Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metek2 [Dedyk] [Easy]

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Zaufało nam ponad 100 tyś graczy" oooo matko, licznik Wam wytrzyma to napięcie? xDD .. Nic ciekawego nie pokazaliście, krótka prezentacja, brakuje  szczegółów, sety zbroi tzn hw jeszcze pamiętam z serwerów 13/14 xD .. Jak dla mnie 0 nowości, serwer gotowiec. Nie zagram lecz powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mój post został wyczyszczony? Twórca serwera za bardzo boi się prawdy? To też pokazuje jednocześnie podejście modów na tym forum. Prawdy pisać nie można?

@Top: Z mojej strony jako gracza 1 odsłony (Resh pozdrawia) mogę polecić dla osób, które nie boją się zbuggowanych postaci, zbuggowanych biologów i ogólnie serwera, gdzie po tygodniu mania maxymalnego lvl'a nie ma co robić. Mi się serwer podobał poza tym, że moja postać była jednym wielkim buggiem (kryty nie istniały, duch bił 3x tyle co sfera (grałem BM'em), skile 2 rzędne biły 1/5 sfery z krytem, sfera nie mogła uderzyć krytycznie, nie dało się wygrać na nikogo BM'em, bo odpał pozwalał mieć 98% na magię = biłeś 3k ze skili podczas gdy przeciwnik miał 180k HP. :) ). Tyle ode mnie. Odgrzewanie Shad starego kotleta nigdy nie było sensowne. Poza tym, wywalenie jedynej osoby, która w jakiś sposób potrafiła się dogadać z nami (Szpiegu) sprawiło, że strzeliłeś sobie w kolano.

Opublikowano

Nie polecam! :'')  :((  ~ Moje konto na mpc-forum (metin21998) zostalo wczoraj zablokowane za ukazanie prawdy w jednym z moich komentarzy tutaj. Tak trzymac mpc! 

Nowy Technik Lexani...a jedyne co zmienil po mnie to, pozmienial kolory czatu i zmienil pare ikonek z opisami. Na TuT'ach z mpc szalej.  :yay:

Dobra dodal nowe KD, woah..^ Skill. Nawet bugu ze startowym pakietem metka nie naprawliliscie.

Zrestartowaliscie wszystkie konta po 2 latach istnienia serwera, serio? Kto bedzie wam gral na serwerze, ktory jest na poziomie privow z 2010 roku.

Pozdrawiam, SzpieGu.

Opublikowano

DDosy lecą, co chwile w********a cię z serwera,chociaż serwer fajny,miło się expi. 

Wyłączyli skrzyneczki co lvl :/ 

Level fajnie się wbija, z dobrym eq to w godzine 100+ :) 

Ekipa : nie wypowiadam się bo nie znam ;DD

Pozdrawiam, wyexpie ten 150lv i bd spierdalał chyba z tego serwera :DD 

btw. osob z 100 gra

Uśmiałem się jak przeczytałem "zaufało nam ponad 100tyś graczy" XDD

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

Te miliony ulepszeń kojarzyły mi sie tylko z "Metkiem" xD

Na poprzedniej odsłonie trochę ludzi grało i oby teraz było jeszcze więcej. Powodzenia

PS: Te Hwangi to powinny być na każdym serwie, bo niszczą system.

nlUSIa9.png

Opublikowano

o moje stare pliki <3 na podstawce clienta  z therisa @Boxxy widzisz to my friend? 

Faktycznie, widzę ziombel, ale to był/jest przecież serwer twojego kolegi, jak kiedyś mówiłeś.  :yay:

Co do serwera, na bazie gotowca, ale od ostatniej odsłony zrobili parę edycji więc trzeba im dać tego małego plusa za to że cokolwiek robią.

Opublikowano

Po pierwsze to licznik jest przekłamany, a po drugie wartość % czego? Wszystkich graczy? Obecnie o 12 jest napisane 90%.. czego?                                                                                                                            EF3aaIn.png

Opublikowano

Faktycznie, widzę ziombel, ale to był/jest przecież serwer twojego kolegi, jak kiedyś mówiłeś.  :yay:

Co do serwera, na bazie gotowca, ale od ostatniej odsłony zrobili parę edycji więc trzeba im dać tego małego plusa za to że cokolwiek robią.

NIE OTWIERAJ SPOILERA!

Juz NIESTETY NIE kolegi :(   ( UKRADŁ MI FANPAKE  TROYI Z +2K LAJKÓW   xD ) PS Fajny spoiler xDDDDDDD

Znowu przy  50 graczach ONLINE  na stronie będzie pisać 800 xDD 

ciekawy jestem czy SHAD  usunął te yang bugi  które  porobiłem oraz  itemy niskopoziomowe z bonami  10000 na potwory  po 60 % abs NA KLASY ITP 

Opublikowano

Juz NIESTETY NIE kolegi :(   ( UKRADŁ MI FANPAKE  TROYI Z +2K LAJKÓW   xD ) PS Fajny spoiler xDDDDDDD

Znowu przy  50 graczach ONLINE  na stronie będzie pisać 800 xDD 

ciekawy jestem czy SHAD  usunął te yang bugi  które  porobiłem oraz  itemy niskopoziomowe z bonami  10000 na potwory  po 60 % abs NA KLASY ITP 

Ja je usuwalem z rok temu :'p A szkoda..  :s

~szpiegu.

Opublikowano

Serwer jest mega zepsuty to nie jest już ten sam serwer który był wcześniej nie polecam wykasowali konta i wykasowali unikalną atmosferę serwera 

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytania na czasie: opłaca się grać? Trzeba wydawać kasę, czy można na luzie bez tego? Ile osób online w południe/wieczorem?

Makoto is not amused.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...