Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntyDDoS24.pl ~ Zabezpieczenia i fora internetowe

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Gdzie ja napisałem że oni posiadają 76 centr danych? napisałem że operują(mają maszyny w 76 centrach danych na świecie) czytaj co piszę proszę.

Niezła gówno-burza (nazwiecie to wymianą zdań, bo ego kogoś zaboli).

I pomyślałeć, że to przez głupie porównanie swojej oferty do CloudFlare.  xD

Powiedzmy sobie szczerze, nie ważne czy macie 50 czy 2 lokalizacje, na chwile obecna to CloudFlare góruje.  :D

Ja prowadzę konwersację, bo chcę się dowiedzieć jak najwięcej o tej zacnej firmie krzaku która uważa że oferuje lepszą ochronę niż cloudflare.
Opublikowano

@up

Gdzie ja napisałem że oni posiadają 76 centr danych? napisałem że operują(mają maszyny w 76 centrach danych na świecie) czytaj co piszę proszę.

Ja prowadzę konwersację, bo chcę się dowiedzieć jak najwięcej o tej zacnej firmie krzaku która uważa że oferuje lepszą ochronę niż cloudflare.

Krzak to firma która defakto nie ma firmy a ja ją posiadam więc krzakiem mnie nazwać nie możesz, wystarczy że sobie zerkniesz na adres ip strony i w ripe znajdziesz pełne dane dotyczące firmy, ja też chętnie dowiem się jak sprawują się twoje zabezpieczenia od cloudflare za 200$(20$).

Opublikowano

Niestety ale swoich usług nie będę reklamował na forum o grach, bo najzwyczajniej w świecie nie potrzebuję takich klientów(może bardziej nie chcę)

Jednak ty jako profesjonalna osoba którą reprezentujesz swoją firmę którą tutaj reklamujesz powinieneś na stronie zamieścić pełen kontakt do siebie.

Kończę temat bo niestety ale nie dowiem się już chyba nic więcej.

Dzięki za rozmowę jednak chyba z waszych usług nie skorzystam, ale kto wie może kiedyś będzie o was głośniej niż o cloudflare, i dorównacie ich zabezpieczeniom to może nawet zerknę na waszą oferte bo teraz nie ma na co zerkać gdyż wasza strona świeci pustkami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niestety ale swoich usług nie będę reklamował na forum o grach, bo najzwyczajniej w świecie nie potrzebuję takich klientów(może bardziej nie chcę)

Jednak ty jako profesjonalna osoba którą reprezentujesz swoją firmę którą tutaj reklamujesz powinieneś na stronie zamieścić pełen kontakt do siebie.

Kończę temat bo niestety ale nie dowiem się już chyba nic więcej.

Dzięki za rozmowę jednak chyba z waszych usług nie skorzystam, ale kto wie może kiedyś będzie o was głośniej niż o cloudflare, i dorównacie ich zabezpieczeniom to może nawet zerknę na waszą oferte bo teraz nie ma na co zerkać gdyż wasza strona świeci pustkami.

Pozdrawiam.

Owszem świeci lecz do czasu, wkrótce wdrożę autorski system zarządzania także jako pierwszy otrzymasz link :) Tobie też dziękuje za rozmowę i życzę udanego podboju rynku.

Opublikowano

Szalony Dojcz, z tego co słyszałem to zarobki miałeś bardzo duże .. po co reklamujesz się na mpc? :3

Antyddos lepsze od cloudflare a używa cloudflare

http://i.imgur.com/7BeuwQV.png

Tego nie ogarniesz . ; >

Opublikowano

Antyddos lepsze od cloudflare a używa cloudflare

http://i.imgur.com/7BeuwQV.png

Nie używamy cloudflare :) Używamy jedynie rekordów A w domenie a serwery dns są parkowane gdzie popadnie :)

Nie rozumiem twojego pytania Lajk, AntyDDoS jest darmowy i nie pobieramy za niego opłat bo traktujemy to jako hobby, jedynie usługi które wykonuje Algade są płatne.

Opublikowano

500gbps z Voxility? 

Nie oferujemy ochrony Layer4 tylko nasze serwery chronione są przed tym typem ataków, my oferujemy ochronę Layer7 dla stron www i strony te chowane są za naszą adresacją która jednocześnie jest chroniona przed typem L4.

Opublikowano

Oczywiście, posiadamy darmowy plan tak jak cloudflare : )

Dojcz Ty k***o. ;ppp

MLODY I GNIEWNY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...