Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arianea

Arianea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie zwrotu sm, gdyż nie jesteśmy w żaden sposób powiązani ze starą administracja Arianei, Pozdrawiam

Jak to nie jesteście. Stara administracja - Itzel + Jerycho tylko inne nicki i próba zawrócenia ludziom w głowach że niby ktoś kupił pliki i stawia na nowo serwer. Zresztą na waszym - nie waszym fun page'u już też sporo wypowiedzi na ten temat było. A sam ss jak żebracie o hajs na dedyka na FB , który to post był na fun page'u jakieś 2 tygodnie temu, nie pół roku świadczy o podejściu - tylko kasa, kasa kasa.... I tutaj będzie to samo. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt nikogo nie zmyla, projekt zostal odkupiony wiec nalezy do nas.

Ale z tym na fb to skłamaliście i nie wmawiajcie ludziom że pisała to wcześniejsza administracja. ;) 

PS: Serwera nie polecam, administracja po kilku dniach go oleje. 

Opublikowano

Ale z tym na fb to skłamaliście i nie wmawiajcie ludziom że pisała to wcześniejsza administracja. ;) 

PS: Serwera nie polecam, administracja po kilku dniach go oleje.

Nie napisalem nigdzie ze napisala go poprzednia administracja a osoba ktora byla w naszej administracji i zostala wyrzucona.

Jak to nie jesteście. Stara administracja - Itzel + Jerycho tylko inne nicki i próba zawrócenia ludziom w głowach że niby ktoś kupił pliki i stawia na nowo serwer. Zresztą na waszym - nie waszym fun page'u już też sporo wypowiedzi na ten temat było. A sam ss jak żebracie o hajs na dedyka na FB , który to post był na fun page'u jakieś 2 tygodnie temu, nie pół roku świadczy o podejściu - tylko kasa, kasa kasa.... I tutaj będzie to samo. 

Nie polecam.

Jezeli uwazasz ze jestesmy "stara administracja" to zapraszam na tsa o kazdej porze dnia i nocy. Ze starej administracji jest z nami tylko i wylacznie Itzel.

Opublikowano

Server w miarę spoko się zapowiada, tylko te 6/7 bonusy oraz bonusy za misje są bardzo przesadzone... Polecam to zmienić.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

41569384651631716636.jpg

Z takim Teamem to ten serwer długo nie postoi xDDD 

Nie Polecam.

To uzasadnij

Nie polecam bo flourine = upadek szybki 

EDIT. jeszcze mks XDD

Wróżbita Maciej się znalazł

54wu3v.jpg

­

Opublikowano

Nie polecam bo flourine = upadek szybki 

EDIT. jeszcze mks XDD

Skonczyła ci się ślina do lizania dupy Malyszowi? Slucham jaki masz problem do tego, że znajduję się w teamie serwera ;)

Ps: Kiedy będzie dis na arianee może się wypromujesz po 3latach nagrywania ;(

Opublikowano

Skonczyła ci się ślina do lizania dupy Malyszowi? Slucham jaki masz problem do tego, że znajduję się w teamie serwera ;)

Ps: Kiedy będzie dis na arianee może się wypromujesz po 3latach nagrywania ;(

http://scr.hu/0wtwl/4bblx nie narzekam na wyświetlenia.

Dajcie jeszcze do teamu Asfena to będzie piękny serwer.

Edit : Czy na serwerze będzie dalej występował 6/7 bonus? xD

Opublikowano

Oki MKS zobaczymy ile twój serw postoi bo zawsze pod moimi prezkami pisałeś ze padną na starcie xdd

Byłem innym człowiekiem za czasów Moyesa kumplu xD

Opublikowano

pierwsza odsłona była super zobaczymy jak teraz się będzie grało :)

polecam :)

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie,miałem wszystko co mozna było osiągnac,serwer dobry ale nie polece przez administracje. Powodzenia 

79160594027661829163.png

Opublikowano

YzYM97E.png

No maksiu, licze ze za hajs zarobiony na arianei oddasz mi wreszcie mój wygrany hajs (500zł) xD

Ogólnie polecam, włożyli chłopy w to dużo serca i uczuć więc warto grać.

(Post sponsorowany)

Opublikowano

Liczyłem na lepszą grafikę z strony Darwora no ale nie to jest najważniejsze ;)

Grałem na pierwszej odsłonie i mogę śmiało polecić serwer! 

Opublikowano

N

YzYM97E.png

No maksiu, licze ze za hajs zarobiony na arianei oddasz mi wreszcie mój wygrany hajs (500zł) xD

Ogólnie polecam, włożyli chłopy w to dużo serca i uczuć więc warto grać.

(Post sponsorowany)

No włożyli dużo serca odkupili pliki, fanpage naprawde dużo wlozyli czasu i serca xD

Opublikowano

N

No włożyli dużo serca odkupili pliki, fanpage naprawde dużo wlozyli czasu i serca xD

No ty chyba sobie zartujesz. Sledzę uważcie postępy na serwerze bo mam ciągle kontakt z teamem i wiem z jakimi problemami się borykali, ile się nawkurwiali przy tym i serio roboty mieli sporo w sumie nadal mają. A ty napiszesz ze odupili pliki i i fanpage, czyli w  sumie i tak zrobili wiecej niz ty zrobisz na swoim serwerze xDD

Opublikowano

No ty chyba sobie zartujesz. Sledzę uważcie postępy na serwerze bo mam ciągle kontakt z teamem i wiem z jakimi problemami się borykali, ile się nawkurwiali przy tym i serio roboty mieli sporo w sumie nadal mają. A ty napiszesz ze odupili pliki i i fanpage, czyli w  sumie i tak zrobili wiecej niz ty zrobisz na swoim serwerze xDD

No napewno mieli dużo roboty jak arianea nie była zbugowana, a jeśli nawet to bardzo lekko grałem to wiem co mówie.

Opublikowano

No napewno mieli dużo roboty jak arianea nie była zbugowana, a jeśli nawet to bardzo lekko grałem to wiem co mówie.

Kiedy widzę takie posty jak twój (czyt. Niedowartościowanych "youtuberów") to przeraża mnie jak bardzo takie skrzywdzone przez tatę i dziadka dzieci zaniżają poziom tego forum.
Opublikowano

Kiedy widzę takie posty jak twój (czyt. Niedowartościowanych "youtuberów") to przeraża mnie jak bardzo takie skrzywdzone przez tatę i dziadka dzieci zaniżają poziom tego forum.

Dolicz siebie przy okazji.

@ Co z pierścieniem antyexpa na serwerze jest?

Opublikowano

Dolicz siebie przy okazji.

@ Co z pierścieniem antyexpa na serwerze jest?

Co kolego? Miejsca za hejt everywhere na nowe warny brakuje że tak heroicznie próbujesz się ratować? Oj ty moje drogie skrzywdzone przez męską część twojej rodziny dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...