Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walentynki jak spędzacie?

Gość pluto20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Spędzę jak każdy zwykły dzień, nie ma sensu organizowania czegokolwiek dla zamerykanizowanego "święta" komercji. Natomiast tzw. "zakochani" powinni spędzać miłe chwilę zawsze jeśli nadarzy się na to okazja, a nie z powodu tego wymysłu zachodniej kultury.

1294477714-U1.png

Opublikowano

To jest dzien jak każdy inny wiec nie mam planów jako takich, jedynie może cos wypijemy z kolegami ale to sie jeszcze zobaczy.  

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Spędzę jak każdy zwykły dzień, nie ma sensu organizowania czegokolwiek dla zamerykanizowanego "święta" komercji. Natomiast tzw. "zakochani" powinni spędzać miłe chwilę zawsze jeśli nadarzy się na to okazja, a nie z powodu tego wymysłu zachodniej kultury.

co roku jak przychodzi dzień walentynek to widzę to samo pierdolenie xD

Admin Cienia
Opublikowano

co roku jak przychodzi dzień walentynek to widzę to samo pierdolenie xD

@harnaś dlatego, że moje przekonanie na ten temat jest niezmienne, dodatkowo każdy ma inne gusta i upodobania więc nie musisz się z tym zgadzać ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

@harnaś dlatego, że moje przekonanie na ten temat jest niezmienne, dodatkowo każdy ma inne gusta i upodobania więc nie musisz się z tym zgadzać ;)

Ale ja sie absolutnie z tobą zgadzam, po prostu taki jest fakt, że jak przychodzi temat walentynek, to pojawia się masa takich wypowiedzi, dzień jakąś tam symbolikę ma, według mnie idiotyczną, ale pokazywanie jakim to się przeciw i anty nie jest to też jest według mnie śmieszne, no offence ofc.

Opublikowano

Ja pójdę pewnie na jakąś pizze, a potem na jakiś densing z moją :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Hmm, to będzie ciekawy dzień. Wstanę około południa, bo będę po imprezie. Później masturbacja, pogram w grę, zamówię pizzę, zjem pizzę, pogram w grę a później kilka godzin w samolocie. 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

­14 luty, ferie - w domciu lub ze znajomymi w klubie. Miałem dziewczynę, ale nie wytrzymaliśmy do walentynek, więc kolejne "samotne-związkowo" :D

Admin Cienia
Opublikowano

masturbacja

Ja p******e -.-  Używajcie nieco logiki w swoich wypowiedziach, ponieważ poziom wielu tematów zaczyna zachodzić "na psy".

1294477714-U1.png

Opublikowano

W domu, przed komputerem, bo nie mam przyjaciół, tylko w internecie mam kumpli, na których mi zależy. ~Revelacyjny (23:34 5.II.2016r.)

Kochanych walentynek (14 luty) dla Was <3

Opublikowano

Wyskakują mi podwójne posty, proszę o usunięcie.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

jak kazdy inny dzien, moze wyskoczymy do jakiegos chinczyka sie nazrec jak swinie xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...