placzkiem'' i nikim wiecej. Niedawalem ci itemkow to teraz jestem beznadziejnym adminem ... Ludzie tacy jak ty powinni wziasc sznurek i sie naciagnac bo to jest zaraza. Juz mam dosyc waszego pierdolenia na temat na ktory nie macie pojecia. Ty zapracowales?... chyba wymuszajac ( przyklad byl na Vengeful). Nic innego nie potraficie robic tylko plakac i wymuszac bo jesli nikt ci nie da tego co ty wymagasz , to dla cb zjebany serwer i taka jest ku*wa prawda. @Karyvlea wypowiada sie patrzac na sam opis serwera ( bo czego chciec wiecej). Taki serwer PvP to jest '' wymuszanie na wejscie''.Duzo jest takich serwerow i zaden nie wypalil.... 

Myslisz ze majac 185lvl to kazdy musi cie znac?? 185lvl to zadne wyzwanie w dzisiejszych czasach...

Opublikowano

Ta dyskusja zaczyna zjeżdżać na niewłaściwy tor. 

Nie trzeba wchodzić na serwer, żeby wiedzieć, że nie opłaca się grać. Opis + ilość graczy online mówi sama za siebie. Ode mnie to już wszystko. :) Miłej gry wam tam życzę.

Opublikowano

Mam prawo się wypowiedzieć na temat danego serwera. I nikogo nie hejtuje, gdzie tu hejt widzisz? Po prostu stwierdzam fakty i one dotyczą serwera, a nie ludzi. 

Jestem ciekawa na czym admin będzie chciał zarobić. Chyba, że jakieś pro potki będą w is. ;)

Mysle ze Wiza ma wystarczajacy zarobek z GN02 :P

Ta dyskusja zaczyna zjeżdżać na niewłaściwy tor. 

Nie trzeba wchodzić na serwer, żeby wiedzieć, że nie opłaca się grać. Opis + ilość graczy online mówi sama za siebie. Ode mnie to już wszystko. :) Miłej gry wam tam życzę.

Juz mam dosyc wypowiadania sie ludzi na temat na ktory nie maja pojecia a jest tutaj troche takich osob , oni wiedza o kim mowie.

Opublikowano

A dla mnie wygląda ciekawie. Szczególnie cover npc.  :love:

Client waży tylko 263 mb? :D

Skoro jest okrojony z całego świata LC to przecież nie będzie ważył 2gb. :P

Opublikowano

A dla mnie wygląda ciekawie. Szczególnie cover npc.  :love:

Client waży tylko 263 mb? :D

Na zabicie czasu napewno fajne :)

Opublikowano

Jestes '' placzkiem'' i nikim wiecej. Niedawalem ci itemkow to teraz jestem beznadziejnym adminem ... Ludzie tacy jak ty powinni wziasc sznurek i sie naciagnac bo to jest zaraza. Juz mam dosyc waszego pierdolenia na temat na ktory nie macie pojecia. Ty zapracowales?... chyba wymuszajac ( przyklad byl na Vengeful). Nic innego nie potraficie robic tylko plakac i wymuszac bo jesli nikt ci nie da tego co ty wymagasz , to dla cb zj****y serwer i taka jest ku*wa prawda. @Karyvlea wypowiada sie patrzac na sam opis serwera ( bo czego chciec wiecej). Taki serwer PvP to jest '' wymuszanie na wejscie''.Duzo jest takich serwerow i zaden nie wypalil.... 

Myslisz ze majac 185lvl to kazdy musi cie znac?? 185lvl to zadne wyzwanie w dzisiejszych czasac

Powiem Ci tak.

Gowno o mnie wiesz, na wielu serwerach zapracowalem na wszystko co mialem, ten twoje failfull lc bylo gowno warte, jest i bedzie.

Skoro admin to j****y przyglup to czemu nie skorzystac skoro itemy daje? :) kazdy by skorzystal.

Dupa Cie boli ze wizatek w 1 dzien zrobil 100x lepszy serwer od Ciebie? W 1 DZIEN LAMUSIE. U Ciebie bylo hm... w lepszym dniu 8 osob online, on mial 1 dnia 30 osob online cos o tym swiadczy. Pelno serwerow takich jest? watpie, aktualnie jest tylko 1 ktory jest 1000 razy lepszy niz Twoje failfull gowno. Jestes nikim i zawsze bedziesz nikim, jakis j****y okularnik ktory tylko gadac potrafi ;) lizodup j****y.

Zrobiles serwer o ktorym nic nie wiedziales, gratuluje. Wbilem 155 w 5 minut dlaczego? bo jestes j****ym nieudacznikiem i nawet 1 buga znalezc nie potrafisz. Tyle w temacie wypierdalaj do tego swojego failfull lc j****y nieudaczniku.

Opublikowano

Michalek okularniku ciagle piszesz tylko o tym swoim serwerze jakby tylko na tym zycie polegalo. Kazdy ma to gdzies rozumiesz? Idz pilnuj tam tych swoich 3 online i nie prowokuj radze Ci dobrze :)

Opublikowano

Michalek okularniku ciagle piszesz tylko o tym swoim serwerze jakby tylko na tym zycie polegalo. Kazdy ma to gdzies rozumiesz? Idz pilnuj tam tych swoich 3 online i nie prowokuj radze Ci dobrze :)

Krasnal , spierdalaj od mojego prywatnego zycia.  Przesadziles.... Jestes smieciem tak samo jak ten twoj kolega. Powiedzmy sobie prawde jak bylo. Tobie serwer sie nie spodobal bo ci zdjolem GSa i zbanowalem konto. Ty w ramach '' rewanzu''  powiedzialem koledze/kolegom ( ktorych tylko masz w internecie) ze serwer jest do dupy i ze rozdaje itemki ( co jest nieprawda). Skoncz temat bo to jest temat dot. prezentacij , chcesz pogadac ... a z reszta gowna sie nie rusza bo sie ubrudze.... Schowaj sie pod ziemie i nie wracaj...

Opublikowano

Po co te nerwy Londynczyku :) Wszyscy koledzy mnie posluchali i odeszli tak? xD Czlowieku,oni opuscili serwer bo ty nawet nie umiesz dodac nic do IS to o czym tu gadac xD

Wyczysc sobie okularki :D

P.S Pisze sie zdjąłem a nie zdjolem

Opublikowano

Po co te nerwy Londynczyku :) Wszyscy koledzy mnie posluchali i odeszli tak? xD Czlowieku,oni opuscili serwer bo ty nawet nie umiesz dodac nic do IS to o czym tu gadac xD

Wyczysc sobie okularki :D

P.S Pisze sie zdjąłem a nie zdjolem

@Karyvlea chyba bedziesz wiedziec co z tym zrobic :)

Opublikowano

Jasne,zbanowac mnie tak jak Kyubiego,a Tobie nie zrobic nic :) To juz jest znane wszystkim od dawna. Kiedy napisze szczerze co o Tobie mysle,dostaje bana :D Nie bede plakal,dobrze wiesz jak jest naprawde Michalku,dobrze wiesz . Brak argumentow mowi sam za siebie.

Opublikowano

Tylko nie per Ty ,dla cb Pan. Ja juz sie na ten temat wypowiedzialem i tutaj zakoncze wypowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...