Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jaki sposób mi zagrażali ? xD

nie ma to jak hejt byłego GM, który rozdawał itemy między innymi koleżance wyżej ;)

Każdy kto potrafi logicznie myśleć nie uwierzy w te bzdury, więc jeśli już coś piszecie to z sensem.

Pozdrawiam

Jaka Twoje odpowiedź była oczywista, dokładnie się śmialiśmy z tego że napiszesz to słowo w słowo :) Podobno słyszałam, że dobrego nerwa łapiesz gdy słyszysz tylko o mnie na ts, nadal tak boli, że wydaliśmy Twoje przekręty? :) W jaki sposób ci zagrażał? przypomnij sobie Atomixa, jak się zachowałeś w stosunku do niego i jaki miałeś ubaw siedząc na jego koncie :)

PS. Nadal mi nie odpowiedziałeś, czy na serwerze będą specjalne kostiumy :)

Po co ktoś miałby niszczyć własny serwer? Czy wy w ogóle wierzycie w to co piszecie? 

Nie wiesz to się nie wypowiadaj, odsyłam Cię do tematu Ishya o ile jeszcze jest i poczytaj sobie ciekawostek o Andrewie. 

XYZ

Edit: @SorryMate tak gdzieś od tej strony zaczyna się prawda o Andrewie http://www.mpcforum.pl/topic/1361666-ishyapl-dedyk-easy/page-11

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jaki sposób mi zagrażali ? xD

nie ma to jak hejt byłego GM, który rozdawał itemy między innymi koleżance wyżej ;)

Każdy kto potrafi logicznie myśleć nie uwierzy w te bzdury, więc jeśli już coś piszecie to z sensem.

Pozdrawiam

Nooo jo powiedział HA który jedyne co robił to czekał na wypłate z servera od Kreta i miesiąc dodawał 4 zakładki w eq xD

I tak jak Effy powiedziała, jesli ktoś cI zagrażał to wchodziłeś na jego konto wyzywałeś ludzi w M1 po czym dawałeś perma za obrazę ^^

Nie zapominając  o tym jaka cześć bazy danych pojawiała się na tWOIM prywatnym TS gdy siedzieli tam koledzy z klasy i tylko mówiłeś "Jeśli bedzie konto steam z CS:GO to do mnie" 

Opublikowano

4 zakładki EQ były od początku dodane :) Jeśli ktoś grał to wie, że byłem adminem, który dbał o graczy i każdemu z osobna odpowiadał.

Skończcie pisać takie głupoty bo to jest zapowiedź serwera Ranos a nie miejsce na podwyższanie waszego ego.

Opublikowano

4 zakładki EQ były od początku dodane :) Jeśli ktoś grał to wie, że byłem adminem, który dbał o graczy i każdemu z osobna odpowiadał.

Skończcie pisać takie głupoty bo to jest zapowiedź serwera Ranos a nie miejsce na podwyższanie waszego ego.

Nie rozśmieszaj mnie chłopie, jeżeli chcesz robić serwery to chociaż zmień nick bo pod tym jesteś spalony. Szkoda mi tylko tych ludzi których zrobisz znowu w konia, bo wydadzą kasę, a serwer się rozsypie :) Tak, ludzie grali i wiedzieli, że jesteś leniwym adminem, który ciągle grał w lola albo cs'a i pisał wiecznie, że nie ma czasu a znalazł sobie 2 osoby, które robiły całą brudną robotę. Konkursy na sm? ciekawe kto tym razem z administracji będzie je wygrywał :> 

Pozdrawiam i nie polecam tego serwera ani tej osoby z całego serca, obyś trafił na takich samych ludzi jak ja i Jasny co szybko ci zaszkodzą i zniwelują Twoje dalsze plany w okradaniu i oszukiwaniu ludzi. 

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie chłopie, jeżeli chcesz robić serwery to chociaż zmień nick bo pod tym jesteś spalony. Szkoda mi tylko tych ludzi których zrobisz znowu w konia, bo wydadzą kasę, a serwer się rozsypie :) Tak, ludzie grali i wiedzieli, że jesteś leniwym adminem, który ciągle grał w lola albo cs'a i pisał wiecznie, że nie ma czasu a znalazł sobie 2 osoby, które robiły całą brudną robotę. Konkursy na sm? ciekawe kto tym razem z administracji będzie je wygrywał :> 

Pozdrawiam i nie polecam tego serwera ani tej osoby z całego serca, obyś trafił na takich samych ludzi jak ja i Jasny co szybko ci zaszkodzą i zniwelują Twoje dalsze plany w okradaniu i oszukiwaniu ludzi. 

Macie racje :) Dziękuję za zniwelowane plany a teraz idę dalej pracować na serwerem.

PS: Nie zmieniam nicku bo nie mam powodów by to robić.

Opublikowano

O proszę jest i on. Znowu serwer na góra 2 miesiące,żeby hajs się zgadzał ? :)

Przynajmniej nick byś zmienił bo jesteś już żenujący,co 2 miesiące nowy serwer. Współczuje twoim "graczą",którzy z myślą że serwer będzie istniał będą grali i wydawali pieniądze a serwer jak zwykle popadnie w ruine. Znowu po miesiącu jak hajs będzie się zgadzał,będziesz grał w Lola i Cs'a  i na nic czasu nie będziesz miał?

Mam nadzieję,że ludzie przejrzą na oczy i zobaczą jakim jesteś nieudacznikiem i zaoszczędzą na nowe buty niż na nieroba :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

O proszę jest i on. Znowu serwer na góra 2 miesiące,żeby hajs się zgadzał ? :)

Przynajmniej nick byś zmienił bo jesteś już żenujący,co 2 miesiące nowy serwer. Współczuje twoim "graczą",którzy z myślą że serwer będzie istniał będą grali i wydawali pieniądze a serwer jak zwykle popadnie w ruine. Znowu po miesiącu jak hajs będzie się zgadzał,będziesz grał w Lola i Cs'a  i na nic czasu nie będziesz miał?

Mam nadzieję,że ludzie przejrzą na oczy i zobaczą jakim jesteś nieudacznikiem i zaoszczędzą na nowe buty niż na nieroba :)

Pozdrawiam :)

O jest i mój były wspólnik programista, który brał kasę za nic a jak nasze drogi się rozeszły to krytykuje :D

PS: Nie dobijaj się cały czas do mnie bo nie szukam nierobów.

zubano.jpg

Opublikowano

O jest i mój były wspólnik programista, który brał kasę za nic a jak nasze drogi się rozeszły to krytykuje :D

zubano.jpg

Uuuuu shots fired!

Opublikowano

zubano.jpg

Mam bać się o Steama,jeśli się zarejestruje na twoim "SERWERZE" czy mnie okradniesz ? :)

Nie,pamietasz jak zmieniłeś mi passy na facebooku i ukradłeś stronę :)

Taki jesteś "UCZCIWY",chłopie nie rozśmieszaj mnie...

Opublikowano

Mam bać się o Steama,jeśli się zarejestruje na twoim "SERWERZE" czy mnie okradniesz ? :)

Nie,pamietasz jak zmieniłeś mi passy na facebooku i ukradłeś stronę :)

Taki jesteś "UCZCIWY",chłopie nie rozśmieszaj mnie...

Tak jestem hakier bonzo i założę ci hasło na kartę graficzną.

0z2b15.jpg

Opublikowano

Wiesz co?Serwer sam w sobie mi się mega podoba,z chęcią bym zagrał ale tak jak pisałem Andrew rozdawał eQ moderatorowi forum (Craaashowi) + Ukradli całe moje eQ i IS'a z konta :) (Tak wiem,że zaraz będzie tłumaczenie że to nie on bo coś tam...)

Na serwerze ISH*A od ponad pół roku liczba graczy nie przekraczała 100 osób ;)

Tyle.

XDDDD no prawdopodobnie na pare set osob na serwerze wybrali twoje, zeby cie okrasc. Zapowiedz fajna, zobaczymy.

Opublikowano

Drodzy Gracze!

Od dnia jutrzejeszego rusza zamknięta beta serwera Ranos.pl
Client jest już dostepny do pobrania. Po pobraniu należy
uruchomić patcher i zgłosić się na TS3 w celu założenia konta.
Wszystkie błędy należy zgłaszać na naszym forum w odpowiednim dziale.

Forum: 

forum.ranos.pl

TS3: 

ts3.ranos.pl

Client: 

https://mega.nz/#!bRlhUIIK!R-YV9qd8z1R6WPRzVFHMpV0FBC_XIcoV-EU7C6v8iA8

Skan: 

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/82/7j/vf/b97x8d.jpg
Opublikowano

Powodzenia, osobiście nie polecam ponieważ Andrew jest kłamcą który chce szybko zyskać hajs. Bywały sytuacje kiedy banował za prawdę, niczego winnych ludzi, server max 2 msc reklama jak zawsze u osób za 10 zł, która jest niby reklamą. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Jeżeli to projekt Adrewa i Craash to nie polecam. Prowadziłem gildie Invades, oraz miałem nick JaramTenSmak, inni będą wiedzieli, przekręty na tym serverze były niezłe, a bany wyciągane za nic, oraz dawanie ulepek innym nie było dobrym pomysłem.

­

Ty też święty nie jesteś, zrobiłem Ci reklamę na MPC za free, prezentację itp a Ty nawet nie podziękowałeś tylko odesłałeś mnie z kwitkiem, wiec jak możesz to nie pisz bzdur o uczciwości.

Jaram witam grałem na każdym metku gdzie grała gildia invades i na każdym dostawales bany za przekręty. Więc o jakich tu przekrętach piszesz człowieku jak pograłeś moze z tydzień.. Zapraszam całą gildię do wypowiadania się o JaramTenPrzekręt ... bez pozdrowień.

Edit@

CO TERAZ NIE MA NIC NA TEMAT SERWERA BO EDYTOWAŁEŚ WEŹ BO JESTEŚ ŚMIESZNY JESZCZE WYSKAKUJESZ Z PROPOZYCJĄ JE*NIJ SIĘ W TEN PUSTY CZEREB...

mVfQ35j.png

Opublikowano

A drop latwy czy im wyższy lvl eq to ciężej?

Drop wszędzie z takim samym %, ale im większy lvl tym trudniej z expem :)

mVfQ35j.png

Opublikowano

Ten Hax którego nazywają Haxsiorem ? jeśli tak to nie zagram niezły idiota,chyba że się mylę :)

Chyba mnie z kimś pomyliłeś kolego :P

mVfQ35j.png

Opublikowano

Prezentacja mi się podoba jak i sam serwer :D Może wbije na start akurat ferie się zaczną xD

Balans klas jest zrobiony czy będziecie nad nim pracować w trakcie bety?

Drop z metków jest na każdym lvlu czy jak polece z lvlem to bd musiał dropka zrobić?

Moby biją dużo? Chodzi mi o to czy do ninji buffa bd musiał mieć :P

Troche lipa że tylko zamknięta beta :/

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ten Hax którego nazywają Haxsiorem ? jeśli tak to nie zagram niezły idiota,chyba że się mylę  :)

Zawitam dziś wieczorem na ts  :D zobaczę czy to ty czy nie ty poznam cię po głosie,także do usłyszenia wieczorem na ts ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...