Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CandyBot

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Robiłem wszystko mam - NET Framework 4.5,- Windows 7\ - Internet Explorer z zainstalowanym Adobe Flash Playerem, a nadal wyświetla mi się białe tło bez mapy, w win też ma ustawione przezroczystość itp. nie mam pojęcia czemu nie działa, może ma ktoś jakiś pomysł jak na to zaradzić ?

Opublikowano

Witam ;)

Wiem że wymagany system windows 7 a mam xp ;/ bo lapek mi sie zepsul z windowsem10 :) i mam starego kompa :)
i ma ktoś pomysł jak w miare prosto oszukac jakos bota zeby na systemie xp szedł ?

Tylko nie virtualbox ;)

może inną pomocną odpowiedź otrzymam ;)

a napewno sie da ;) jak sie chce

Opublikowano

Witam jak mam się zalogować do bota jak pisze wrong username? Proszę o pomoc

Do bota nie można się zalogować, ponieważ BP zaktualizowało logowanie za pomocą SID i obecne żaden z PB nie działa
Opublikowano

Witam jak mam się zalogować do bota jak pisze wrong username? Proszę o pomoc

Do bota nie można się zalogować, ponieważ BP zaktualizowało logowanie za pomocą SID i obecne żaden z PB nie działa

Masz może informacje na temat tego ? kiedy będzie może jakaś aktualizacja ( o ile będzie) bądz jest jakiś bot podobny który dziala jak candybot ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Korzystałem z bota i byłem bardzo z niego zadowolony. 

Ostatnio przypomniałem sobie o nim i loguje się na nim bez problemu (Poprzez login i hasło bo i tak mi wisi utrata konta). Problem pojawia się po zalogowaniu. Normalnie w ekranie pojawiał się obraz ładowania systemu gwiezdnego, teraz pojawia mi się obraz logowania do Dark Orbit. Aktualizowanie Adobe Flasha na IE oraz na Chromie z którego korzystam dużo nie zmieniło (W sumie co miało, w końcu nie pojawiało mi się że Adobe nie działa czy coś), bycie zalogowanym w każdej z przeglądarek też nic nie zmienił. Ponowne pobranie zipa też nic nie zmieniło. 

Czy mogę coś jeszcze zrobić co pozwoli mi korzystać z tego bota tak jak dawniej?

Opublikowano

@up Ponieważ autor porzucił projekt i bot już jest martwy, jednak na pewnym forum(nie mogę tu go wymienić) wydał wersję zpaczowaną i działa normalnie.

Poszukasz trochę w internecie to znajdziesz ;)

7729614441163031041951.png

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten bot zaktualizowany tez nie dziala wiece nie polecam :P

Mój komputer:

CPU: i5-750 3.2 GHz OC GPU: GB GTX 1060 3 GB RAM: 4 x GR1333D364L9/2G
MOBO: GA-P55A-UD3 HDD: STM3500630AS SSD : SiliconPower A55 256GB PSUSupremo FM2 Gold 750W

CASE: SPC RG1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...