Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CandyBot

Raytlion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot niestety nie jest już wspierany przez twórcę, prace nad nim zostały wstrzymane. Z tego co mi aktualnie wiadomo, First chce sprzedać swój projekt i nie ma zamiaru wracać do jego kontynuacji.

Tez to slyszalem

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot niestety nie jest już wspierany przez twórcę, prace nad nim zostały wstrzymane. Z tego co mi aktualnie wiadomo, First chce sprzedać swój projekt i nie ma zamiaru wracać do jego kontynuacji.

Tez to slyszalem

Tu nie ma co słyszeć, jest to oficjalna informacja prosto od twórcy.

Opublikowano

Bot, czy to po 5 minutach czy to po 6 godzinach zbierania boxów na 4-1 potrafi sie zbugowac i poleciec na 3-4 w lewy górny róg i siedziec tam cały czas, da sie cos z tym zrobic?

Opublikowano

Bot, czy to po 5 minutach czy to po 6 godzinach zbierania boxów na 4-1 potrafi sie zbugowac i poleciec na 3-4 w lewy górny róg i siedziec tam cały czas, da sie cos z tym zrobic?

Z tego co mi wiadomo błąd wersji 1.10, spróbuj pobrać 1.09, ja sam aktualnie na tej bocę.

@TheBlus

Wrzucę, ale niestety teraz już nie dam rady, jestem lekko spóźniony i muszę lecieć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Raytlion

miałem 4.0 ale zainsalowałem 4.5 i bot jest w stanie sie zalogować na konto ale potem robi sie kolejny porblem  http://scr.hu/3epn/tr5f9   i tak jest cały czas ( biała mapa) jak biore open map to pisze zeby flash playera zainstalowac, noto zainstalwoałem i dalej to samo ( instalowałem przez zwykłą przeglądarke a nie przez to onko w bocie bo sie nieda)  i jak ugóru klikne play to w logu pisze cały czas ze starting i nic wiece sie niedzieje

Opublikowano

Raytlion

miałem 4.0 ale zainsalowałem 4.5 i bot jest w stanie sie zalogować na konto ale potem robi sie kolejny porblem  http://scr.hu/3epn/tr5f9   i tak jest cały czas ( biała mapa) jak biore open map to pisze zeby flash playera zainstalowac, noto zainstalwoałem i dalej to samo ( instalowałem przez zwykłą przeglądarke a nie przez to onko w bocie bo sie nieda)  i jak ugóru klikne play to w logu pisze cały czas ze starting i nic wiece sie niedzieje

Flash playera instaluj przez explorera.

Opublikowano

Raytlion

ok bot lata tylko mam problem kolejny ponieważ bot omija boxy. colect box i bonus box mam zaznaczone i sensivity na 88 ustawione i  przez 15 minut latania na 4-1 w statystykach pisze ze tylko 5600 credytów znalałż i tyle, podpowie ktoś jak ustawic tego bota?

Edit.

dobra juz nnieaktualne włączyłem i wyłączeyłem bota i na tych samych ustawieniach zaczał zbierać :D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

co zrobic zeby bocik nie lecial na promieniowanie bo tam pada ;/

To tylko beta, niestety czasem mu się zdarzy, taki kaprys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...