Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Drodzy gracze! Zbliżamy się do startu wielkimi krokami! Na naszej stronie możecie już rejestrować swoje konta.

Jutro pojawi się prezentacja w dziale publikacji, filmiki na YT oraz reklama na facebooku.

Jutro też odbędzie się pierwszy konkurs na SM na naszym fanpage na facebooku.

Oficjalny Client jest już dostepny do pobrania.

Strona główna:

Forum serwera:

TS3:

ts3.ranos.pl

Fanpage:

Client link #1:

Client link #2:

Skan:

Do zobaczenia na starcie!

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez szału, aczkolwiek i tak dość dobrze się prezentuje jak na aktualny stan serwerów robionych "pare miesięcy" a nawet i "pare lat". Prezentacja miła dla oka, good luck ;-)

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna i przejrzysta. Serwer godny uwagi, ma wiele nowości i na pewno zawitam na starcie! 

Opublikowano

Zapraszamy bardzo serdecznie na serwer, jeżeli ktoś ma pytania i chce porozmawiać z administracją czekamy na ts. Wystarczy wejść na forum i kliknąć TeamSpeak3.

mVfQ35j.png

Opublikowano

Client serwera dostępny będzie w poniedziałek wieczorem, będzie też możliwość sprawdzenia serwera na zamkniętej becie, ale warunkiem jest posiadanie TS3. Bliższe informacje zostaną podane jutro na naszym fanpage.

Opublikowano

SERDECZNIE NIE POLECAM SERWERA!

SERWER NA MAX 2 MIESIĄCE TAK SAMO JAK TEV*A ORAZ ISH*A.

+Andryw-17 letni właściciel serwera który rozdaje eQ znajomym. :) 

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

SERDECZNIE NIE POLECAM SERWERA!

SERWER NA MAX 2 MIESIĄCE TAK SAMO JAK TEV*A ORAZ ISH*A.

+Andryw-17 letni właściciel serwera który rozdaje eQ znajomym. :)

Zacznijmy od tego, że Andrew jest już pełnoletni. Na jakiej podstawie osądzasz nas o rozdawanie eq? Masz jakieś dowody? Nigdy nie było u nas na serwerach takiej sytuacji że ktoś komuś rozdał ekwipunek ..

Ciekawe, mówisz że serwer jest na 2 miesiące? Nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie ale Serwer ISH*A został zamknięty w styczniu tego roku a wystartował w grudniu roku 2014 Pozdrawiam ..

+

Jeszcze dodam, że Andrew blokuje wszystkim Mistrzom Gry komendę do dodawania sobie itemów ..  

mVfQ35j.png

Opublikowano

Graficznie pięknie.

Widać kto robił :)

Serwer się zbytnio nie wyróżnia.

Na serwerze znajdziesz : System wróżenia,  Autorski system umiejętności pasywnych, Autorskie mapy których nie zobaczysz na żadnych innych serwerach, 250 pytań na event OX ( Gwarantuje Ci że żaden serwer nie ma tylu ponieważ jest to zbyt czasochłonne ) po to aby pytania się nie powtarzały .. Jednak się czymś wyróżnia podałem kilka przykładów z wielu.. 

mVfQ35j.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Andrew jest już pełnoletni. Na jakiej podstawie osądzasz nas o rozdawanie eq? Masz jakieś dowody? Nigdy nie było u nas na serwerach takiej sytuacji że ktoś komuś rozdał ekwipunek ..

Ciekawe, mówisz że serwer jest na 2 miesiące? Nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie ale Serwer ISH*A został zamknięty w styczniu tego roku a wystartował w grudniu roku 2014 Pozdrawiam ..

+

Jeszcze dodam, że Andrew blokuje wszystkim Mistrzom Gry komendę do dodawania sobie itemów ..  

Wiesz co?Serwer sam w sobie mi się mega podoba,z chęcią bym zagrał ale tak jak pisałem Andrew rozdawał eQ moderatorowi forum (Craaashowi) + Ukradli całe moje eQ i IS'a z konta :) (Tak wiem,że zaraz będzie tłumaczenie że to nie on bo coś tam...)

Na serwerze ISH*A od ponad pół roku liczba graczy nie przekraczała 100 osób ;)

Tyle.

Opublikowano

Wiesz co?Serwer sam w sobie mi się mega podoba,z chęcią bym zagrał ale tak jak pisałem Andrew rozdawał eQ moderatorowi forum (Craaashowi) + Ukradli całe moje eQ i IS'a z konta :) (Tak wiem,że zaraz będzie tłumaczenie że to nie on bo coś tam...)

Na serwerze ISH*A od ponad pół roku liczba graczy nie przekraczała 100 osób ;)

Tyle.

A to Ty jesteś :) Powiem Ci haha Dziwna sprawa Okradł cię Właściciel serwera Tak ? Śmieszne nie wiem czy masz pojęcie o tym, że każdy technik ma dostęp do komend w których może dawać sobie itemy jakie chce i z ilościom um lud sr... Po co technikowi serwera twój ekwipunek stary zastanów się porządnie .. Wpisywałeś gdzieś hasło przy kolegach? może to właśnie oni cie okradli a nie administrator serwera człowieku .. ;p I co do sprawy twojego konta na Te*i sam osobiście zainteresowałem się tym co mówiłeś że administrator cię okradł i ip które logowało się na twoje konto nie jest nikogo z naszej administracji ani Andrewa ani Crasha ..

mVfQ35j.png

Opublikowano

Witam jak dla mnie no naprawdę fajny serwer i widać, że administracja się postarała.i bardzo fajnie się serwer zapowiada i czekam na start. I bardzo mi się podoba grafika, polecam serwer i widzimy się w top 3 :).

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

A to Ty jesteś :) Powiem Ci haha Dziwna sprawa Okradł cię Właściciel serwera Tak ? Śmieszne nie wiem czy masz pojęcie o tym, że każdy technik ma dostęp do komend w których może dawać sobie itemy jakie chce i z ilościom um lud sr... Po co technikowi serwera twój ekwipunek stary zastanów się porządnie .. Wpisywałeś gdzieś hasło przy kolegach? może to właśnie oni cie okradli a nie administrator serwera człowieku .. ;p I co do sprawy twojego konta na Te*i sam osobiście zainteresowałem się tym co mówiłeś że administrator cię okradł i ip które logowało się na twoje konto nie jest nikogo z naszej administracji ani Andrewa ani Crasha ..

Wiedziałem,że będzie takie tłumaczenie lecz potwierdzenie tego co piszę jest tu:

Rozmowa z adminem Tev** (Azurin'em):01996276886031768845.png

Opublikowano

No tak średnio mi się podoba... Nie ma tu zbytnio innowacji.. Serwer jak serwer, ale może chociaż nie będzie aż tak zbugowany jak niektóre :P.

Jeżeli możesz podać kilka powodów dlaczego serwer Ci się średnio podoba co moglibyśmy zmienić dodać aby graczom takim jak Ty serwer spodobał się bardziej. Co chciałbyś zobaczyć na serwerze może byś chciał coś zmienić ? Możesz wszystko opisać w poście i poczytamy zobaczymy :) Na pewno zainteresujemy się każdą propozycją graczy na temat serwera. Pozdrawiam :)

mVfQ35j.png

Opublikowano

Wiedziałem,że będzie takie tłumaczenie lecz potwierdzenie tego co piszę jest tu:

Witam kolego, naprawdę to sensu w ogóle nie ma. Dajesz jakieś SS bez imienia i naprawdę robisz tylko spam. Jak chcesz takie cos wyjaśnić to proszę napisz do kolegi na pw.A nie na prezentacji serwera, bo to jest spam.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie wiem jak długo grałeś na te*i ale Mistrz Gry Azurin psuł i będzie psuł opinie serwera ponieważ chciał sprzedać gm za psc 50 zł i wyrzucał eq gm na ziemie dlatego po tym incydencie cofnęliśmy bazę o 24h po to aby ktoś kto zebrał te itemy ich nie mia. Jak Azurin został zbanowany na ts serwerze i forum oburzył się i zaczął chejtować serwer więc to że napisał Ci on to nic nie znaczy bo eq navi zostało usunięte z serwera. 

mVfQ35j.png

Opublikowano

Jeżeli możesz podać kilka powodów dlaczego serwer Ci się średnio podoba co moglibyśmy zmienić dodać aby graczom takim jak Ty serwer spodobał się bardziej. Co chciałbyś zobaczyć na serwerze może byś chciał coś zmienić ? Możesz wszystko opisać w poście i poczytamy zobaczymy :) Na pewno zainteresujemy się każdą propozycją graczy na temat serwera. Pozdrawiam :)

Wiesz jest dużo rzeczy, które można dodać. Szkoda mi wymieniać bo raczej tego nie zrobicie (chodzi tu o zaawansowane dosyć rzeczy ;)). No ale mogę polecić serwer bo kojarzę Andrewa jako pomocnego gościa na MPC.

Opublikowano

Wiesz jest dużo rzeczy, które można dodać. Szkoda mi wymieniać bo raczej tego nie zrobicie (chodzi tu o zaawansowane dosyć rzeczy ;)). No ale mogę polecić serwer bo kojarzę Andrewa jako pomocnego gościa na MPC.

"Szkoda wymieniać bo raczej tego nie zrobicie " - W programowaniu nie ma rzeczy niemożliwych wszystko się da zrobić. Dlaczego z góry zakładasz, że nie potrafimy tego zrobić skoro twierdzisz że znasz Andrewa z tego że pomaga na forum :) Jeżeli już pomaga i robi to dobrze to zna się na rzeczy nie :) ? Podaj kilka propozycji.

mVfQ35j.png

Opublikowano

Zastanawiam sie jednak czy ten serwer powinniśmy zaliczać do serwerów typu MEDIUM.

Serwerowi klasycznie życzę wieczności a administracji owocnych plonów.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Od siebie dodam, ze serwer jest swietny. Chlopacy poswiecaja mu mnostwo czasu, wiec wszystko powinno byc super. :)

Opublikowano

No tak średnio mi się podoba... Nie ma tu zbytnio innowacji.. Serwer jak serwer, ale może chociaż nie będzie aż tak zbugowany jak niektóre :P.

Serwer z założenia ma być połączeniem klasyki i nowości. Nie chcemy robić jakiś nowości z kosmosu. To ma być serwer z klimatem. Na serwerze dbamy o dopracowanie każdego szczegółu - poprawiliśmy wiele rzeczy, których tutaj nie opisaliśmy np:

- w 100% odbugowane NNO, które nigdy nie padnie

- pełne przechodzenie przez pety (nawet podczas wykonywania animacji)

- usunięcie flag królestw nad NPC i petami

- i wiele wiele innych

Zastanawiam sie jednak czy ten serwer powinniśmy zaliczać do serwerów typu MEDIUM.

Serwerowi klasycznie życzę wieczności a administracji owocnych plonów.

Kiedyś napisałem, że serwer jest Medium/Easy i potem ludzie pisali, że jest za ciężko bo jednak Easy w nazwie jest.

Teraz nie wybieram już rozwiązań pośrednich, które są najgorsze ze wszystkich, więc serwer przyjmujemy jako Medium.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...