Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntyDDoS24.pl ~ Zabezpieczenia i fora internetowe

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferta ładna, ale ochrona jaką oferujecie jest gorsza niż ta którą oferuje cloudflare czy blazingfast, więc dlaczego użytkownik miałby pójść do was skoro ma do wyboru tak potężne cloudflare? Niestety ale na razie nie widzę argumentu dlaczego miałbym przejść do was..

Spróbujcie mnie przekonać a może się do was przeniosę z swoimi usługami, ale tutaj naprawdę potrzebuję profesjonalnych rozwiązań.

Opublikowano

Oferta ładna, ale ochrona jaką oferujecie jest gorsza niż ta którą oferuje cloudflare czy blazingfast, więc dlaczego użytkownik miałby pójść do was skoro ma do wyboru tak potężne cloudflare? Niestety ale na razie nie widzę argumentu dlaczego miałbym przejść do was..

Spróbujcie mnie przekonać a może się do was przeniosę z swoimi usługami, ale tutaj naprawdę potrzebuję profesjonalnych rozwiązań.

Hyhy, gorsza? Pokaż byle jaką stronę na cloudflare a ja Ci ją zgaszę bez problemu.. Blazingfast? Wczoraj pod wpływem DDoSa wyjebał się cały. Więc jak możesz twierdzić że ochrona którą oferujemy jest gorsza?

Opublikowano

Hyhy, gorsza? Pokaż byle jaką stronę na cloudflare a ja Ci ją zgaszę bez problemu.. Blazingfast? Wczoraj pod wpływem DDoSa wyjebał się cały. Więc jak możesz twierdzić że ochrona którą oferujemy jest gorsza?

Pokażcie coś ? Pisać każdy potrafi ale w praktyce to inaczej wygląda. Chyba nikt poważny nie będzie zainteresowany czymś co nawet nie wiadomo jak działa.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Pokażcie coś ? Pisać każdy potrafi ale w praktyce to inaczej wygląda. Chyba nikt poważny nie będzie zainteresowany czymś co nawet nie wiadomo jak działa.

Oczywiście, posiadamy darmowy plan tak jak cloudflare : )

Opublikowano

Oczywiście Algade prawilna morda i polecić muszę.

Jednak jestem takiego przekonania, że jak ktoś potrafi to i tak piźnie DDoS'a, nie ważne jak dobre będzie zabezpieczenie. :D

Znajdź mi takiego który mi www wywróci..

Opublikowano

Jesteśmy otwarci na DDoSy kierowane w nasze www :D

Dzięki oczywiście za opinie :D

Opublikowano

Jak już używacie gotowego szablonu http://themes.3rdwavemedia.com/website-templates/free-responsive-website-template-for-developers/ to przestrzegajcie jego licencji :)

Co do jakości usług, brak jakichkolwiek danych osobowych, nazwy firmy, nip. W razie ataku nawet nie mamy do kogo zadzwonić.

"Odpowiednio ustawione CHMOD'y," - AHA

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Ale ja mówię o płatnej ochronie. używam tej za 200$ jest mała różnica nie uważasz? Wątpie że masz na tyle łącza by choć próbować się równać z czymś tak dużym jak cloudflare. Jeśli się mylę to mnie oświeć przecież o to pytałem w wcześniejszym poście, doczytaj go do końca. Ja nie hejtuje, ja pytam, nic do was nie mam, nie znam was, i właśnie dlatego pytam, bo opis w tym poście mnie nie satysfakcjonuje. Chcę znać szczegóły oferty. 

ja nie napisałem że blazingfast jest lepsze tylko cloudflare. Blazingfast jest jeszcze stosunkowo małe i słabe. Ale wy jako 2 osoby zespół, bez jakichkolwiek danych do was, bez firmy(bo też takiej informacji nie widzę) jesteście jak dla mnie jeszcze słabsi. 

Ps. Brak firmy dyskwalifikuje was w moich oczach z miejsca niestety ale potrzebuję na wszystko faktur ;s

Darmowy layout też z was profesjonalistów nie robi.

Dodatkowo to zdjęcie w masce anonymous... jest dobre dla dzieciaków którzy chcą sobie je ustawić na forum. Jeśli robicie coś i reprezentujecie to coś sobą to dajcie normalne zdjęcie albo wcale go nie dawajcie, bo to nie wygląda normalnie. Na pewno to nie przyciągnie klientów. 

Opublikowano

Jak już używacie gotowego szablonu http://themes.3rdwavemedia.com/website-templates/free-responsive-website-template-for-developers/ to przestrzegajcie jego licencji :)

Co do jakości usług, brak jakichkolwiek danych osobowych, nazwy firmy, nip. W razie ataku nawet nie mamy do kogo zadzwonić.

"Odpowiednio ustawione CHMOD'y," - AHA

Odpowiednio ustawione chmody na pliki blokują dostęp do luk dostępnych w ipb takich jak przegląd error logów z zapytań do mysql bądź dostępu do plików cgi dzięki którym możemy zaczerpnąć wiedzy na temat możliwości injectu i trybów ataku.  :)

Ale ja mówię o płatnej ochronie. używam tej za 200$ jest mała różnica nie uważasz? Wątpie że masz na tyle łącza by choć próbować się równać z czymś tak dużym jak cloudflare. Jeśli się mylę to mnie oświeć przecież o to pytałem w wcześniejszym poście, doczytaj go do końca. Ja nie hejtuje, ja pytam, nic do was nie mam, nie znam was, i właśnie dlatego pytam, bo opis w tym poście mnie nie satysfakcjonuje. Chcę znać szczegóły oferty. 

ja nie napisałem że blazingfast jest lepsze tylko cloudflare. Blazingfast jest jeszcze stosunkowo małe i słabe. Ale wy jako 2 osoby zespół, bez jakichkolwiek danych do was, bez firmy(bo też takiej informacji nie widzę) jesteście jak dla mnie jeszcze słabsi. 

Ps. Brak firmy dyskwalifikuje was w moich oczach z miejsca niestety ale potrzebuję na wszystko faktur ;s

Darmowy layout też z was profesjonalistów nie robi.

Dodatkowo to zdjęcie w masce anonymous... jest dobre dla dzieciaków którzy chcą sobie je ustawić na forum. Jeśli robicie coś i reprezentujecie to coś sobą to dajcie normalne zdjęcie albo wcale go nie dawajcie, bo to nie wygląda normalnie. Na pewno to nie przyciągnie klientów. 

Możesz posiadać ochronę nawet i za 5000$ to nie ma znaczenia, w momencie w którym wchodzi w Ciebie atak Layer7 omijający główną część ochrony CloudFlare(ich tryb IUAM) to po prostu padasz a ich algorytm który polega na sprawdzeniu czy akceptujesz cookiesy i masz wlaczony javascript i czy zwracasz dwa zera w algorytmie po prostu nie działa przy takim typie ataku. Firmę oczywiście posiadamy, nie mamy obowiązku podawać do publicznej wiadomości jej danych (dane widnieją na fakturze) którą oczywiście wystawiamy. Oferujemy możliwość przetestowania naszych usług w darmowym trybie testowym. Strona jest jaka jest gdyż dopiero się rozwijamy i kodujemy swój własny autorski panel, nie korzystamy w pełni z darmowego szablonu gdyż osoba która go wykonała jest blisko z nami związana i możemy robić z nim co chcemy. Kolejną sprawą jest to że nie traktuje twojego posta jako hejt gdyż uważam że każdy ma prawo do swojego zdania jak i opinii.

Opublikowano

@up

Czyli nadal uważasz że macie lepszą ochronę niż cloudflare tak? To ja ponawiam pytania jakimi łączami dysponujecie, więcej szczegółów.

Z tymi chmodami to naprawdę jedziecie równo. Bo to raczej każda osoba która chcę forum postawić umie sama zrobić. 

Co do cloudflare, to zobacz sobię ich stronę. Ich darmowa ochrona nie oferuje ochrony przed atakami typu layer7, płatna ochrona (ta najdroższa już to oferuje, ta tańsza niestety ale nie wiem.)

Opublikowano

@up

Czyli nadal uważasz że macie lepszą ochronę niż cloudflare tak? To ja ponawiam pytania jakimi łączami dysponujecie, więcej szczegółów.

Z tymi chmodami to naprawdę jedziecie równo. Bo to raczej każda osoba która chcę forum postawić umie sama zrobić. 

Co do cloudflare, to zobacz sobię ich stronę. Ich darmowa ochrona nie oferuje ochrony przed atakami typu layer7, płatna ochrona (ta najdroższa już to oferuje, ta tańsza niestety ale nie wiem.)

Darmowa wersja cloudflare oferuje ochronę przed atakami layer7 (Tryb I'm Under Attack), my oferujemy ich pakiet premium w standardzie za darmo. Dysponujemy 4 lokalizacjami każda posiada łącza 10Gbps co w przypadku ataków Layer7 nie ma znaczenia. Na każdej z maszyn posiadamy firewall premium oraz dodatkowy firewall sprzętowy odpowiadający za oczyszczanie naszej infrastruktury z ataków typu Layer4, tak śmiem twierdzić że aktualnie oferujemy lepszą ochronę w pakiecie darmowym niż cloudflare w pakiecie premium.

Opublikowano

Gówno z hackforums. Za tydzień wyjdzie bypass i to gówno zniknie tak szybko jak się pojawiło.

#EMERYTURA

Opublikowano

Nikt tego nie będzie crackował, no bo sorry, jednynie jakich klientów będziecie mieli to administratorzy serwerów metin2. Śmiem twierdzić że twój algorytm to właśnie coś z hackforums czy tam nulled.io. Aktualnie jest tyle wszystkich stron oferujących ochronę przed atakami że no sorry ale się nie wybijecie.

btw. wy macie "4 lokalizacje" Orientujesz się może ile cloudflare ma?  bo mi się wydaje że ok. 76. 

A jeszcze jedno w jakich centrach danych posiadacie maszyny?

Opublikowano

Nikt tego nie będzie crackował, no bo sorry, jednynie jakich klientów będziecie mieli to administratorzy serwerów metin2. Śmiem twierdzić że twój algorytm to właśnie coś z hackforums czy tam nulled.io. Aktualnie jest tyle wszystkich stron oferujących ochronę przed atakami że no sorry ale się nie wybijecie.

btw. wy macie "4 lokalizacje" Orientujesz się może ile cloudflare ma?  bo mi się wydaje że ok. 76. 

6 lokalizacji każda na switchu 10Gbps i 3 klasy /24

Jeżeli uważasz że posiadamy coś z hackforums bądź innego podobnego gówna zapraszam do przeszukania internetu za czymś podobnym do nas. Aktualnie na rynku to samo co my oferuje 16 firm w tym cloudflare (mówię o proper ochronie L7) bo ochrona L4 mnie nie interesuje.

Opublikowano

@up

Jeśli myslisz że cloudflare operuję 6 lokalizacjami to gratuluję. Aktualnie operują 76 centrami danych na świecie :)

A jeszcze jedno w jakich centrach danych posiadacie maszyny? (lokalizacje dokładne proszę)

Opublikowano

Niezła gówno-burza (nazwiecie to wymianą zdań, bo ego kogoś zaboli).

I pomyślałeć, że to przez głupie porównanie swojej oferty do CloudFlare. xD

Powiedzmy sobie szczerze, nie ważne czy macie 50 czy 2 lokalizacje, na chwile obecna to CloudFlare góruje. :D

Opublikowano

@up

Jeśli myslisz że cloudflare operuję 6 lokalizacjami to gratuluję. Aktualnie operują 76 centrami danych na świecie :)

A jeszcze jedno w jakich centrach danych posiadacie maszyny?

Operują 76 centrami danych? Oni nie posiadają nawet 1. Cloudflare znam lepiej niż ty i to jest akurat fakt. Cloudflare korzysta z kolokacji w 6 centrach danych na świecie, posiadają 3 klasy adresowe z róznymi flagami krajów. Polecam edukację na temat tej firmy. 

Voxility,OVH,Blacklotus,Level3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...