Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co?Serwer sam w sobie mi się mega podoba,z chęcią bym zagrał ale tak jak pisałem Andrew rozdawał eQ moderatorowi forum (Craaashowi) + Ukradli całe moje eQ i IS'a z konta :) (Tak wiem,że zaraz będzie tłumaczenie że to nie on bo coś tam...)

Na serwerze ISH*A od ponad pół roku liczba graczy nie przekraczała 100 osób ;)

Tyle.

Co trzeba mieć nie tak z głowa by sądzić, że administracja okrada graczy z ekwipunku, który sobie może sama zrobić. No po prostu tragedia

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co trzeba mieć nie tak z głowa by sądzić, że administracja okrada graczy z ekwipunku, który sobie może sama zrobić. No po prostu tragedia

Mnie też to dziwi, ale ten człowiek sobie coś ubzdurał ;p ale cóż niektórym nie wytłumaczysz ;/

Opublikowano

takiego serwera szukałem od ładnych kilku miesięcy , oby było tak jak w prezenetacji , teraz wszyscy pchają się na gówniane serwery easy-pvp ... brak już takich w miarę porządnych serwerów , mam NADZIEJĘ , ŻE BĘDĄ TAM NAGRYWAĆ JUTUBERZY 

no fakt .. od czego jest navi... 

83314514828939058335.png

Opublikowano

takiego serwera szukałem od ładnych kilku miesięcy , oby było tak jak w prezenetacji , teraz wszyscy pchają się na gówniane serwery easy-pvp ... brak już takich w miarę porządnych serwerów , mam NADZIEJĘ , ŻE BĘDĄ TAM NAGRYWAĆ JUTUBERZY 

Dziś wieczorem będę pisał do youtuberów i uzgadniał odcineczki :)

Niektórzy już sami się do nas zgłaszają ;)

Opublikowano

no fakt .. od czego jest navi... 

Czyli, że jakby żaden youtuber nie nagrywał filmów z tego serwera to byś nie zagrał? wtf

@top

Powodzenia, serwer taki trochę jak inne.

tenor.gif

Opublikowano

Czy exp bd przyjemny ? Tzn. Czy bd męczył sie przy expie ze lvl bede expil kilkadziesiąt minut czy kilka/nascie

Opublikowano

Czy exp bd przyjemny ? Tzn. Czy bd męczył sie przy expie ze lvl bede expil kilkadziesiąt minut czy kilka/nascie

nie będzie to kilkadziesiąt minut na level :) raczej kilkanaście aczkolwiek na levealch 180+ może być ciężko.

Opublikowano

Polecam administrację, czasowa trochę upierdliwa ale szczegółowa. Godna polecenia.

Dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze odnośnie grafik! Pozdrawiam. 

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Wszystko jest super, ale Bonzo zamiata całą Polską scenę Metin2.

Racja! Bonzo wygrywa ze wszystkim.

0FjmOqs.jpg

Polecam administrację, czasowa trochę upierdliwa ale szczegółowa. Godna polecenia.

Dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze odnośnie grafik! Pozdrawiam. 

Również polecam grafika. Godny Polecenia!

Opublikowano

Co ile resp metków?

Resp metinów co 8 minut ;) jest ich dosyć sporo na mapkach ale ulepek też będzie trochę potrzebnych.

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie, kiedy beta  ?

Closed bete (tylko dla testerów z TS3 bo inaczej to nie ma sensu) mamy zamiar rozpocząć we wtorek.

Opublikowano

Mam nadzieje ze exp będzie przyjemny

Doświadczenie jest dopasowane tak aby expiło się przyjemnie ale na wyższych poziomach będzie trudniej :) Pozdrawiam

mVfQ35j.png

Opublikowano

Andrew XDD jakieś specjalne kostiumy co znowu będziesz sprzedawał na boku będą? :3 

Harnaś, widać mało wiesz bo Andrew nawet na Ishya potrafił wbić się na konta ludzi którzy mu zagrażali, wywalać eq, oraz obrażać samego siebie, żeby mieć powód do zbanowania :) 

Opublikowano

Hahahaha Kolejny server jakże wspaniałego Andrewka xD

Jak widzę komentarze pana HA i GM ze po co kraść eq  skoro można sobie zrobić w Navi...

Owszem można, ale tyle kont steam graczy z Ishya które posiada lub posiadał juz w Navi nie zrobi :D

Hejty za 3...2...1...

Opublikowano

Andrew XDD jakieś specjalne kostiumy co znowu będziesz sprzedawał na boku będą? :3 

Harnaś, widać mało wiesz bo Andrew nawet na Ishya potrafił wbić się na konta ludzi którzy mu zagrażali, wywalać eq, oraz obrażać samego siebie, żeby mieć powód do zbanowania :)

W jaki sposób mi zagrażali ? xD

Hahahaha Kolejny server jakże wspaniałego Andrewka xD

Jak widzę komentarze pana HA i GM ze po co kraść eq  skoro można sobie zrobić w Navi...

Owszem można, ale tyle kont steam graczy z Ishya które posiada lub posiadał juz w Navi nie zrobi :D

Hejty za 3...2...1...

nie ma to jak hejt byłego GM, który rozdawał itemy między innymi koleżance wyżej ;)

Każdy kto potrafi logicznie myśleć nie uwierzy w te bzdury, więc jeśli już coś piszecie to z sensem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Po co ktoś miałby niszczyć własny serwer? Czy wy w ogóle wierzycie w to co piszecie? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...