Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 1500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Note nie ma nic ciekawego poza rysikiem i jego opcjami, soft ogólnie jest bez rewelacji, cukierkowy trochę dla dzieci i czasem się przytnie. Korzystałem w firmie z S4 i S5 w końcu po moich namowach zmienili mi telefon na coś z innej firmy, bo nie dalo się z niego korzystać. 

lownfast

Opublikowano

@escaperz.lordm Co ty gadasz? Mówisz chyba o starym androidzie 4.4, lub wczesnej wersji 5.0, którą wycofali, bo miała błędy. Sam używałem Note 3 przez parę tygodni z oryginalnym systemem i dałem radę grać w GTA SA i normalnie używać telefonu i nie miałem ani lagów, ani problemów, które wymagały resetu telefonu, czy systemu. Dlatego nie rozumiem twojego wypowiadania się, jeżeli miałeś S4 i S5, a nie Note. Launcher i jego wygląd to kwestia gustu i zmiany (jest tego tysiące w sklepie przecież), poza tym jest bogata baza custom romów, które mogą zmienić twój telefon w Sony Xperie Z5, czy być czystym androidem 5.1.1.

do 1500zł masz przecież używane na gwarancji jeszcze:

http://allegro.pl/samsung-galaxy-note-4-kompletny-zestaw-krakow-i5961249298.html

http://allegro.pl/galaxy-note-4-sm-n910f-i5955387829.html

Ogólnie obie wersje są dobre, ale zmieniając system musisz patrzeć, czy instaluje system pod snapdragona, czy oxygena. Choć nawet jak zainstalujesz zły, to na spokojnie możesz naprawić telefon przez odina. Więc możesz bawić się spokojnie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@escaperz.lordm Co ty gadasz? Mówisz chyba o starym androidzie 4.4, lub wczesnej wersji 5.0, którą wycofali, bo miała błędy. Sam używałem Note 3 przez parę tygodni z oryginalnym systemem i dałem radę grać w GTA SA i normalnie używać telefonu i nie miałem ani lagów, ani problemów, które wymagały resetu telefonu, czy systemu. Dlatego nie rozumiem twojego wypowiadania się, jeżeli miałeś S4 i S5, a nie Note. Launcher i jego wygląd to kwestia gustu i zmiany (jest tego tysiące w sklepie przecież), poza tym jest bogata baza custom romów, które mogą zmienić twój telefon w Sony Xperie Z5, czy być czystym androidem 5.1.1.

do 1500zł masz przecież używane na gwarancji jeszcze:

http://allegro.pl/samsung-galaxy-note-4-kompletny-zestaw-krakow-i5961249298.html

http://allegro.pl/galaxy-note-4-sm-n910f-i5955387829.html

Ogólnie obie wersje są dobre, ale zmieniając system musisz patrzeć, czy instaluje system pod snapdragona, czy oxygena. Choć nawet jak zainstalujesz zły, to na spokojnie możesz naprawić telefon przez odina. Więc możesz bawić się spokojnie.

Soft od Samsunga jest cały czas dziurawy i to mam na myśli. Nie chodzi mi tu o jakieś pierdoły typu granie, czy inne tego typu tylko duża ilość SMSów i połączeń - wtedy telefon nie wyrabiał (S5 i S4 były już na lizaku). Weź pod uwagę to, że większość użytkowników nadal nie modyfikuje smartfonów. Jeżeli autor tematu ma zamiar modyfikować to i tak lepiej zakupić 5X i wgrać ROM od Note i bawić sie rysikiem, czy innymi pierdołami. 

@Swifty

007d1b30151174d4df55bd007f8f674e.png

lownfast

Opublikowano

Wybacz @JacoH ale jednak odpuszczę sobie tego Note'a :/ Jeszcze z tymi roomami itp zepsuję i będzie.

Wolę w miarę wspieranego smartfona :/

Jednak raczej wybiorę opcję @escaperz.lordm , Nexusa 5x.Po rozmowie z @Razeer123 wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane.

Za co wypowiedź @escaperz.lordm została zgłoszona? ;_;

Macie szczęście :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...