Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metek2 [Dedyk] [Easy]

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie doczytałem całej prezentacji pewnie i mam kilka pytań.

Czy nadal jest GM mode?

Czy bs jest wbudowany?

Czy jest na src?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Nie ma Antka to nie ma Metka. Kto nas będzie banował bez podania powodu jak kiedyś? :(

Btw. Zagrać może i zagram, ale jeżeli wszystko będzie pobuggowane jak kiedyś, jak buggujący się biolog, bonusy itp., to podziękuję. :)

Opublikowano

Serwer a.k.a odgrzewany kotlet nie polecam tutaj grać z kilku powodów :

1 Technik któy jest nie ograniety (Lexani i Messir) administracja to samo

2 Z serwera bylo tyle wycieków Bazy, Plików że to głowa mała

3 serwer jest po prostu słaby i piszą że każdy gracz ma GMode a tak nie jest dopiero jak wydasz hajs dostaniesz GM mode który nic nie może.

4 Shad robi ludzi na hajs.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Witam jak dla mnie to fajny serwer, ale wasze forum jest Mega dziwne i fajnie by było jak byście zrobić takie normalnie Forum to wasze jest takie trochę dziwne.Ale na pewno zagram, bo fajny serwer.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nigdy nie grałem na czymś takim, ale wszystkie kończyny dam sobie uciąć, że nie mieliście 100 tysięcy GRACZY tylko może (w co też wątpię) 100 tysięcy POSTACI. Na jedno konto z 4 postacie, a większość zwykle ma kilka kont także sobie podzielcie.

Opublikowano

Serwera nie polecam. Nie posiadam facebooka, więc nie można się nawet zarejestrować.

Pozdrowienia dla debila, który wpadł na taki pomysł.

Opublikowano

1. shad - ten punkt wyjaśniłby czemu nie polecam tego serwera, ale pociągnę to dalej.

2. na poprzedniej odsłonie technikiem był szpiegu (hehe) wszystko co związane z tym serwera ma, więc wątpię, że NIC tam się nie wydarzy złego,

shad nie jest technikiem zeby wszystko dopracować...

3. graczy tam gra garstka może 100 przy dobrych wiatrach, a licznik? żenada :O

4. bugi to drugie imię serwera - już na początku zobaczymy, że z wierzchowca startowego nie można bić, a konia po prostu nie ma.

5. nie wywiązują się z konkursów na sm/gm mode - na poprzedniej prezce dałem dowody jak shad mnie wychujal w konkursie graficznym - zrobilem grafike i mialem dosc gm mode za 30 dni ale dla niego szkoda hajsu - dostałem gratis - BANA (dowody sa na poprzednich prezkach ktore sa w koszu ^^)

6. balans? haha albo hity za szybkie albo za wolne ale coz.. (patrz pkt. 1 i 2) graj mentalem - masz szanse w topce (inne klasy odpadają, a juzn a pewno body ktory jest totalnie zerem)

7. healer to samo zero jakich malo

8. przekrety to juz norma tutaj, wiec nie warto grac jak chcesz uczciwie wejsc w topke

9. nie polecam, elo

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...