Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arianea

Arianea

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Swojego czasu grałem na Arianea. Zrobiłem wszystko co można było zrobić na serwerze - świetny klimat, 0 monotonii. Pytanie tylko czy wszystko pozostało nienaruszone, czy też rozgrywka zmieniła się diametralnie. Życzę powodzenia ;)

Opublikowano

Grałem na pierwszej Arianei.

Jeżeli klimat się nie zmienił i na tej odsłonie będzie grało też tyle ludzi, to może zawitam :)

Opublikowano

Nie polecam bo Florajn, jeśli nie wiecie, kto lub co - Ascarial.pl - Rework.

Pis Joł.

Opublikowano

Swojego czasu grałem na Arianea. Zrobiłem wszystko co można było zrobić na serwerze - świetny klimat, 0 monotonii. Pytanie tylko czy wszystko pozostało nienaruszone, czy też rozgrywka zmieniła się diametralnie. Życzę powodzenia ;)

Rozgrywka nie ulegla wiekszym zmianom, oczywiscie wprowadzilismy kilka rzeczy od siebie.

Pis Joł.

Dziekujemy za opinie. Zyczymy powodzenia przy wlasnych projektach.

Opublikowano

Pis Joł.

Ciebie też można skojarzyć z większej ilości serwerów - jednym słowem.. PADAKA.

@1361622928-U485574.pngArianea

Prezentacja świetna, serwer godny uwagi wnosząc po prezentacji. Oczekujcie mnie na starcie.

@1373230489-U611928.pngDarwoR

Braciak robisz postępy..

Opublikowano

Ciebie też można skojarzyć z większej ilości serwerów - jednym słowem.. PADAKA.

@1361622928-U485574.pngArianea

Prezentacja świetna, serwer godny uwagi wnosząc po prezentacji. Oczekujcie mnie na starcie.

@1373230489-U611928.pngDarwoR

Braciak robisz postępy..

A ciebie z tych rzekomych pro elo zabezpieczeń .. i tych bajek co opowiadałeś na tsie Arutana :3

Rozgrywka nie ulegla wiekszym zmianom, oczywiscie wprowadzilismy kilka rzeczy od siebie.

Dziekujemy za opinie. Zyczymy powodzenia przy wlasnych projektach.

Florajn, powiedz jeszcze co z tymi 3 dedykami co rozjebałeś na rzecz Ascariala.. ;)

Opublikowano

Piękna prezka, do tego super serwer.

Kilka ciekawych zmian, na pewno zagram.

Jedyna rzecz która mi się nie podoba to zbroje.

Co do mountów Ognistego i Lodowego konia powinny być na czas 

bo po 1tyg z 300kk będą warte 3kk jak ostatnio xD 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Piękna prezka, do tego super serwer.

Kilka ciekawych zmian, na pewno zagram.

Jedyna rzecz która mi się nie podoba to zbroje.

Co do mountów Ognistego i Lodowego konia powinny być na czas 

bo po 1tyg z 300kk będą warte 3kk jak ostatnio xD 

Nie ma problemu Ognisty i Lodowy koń będą na czas, a mianowicie 24h (Liczony tylko gdy wierzchowiec będzie uzywany), Pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecam, administracja leci na hajs. 

somyo9.jpg

Co do administracji, to szkoda gadać. Za Wyjątkiem Yolnena i Tsuyoshiego wszystko klepało tam biedę, a jak wiemy Yolnen teraz jest w innym projekcie.

2pza0c5.png

Opublikowano

somyo9.jpg

Co do administracji, to szkoda gadać. Za Wyjątkiem Yolnena i Tsuyoshiego wszystko klepało tam biedę, a jak wiemy Yolnen teraz jest w innym projekcie.

Post zostal dodany przez czlowieka ktory juz nie jest w naszym teamie, gdy zauwazylismy tego posta zostal on wyrzucony. Dlatego tez uwazam ze nie masz prawa oczerniac nas w ten sposob.

Opublikowano

somyo9.jpg

Ile ma ten post pół roku? Jeszce za czasów starej administracji? Nędzna prowokacja :)

Opublikowano

Post zostal dodany przez czlowieka ktory juz nie jest w naszym teamie gdy zauwazylismy tego posta zostal on wyrzucony. Dlatego tez uwazam ze nie masz prawa oczerniac nas w ten sposob.

Oczywiście że nie waszym xD Słabe tłumaczenie, nie jest to OCZERNIENIE a wydanie mojej opinii jak i stwierdzenie. Jako administracja część z was była beznadziejna, na forum byliście - nie byliście :D Eventy/Update - fajne mity. Jak wspomniałem nie licząc tych dwóch osób które wymieniłem i.. A! Siwego - nie było tam administracji. 

Pozdrawiam i życzę (nie)Udanego startu.

2pza0c5.png

Opublikowano

Czy jesli gralem na poprzedniej odslonie dostane zwrot sm z is?

Nie będzie zwrotu sm, gdyż nie jesteśmy w żaden sposób powiązani ze starą administracja Arianei, Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma problemu Ognisty i Lodowy koń będą na czas, a mianowicie 24h (Liczony tylko gdy wierzchowiec będzie uzywany), Pozdrawiam

Spoko, fajne rozwiązanie. 

Skąd bronie 75? Kiedy start, bo nie doczytałem? ;)

Z DT. 

Czy jesli gralem na poprzedniej odslonie dostane zwrot sm z is?

Nie. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nie będzie zwrotu sm, gdyż nie jesteśmy w żaden sposób powiązani ze starą administracja Arianei, Pozdrawiam

To dlaczego zmylacie ludzi nazwa? Zmiencie nazwe jesli sm nie oddajecie a nie wybijacie sie na tym ze udalo sie poprzedniej administracji
Opublikowano

To dlaczego zmylacie ludzi nazwa? Zmiencie nazwe jesli sm nie oddajecie a nie wybijacie sie na tym ze udalo sie poprzedniej administracji

Nikt nikogo nie zmyla, projekt zostal odkupiony wiec nalezy do nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...