Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na ukryty serwer Skandynawia 2

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję osób do grania na ukrytym serwerze Skandynawia 2. Ceny na licytacjach

*Irków 100.000 - 5kk

*Lf3 1kk - 15kk

*BO2 1kk - 10kk

Jeśli ktoś chętny grać niech piszę na pw albo napiszę podanie do klanu [ρℓ™] ρσℓѕкι тєαм ( w podaniu napisać że z MPC)

Jak wejść na serwer ?

Jako że jest to serwer ukryty nie da się na niego tak po prostu wejść jak na inne, musicie założyć konto na stronie: http://pl.bigpoint.com/ następnie wybrać grę DarkOrbit (powinna być po kliknięciu w zakładkę "Akcja"). Na podstronie która wyskoczy musisz kliknąć na Stwórz nowe konto w grze, a następnie rozwinąć czerwoną listę (sama z siebie lista się nie pojawi, będzie tylko serwer na który gra będzie chciała Ciebie przenieść np. Polska 3, dopiero po kliknięciu na nazwę serwera w czerwonej ramce wysunie się lista) i tam wybrać serwer Skandynawia 2.

Opublikowano

nie bd pisal w tamtym temacie bo tu dalem opis jak wejsc na serwer...

Ale mógłbyś chociaż na pytania odpowiedzieć. :) Bo nie wiem czy jest sens zakładania konta.

Opublikowano

Ale mógłbyś chociaż na pytania odpowiedzieć. :) Bo nie wiem czy jest sens zakładania konta.

gram od piątku mam 5 hangarów wega golec leonek i 2 puste full irka pet  formacja romba  5 lf3 i 5 bo2 bo od dziis licytuje;)

Opublikowano

Jak z graczami? Dzieje się coś czy pustkami świeci? Bocisz czy grasz normalnie? Romb i pet przy takim wyposażeniu to jednak dość spory wydatek, kogoś już masz w ekipie czy póki co grasz sam? Myślę, że wpadnę jak będzie nas kilkoro, btw. jakiś TS czy coś wchodzi w grę?

I jak z tą firmą? Bo nie wiem gdzie konto robić.

Opublikowano

Jak z graczami? Dzieje się coś czy pustkami świeci? Bocisz czy grasz normalnie? Romb i pet przy takim wyposażeniu to jednak dość spory wydatek, kogoś już masz w ekipie czy póki co grasz sam? Myślę, że wpadnę jak będzie nas kilkoro, btw. jakiś TS czy coś wchodzi w grę?

Z tego co widzę klan stworzony jest na mmo, aktualnie latam na pierwszej gali i za dużo ludzi tu nie ma, ale możliwe że na drugiej coś się dzieje.

Przynajmniej na spokojnie można konto rozwijać na razie ;)

Opublikowano

Bocik też lata rabatówkę kopiłem podwajacz też ;) 

Z tego co widzę klan stworzony jest na mmo, aktualnie latam na pierwszej gali i za dużo ludzi tu nie ma, ale możliwe że na drugiej coś się dzieje.

Przynajmniej na spokojnie można konto rozwijać na razie ;)

Ts załatwię może na MPC sie miejsce znajdzie, idę pytać zaraz ;)

Opublikowano

@ref

Zapraszamy wszystkich do wspólnej gry, trzeba zaludnić ten serwer ;)

W klanie jest nas już 4, ale Polaków z tego co widziałem gra jeszcze trochę na tym serwerze :)

Jak co wbijajcie na MMO

Opublikowano

Dołączyłem do was :) łatwo się tam zarabia? :P

#EDIT:

Dostałem bana na chat :x bo napisałem na /w że jestem z MPCForum, pozdro :x

#EDIT2:

Jakbyś miał TS3 to podaj na PW :) A jak nie macie to mogę załatwić :)

Opublikowano

Potrzebuje pomocy, najlepiej ktoś kto zrobił już konto i gra tam. 

Mam zrobić konto na http://pl.bigpoint.com/ . Wchodzę tam lecz nie widzę gdzie jest utwórz konto :3 

Jak zrobisz konto na tym to najedz myszka na "AKCJA" i kliknij potem DarkOrbit, tam powinno być właśnie "Stwórz nowe konto w grze" klikasz w to i wybierasz Skandynawia 2. Przynajmniej mi tak zadziałało :)

Natomiast ja zadam pytanie! Czy macie TS3 jakiegoś? :C

Opublikowano

Dołączyłem do was :) łatwo się tam zarabia? :P

#EDIT:

Dostałem bana na chat :x bo napisałem na /w że jestem z MPCForum, pozdro :x

#EDIT2:

Jakbyś miał TS3 to podaj na PW :) A jak nie macie to mogę załatwić :)

Jak masz skylab w miare rozwinięty to można bardzo szybko się dorobić starej FE, ja irki kupowałem za 0,5-3mln, napędy po 300tyś, osłonki za około 1mln można dostać najdroższe LF3 tu najczęściej około 10mln.

Problem jest taki że nie ma jakiejś grupy która biłaby kubiki tylko ludzie tam pojedynczo biją, ale jak zbierzemy się później klanem to spokojnie pobijemy.

Na początek misje na 1gali, a później przeniesiemy się na dk :)

P.S. Mamy od dziś mamy TS'a wejdziesz do klanu wszystkiego się dowiesz ;)

MMO zapraszamy! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...